ارفع در مسیر فولاد سبز؛ همکاری با دانشگاه شهید بهشتی برای کاهش آلاینده‌ها

به گفته مهندس سیدمحمد میرسعیدی، معاون تحقیق و توسعه شرکت آهن و فولاد ارفع، این شرکت با هدف دستیابی به تولید فولاد سبز و پایدار، پروژه‌ای را با همکاری دانشکده محیط زیست دانشگاه شهید بهشتی آغاز کرده است.

به گزارش رصد روز به نقل از روابط عمومی فولاد ارفع، به گفته مهندس سیدمحمد میرسعیدی، معاون تحقیق و توسعه شرکت آهن و فولاد ارفع، این شرکت با هدف دستیابی به تولید فولاد سبز و پایدار، پروژه‌ای را با همکاری دانشکده محیط زیست دانشگاه شهید بهشتی آغاز کرده است. میرسعیدی در این خصوص عنوان کرد: “این پروژه با تمرکز بر تدوین داشبورد سیاهه انتشار آلاینده‌ها و شاخص‌های محیط‌زیستی بر اساس استاندارد چرخه زندگی (LCA) ایزو ۱۴۰۴۰ در حال اجرا است و گامی مهم در جهت کاهش اثرات زیست‌محیطی تولیدات ما خواهد بود.”

وی افزود: “این اقدام با هدف کاهش گاز‌های آلاینده، ذرات معلق ریز و بهبود شرایط محیط‌زیستی کارخانه صورت می‌گیرد. با توجه به قوانین جدید اتحادیه اروپا و آمریکا که از سال ۲۰۲۶ تنها محصولات با حداقل اثرات زیست‌محیطی را می‌پذیرند، ارفع در تلاش است تا با این پروژه استراتژیک، خود را با مقررات بین‌المللی هماهنگ کرده و جایگاه خود را در بازار‌های جهانی حفظ کند.”

مهندس میرسعیدی همچنین تاکید کرد: “در این پروژه، کلیه ورودی‌ها شامل مواد خام، انرژی مصرفی (سوخت و برق) و آب، و تمامی خروجی‌ها شامل محصولات اصلی و فرعی و آلاینده‌های منتشر شده به آب، خاک و هوا بررسی و تحلیل می‌شود. این اطلاعات نه تنها به تحقیقات و سرمایه‌گذاری‌های پایدار کمک خواهد کرد، بلکه زمینه را برای ایجاد مدل اقتصاد چرخشی در شرکت آهن و فولاد ارفع فراهم خواهد ساخت.”

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط