استایل جذاب آزاده صمدی در جشنواره ملی فیلم اقوام+ عکس

آزاده صمدی عکسی از خود در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی منتشر کرد. استایل خاص آزاده صمدی در این عکس مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش رصد روز، آزاده صمدی عکسی از خود در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی منتشر کرد. استایل خاص آزاده صمدی در این عکس مورد توجه قرار گرفته است.

 

آزاده صمدی (زاده ۱۷ دی ۱۳۵۷) بازیگر ایرانی است. او با بازی در مجموعه تلویزیونی راه بی‌پایان (۱۳۸۶) به شهرت رسید.

0 119

زندگی
آزاده صمدی در ۱۷ دی ۱۳۵۷ در لاهیجان زاده شد. او پس از گذراندن دورهٔ کارشناسی تئاتر در دانشگاه سوره، دورهٔ کلاس‌های بازیگری کارنامه (با مدیریت پرویز پرستویی) را گذراند و در تئاتر بی‌شیر و شکر (۱۳۸۲، حمید امجد) ایفای نقش کرد. سپس در تله‌تئاتر دریاروندگان (۱۳۸۵، محمد عاقبتی) نقش‌آفرینی کرد و مدتی بعد برای بازی در مجموعهٔ تلویزیونی راه بی‌پایان (۱۳۸۶) به کارگردانی همایون اسعدیان انتخاب شد. از دیگر نقش آفرینی‌های وی می‌توان به حضور در فیلم‌های کوتاه ۳۵ متری سطح آب (۱۳۸۶) و دندان آبی (۱۳۸۶) هردو به کارگردانی هومن سیدی و هیچ‌کس با هیچ‌کس سخن نمی‌گوید (۱۳۸۳) اشاره کرد.

زندگی خصوصی
صمدی در سال ۱۳۸۵ با هومن سیدی ازدواج کرد و در سال ۱۳۹۲ از او جدا شد.

او در دوران انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ از جمله هنرمندان حامی میرحسین موسوی بود.

صمدی اجرای برنامهٔ زابیواکا را که از شبکه اینترنتی آیو ویژه جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه پخش می‌شد، بر عهده داشت. ناظران سازمان ⁧صداوسیما⁩ بعد از اجرای قسمت اول برنامه، در میانهٔ قسمت دوم، جلوی اجرای صمدی در این برنامه را گرفتند و مجید یاسر و علی انصاریان به عنوان جایگزین او اجرای این برنامه را بر عهده گرفتند. آن‌ها دلیل این کار را جلوگیری از «استفاده ابزاری از زن‌ها» اعلام کردند.

در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ آزاده صمدی بدون حجاب اجباری در مراسم تشییع رضا حداد شرکت کرد که با استقبال کاربران شبکه‌های اجتماعی روبه‌رو شد. پس از این رخداد بازپرس دادسرای فرهنگ و رسانه در تهران برای آزاده صمدی به دلیل جریحه‌دار کردن اخلاق و عفت عمومی از طریق کشف حجاب،‌ قرار جلب به دادرسی صادر کرد. آزاده صمدی سپس در دادگاه به اتهام رعایت نکردن حجاب اجباری به شش ماه محرومیت از فعالیت در فضای مجازی چه به صورت مستقیم یا به واسطه سایرین محکوم شد. همچنین موظف شد که با مراجعه به مراکز رسمی روان‌شناسی برای درمان آنچه که در این حکم «بیماری شخصیت ضد‌اجتماعی» خوانده شده، هر دو هفته یک‌بار اقدام و گواهی سلامت خود را در پایان دوره درمان ارائه کند.‌

ممنوع‌الخروجی
آزاده صمدی در اواخر آبان ۱۴۰۲ هنگامی که در راه ۵۴امین جشنواره گوا در هند بود ممنوع‌الخروج شد.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط