ارج نهادن به تولید به سبک پاکشو / ۱۰ درصد تولید کمتر ۵۳ درصد درآمد بیشتر!!!
به گزارش اختصاصی رصد روز ، در دو سه سال اخیر که سایه منحوس کرونا بر روی کشور سایه انداخته و شاهد سویه های مختلف آن در کشور بودیم انتظار می رفت که شرکتهای فعال در زمینه های بهداشتی با حداکثر ظرفیت و افزایش تولید کمک شایانی به مردم داشته با...
به گزارش اختصاصی رصد روز ، در دو سه سال اخیر که سایه منحوس کرونا بر روی کشور سایه انداخته و شاهد سویه های مختلف آن در کشور بودیم انتظار می رفت که شرکتهای فعال در زمینه های بهداشتی با حداکثر ظرفیت و افزایش تولید کمک شایانی به مردم داشته باشند. جدا از این حساسیت موضوع تولید در کشور آنقدر زیاد بوده که در نامگذاری هرساله توسط رهبر انقلاب بر آن تأکید می شود. اما بررسی فعالیت برخی از شرکتهای بهداشتی خلاف این موضوع را اثبات می کند. گروه صنعتی پاکشو که در زمینه تولید شوینده های بهداشتی فعالیت دارد و در حال حاضر محصولات گلرنگ، اوه، سافتلن، مریدنت و هوم پلاس را روانه بازار می کند آمار تولیداتش روند کاهشی نشان میدهد اما درآمد فروشش بیشتر شده!!!
این گروه صنعتی در شش نخست ماهه سال قبل ۱۱۸ هزار و ۵۹۳ تن انواع محصولات خود را تولید کرد که این مقدار در شش ماهه نخست سال با کاهش ۱۰ درصدی به ۱۰۸ هزار و ۱۶۹ تن رسید.
اما نکته قابل توجه اینجاست که علیرغم این کاهش درآمد فروش این شرکت ۵۳ درصد افزایش پیدا کرده! و از ۱۲ هزار و ۲۳۱ میلیارد ریال به ۱۸ هزار و ۷۴۱ میلیارد ریال رسیده است.
البته چنین اتفاقاتی را شاید تنها بتوان در اقتصاد چند کشور دنیا مثال زد که کشورمان به دلائل مختلف یکی از آنهاست. وگرنه در تمام صنایع مهم دنیا میزان تولید و تغییرات آن عامل مهم سود و زیان خواهد بود اما همانطور که مشاهده می شود دلایل مختلفی از جمله افزایش قیمتها باعث می شود شرکتی که تولید کمتری را در یکسال گذشته رقم زده ۵۳ درصد درآمد فروش بیشتری را ثبت کند.
هرچند که شاهنامه آخرش خوش است اما این موضوع را باید برای همیشه در تاریخ تولید کشور یادگاری داشت که حتی کاهش تولید ربطی به کاهش درآمد ندارد و وقتی بری تازه از باغ تغییرات قیمتی به صنعت کشور می رسد می توان بسیاری از صنایع را سودآور دید اما سؤال اینجاست که این سودها چقدر ارتباط مستقیمی با میزان تولید که ظرفیت واقعی یک شرکت صنعتی و تولیدی است دارد؟