تقدیر مدیرعامل بیمه آسیا از مدیر بیمه های باربری

نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در نشست شورای مدیران این شرکت از تلاش و همکاری مدیر بیمه های باربری در راستای رسیدگی سریع و پرداخت خسارت حادثه بندر شهید رجایی قدردانی کرد.

به گزارش رصد روز به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا، مجتبی حیدری، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در این نشست که با حضوراعضای هیات مدیره، معاونان مدیر عامل و  مدیران بیمه آسیا برگزار شد،  با اهدای لوح تقدیر از تلاش و خدمات ارزنده علیرضا آقاجانی، مدیر بیمه های باربری بیمه آسیا و نقش برجسته ایشان در مدیریت صحیح  فرآیند رسیدگی به خسارت حادثه بندر شهید رجایی تقدیر کرد.
در بخشی از لوح تقدیر آمده است: ” امروز که با تلاش مجدانه شما رسیدگی به خسارت های وارده در حادثه انفجار بندر شهید رجایی به خوبی انجام و مشکلات این حوزه برطرف گردیده است، بر خود لازم می دانم از مشارکت و همدلی جنابعالی و همکاران محترمتان در دستیابی به این افتخار، تشکر و قدردانی نمایم.”

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار