۵۲۵ بازی اسرائیلی در دسترس کاربران ایرانی

ارگان مطبوعاتی نزدیک به سپاه نوشت: غفلت از شناسایی شرکت‌های اسرائیلی و شرکت‌های توابع آنها، عامل ورود تعداد بازی‌های قابل‌توجهی از شرکت‌های اسرائیلی به سکو‌های داخلی در ایران شده‌است.

به گزارش رصد روز، ارگان  مطبوعاتی  نزدیک  به سپاه  پاسداران  انقلاب  اسلامی  نوشت: غفلت از شناسایی شرکت‌های اسرائیلی و شرکت‌های توابع آنها، عامل ورود تعداد بازی‌های قابل‌توجهی از شرکت‌های اسرائیلی به سکو‌های داخلی در ایران شده‌است.

روزنامه جوان نوشت:غفلت از شناسایی شرکت‌های اسرائیلی و شرکت‌های توابع آنها، عامل ورود تعداد بازی‌های قابل‌توجهی از شرکت‌های اسرائیلی به سکو‌های داخلی در ایران شده‌است؛ به گونه‌ای که هم اکنون از مجموع ۵۸۰ بازی از شرکت‌های اسرائیلی، ۵۲۵ بازی در پلتفرم‌های عمومی در دسترس کاربر ایرانی قرار دارد و عدم بررسی این شرکت‌ها منجر به ورود تعداد زیادی از بازی‌های اسرائیلی به سکو‌های داخلی شده‌است.

این بازی‌ها جدا از تبعات فرهنگی و اجتماعی  می‌تواند ابزاری برای نفوذ و جاسوسی باشد.

 

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط