تقدیر استاندار همدان از عملکرد بانک ملی ایران

استاندار همدان به همراه چند تن از مدیران استان با حضور در اداره امور شعب بانک ملی ایران ضمن بازدید از بخش های مختلف اداره، با مسئولان و کارکنان این اداره امور شعب دیدار و گفت و گو کرد و از نحوه ارائه خدمات به مردم و مشتریان جویا شد.

به گزارش رصد روز به نقل از روابط‌عمومی بانک ملی ایران، حمید ملانوری شمسی استاندار همدان در این دیدار با تاکید بر اینکه بانک‌ها نقش اساسی در توسعه استان همدان دارند ، گفت: بانک‌ها، دولت و بخش خصوصی ، سه عنصر کلیدی تحول و پیشرفت استان همدان هستند.

استاندار همدان در ادامه اظهارکرد: با وجود انتقاداتی که ممکن است به عملکرد بعضی از بانک‌ها وارد باشد، واقعیت این است که بسیاری از برنامه‌ریزی‌ها و پروژه‌های اجرایی، به پشتوانه منابع بانکی و خدمات این شبکه محقق می‌شود .

وی افزود: همکاری نزدیک و هماهنگ بین ارکان اجرایی، دولت، شبکه بانکی و بخش خصوصی ضروری است تا این تعامل، سرزندگی و پیشرفت را برای تمامی اقشار جامعه به ارمغان آورد.

ضرورت همکاری بین تمام ارکان اقتصادی کشور

وی ادامه داد: برای داشتن جامعه‌ای پویا و زنده، همکاری و حمایت متقابل بین تمامی ارکان اقتصادی کشور ضرورت دارد.

مقام ارشد اجرایی استان همدان با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان همدان در ابعاد مختلف، عنوان کرد: منابع مالی، استعدادهای انسانی، ظرفیت‌های طبیعی و مراکز علمی و پژوهشی در استان ما قابل توجه هستند و اگر این ظرفیت‌ها به‌درستی با هم ترکیب شوند و دستگاه‌های اجرایی مانند بانک‌ها و بخش تولیدی و آموزشی به‌طور هماهنگ عمل کنند، توان اقتصادی استان به حدی می‌رسد که هیچ رقیبی قادر به رقابت با آن نخواهد بود.

لزوم برنامه ریزی و مدیریت منابع بانکی

استاندار همدان با بیان اینکه در حوزه بانکی، مطالبات مردم عمدتاً در زمینه تسهیلات بانکی، به ویژه در زمینه ازدواج، جوانی جمعیت، فرزندآوری و تولید است ، افزود: تلاش بر این است که با همدلی و برنامه‌ریزی دقیق، منابع بانکی افزایش یابد و این منابع به نفع پیشرفت استان مدیریت شود .

در این دیدار استاندار همدان ضمن تقدیر از عملکرد مطلوب بانک ملی ایران  در استان ، اظهار داشت : امیدواریم در سال جدید با همگرایی ، تعامل و تلاش بیشتر بتوانیم در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص توسعه اقتصادی وافزایش رفاه عمومی و پیشرفت در تمامی زمینه ها، گام های بلندی برداریم .

در ادامه این بازدید نیز محمد طوماسی رییس اداره امور شعب  استان ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این اداره امور شعب  درسال ۱۴۰۳ و اعلام آمادگی کامل این بانک در سال “سرمایه گذاری برای تولید ” جهت ارائه خدمات بیشتر و موثرتر به مردم استان در راستای سیاست های دولت خدمتگزار، جایگاه بانک ملی استان را در رسیدن به اهداف تعیین شده مثبت اعلام کرد.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار