حبس و دیه به خاطر قتل پسر معتاد

رسیدگی به این پرونده از یک سال و نیم قبل و با گزارش مرگ مشکوک مرد جوانی در یکی از بیمارستان‌های جنوب تهران آغاز شد.

به گزارش رصد روز، بررسی‌ها نشان داد سرنشینان یک دستگاه پراید او را مقابل بیمارستان رها کرده بودند. راننده پراید دستگیر شد و در تحقیقات گفت‌: اعتیاد داشتم و بعد از ترک در یک مرکز ترک اعتیاد مشغول کار شدم‌. مرد جوان یاسر نام داشت و به درخواست خانواده‌اش تصمیم به انتقالش به کمپ گرفتیم‌. قوی هیکل بود و در ماشین خیلی تقلا می‌کرد که آرامش کردیم‌. وقتی به کمپ رسیدیم حالش خوب بود اما چند ساعت بعد وضعیت جسمانی‌اش رو به وخامت گذاشت‌. او را به بیمارستان بردیم و بعد از ترس فرار کردیم.‌

در ادامه پنج متهم دیگر این پرونده دستگیر شدند که برای سه نفر از آنها به اتهام مشارکت در قتل کیفرخواست صادر شد. متهمان در شعبه دهم دادگاه کیفری یک تهران محاکمه شدند. در ابتدای جلسه مادر مقتول گفت‌: پسرم را برای ترک اعتیاد به کمپ فرستادم اما متهمان او را کشتند. سپس متهمان در جایگاه قرار گرفتند. در حالی که گزارش پزشکی قانونی علت مرگ را خفگی اعلام کرده بود، متهمان منکر اتهام شدند و ادعا کردند سر پسر معتاد هنگام تقلا در ماشین به در برخورد کرد اما خفه‌اش نکرده‌اند.

پس از دفاعیات متهمان، قضات وارد شور شدند و عمل متهمان اصلی را قتل شبه عمد تشخیص دادند و آنها را به حبس و دیه محکوم کردند.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط