به گزارش رصد روز به نقل از پایگاه اطلاعرسانی قرضالحسنه، آیتالله «سید یوسف طباطبایینژاد» در دیدار با «رضا وهام»، سرپرست مدیریت شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران در اصفهان، اظهار داشت: در ابتدای انقلاب اسلامی، برخی بر این باور بودند که به دلیل عدم تمایل مردم به سپردهگذاری در بانکها، میزان منابع قرضالحسنه کاهش خواهد یافت؛ اما با گذشت زمان، اهمیت قرضالحسنه برای مردم آشکار شد. گواه این امر، فلسفه وجودی این بانک بهعنوان یک نهاد مالی اسلامی است.
وی افزود: نظام بانکی باید به سمت حمایت از تولید حرکت کرده و از بنگاهداری فاصله بگیرد؛ خوشبختانه این رویکرد در مورد بانک قرضالحسنه مهر ایران صادق است، چرا که این بانک با فعالیتهای خود، منافع قابل توجهی را به اقشار متوسط و کمدرآمد جامعه رسانده است.
امام جمعه اصفهان همچنین با اشاره به رونق خیریهها و کمکهای مردمی در این شهر گفت: اصفهان به ویژه در حوزه خیریه عملکرد بسیار خوبی دارد؛ به طوری که خیرین در سال گذشته مبلغ ۲۶۸ میلیارد تومان به ایتام کمک کردند. این مبلغ علاوه بر کمکهای صورت گرفته برای آزادی زندانیان، تهیه جهیزیه و سایر امور خیریه است.
در ادامه این دیدار سرپرست مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران در اصفهان، با ارائه گزارشی از فعالیتهای این بانک در سطح استان اظهار داشت: این بانک با ۱۷ سال سابقه در زمینه بانکداری اسلامی و ترویج قرضالحسنه، در سال گذشته با پرداخت ۲۵۰هزار فقره وام قرضالحسنه به ارزش ۲۲ همت در این استان، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: استقبال مردم از خدمات قرضالحسنه، تعداد مشتریان بانک قرضالحسنه مهر ایران به ۲۰ میلیون نفر افزایش پیدا کرده و به برکت قرضالحسنه، این بانک در شاخص منابع رتبه ششم را در شبکه بانکی کشور کسب کرده است.
وهام با اشاره به کسب رتبه سوم توسط بانک قرضالحسنه مهر ایران در بین بانکهای جهان اسلام در سالهای گذشته، خاطرنشان ساخت: این بانک در راستای توصیههای رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی)، در چند سال اخیر تلاش کرده است تا تسهیلات را به سمت رونق تولید هدایت کند و در این زمینه، حمایت قابل توجهی از تولیدکنندگان داشته است.