به گزارش رصد روز به نقل از روابطعمومی بیمه دانا، در این نشست که صبح امروز چهارشنبه چهارم تیرماه با حضور رؤسای کانون بازنشستگان کشوری استان مازندران و رؤسای شعب ساری و بابل بیمه دانا در محل این صندوق برگزار شد، مهمترین مسائل و مطالبات بازنشستگان در حوزه بیمهای مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل بیمه دانا در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت ارائه خدمات شایسته و پاسخگو به جامعه بازنشستگان و با اشاره به نقش این قشر در توسعه کشور، بر لزوم تقویت تعاملات میان صندوق بازنشستگی و شرکت بیمه دانا در سطح استانی و ملی تأکید کرد.
در ادامه این نشست، راهکارهایی نیز برای ارتقاء کیفیت خدمات، تسهیل فرآیندهای بیمهای و استفاده از ظرفیتهای فناورانه در ارائه خدمات درمانی و بیمه تکمیلی بررسی و مورد توافق طرفین قرار گرفت.
این دیدار در راستای سیاستهای راهبردی بیمه دانا برای توسعه تعاملات بینبخشی و ارتقاء سطح خدماترسانی به بازنشستگان ارجمند صورت گرفت.