وی با بیان اینکه از ابتدای گسترش رمز ارزها در جهان و به تبع آن در کشورمان تاکنون نزدیک به ۷۲ هزار دستگاه ماینر در کشور کشف و ضبط شده است، گفت: از ابتدای امسال حدود سه هزار دستگاه ماینر کشف و ضبط شده که ما این موارد را به حوزههای مربوطه تحویل داده و با متخلفان نیز برخورد شده است.
وی با بیان اینکه استخراج رمزارزها در سه قسمت خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی انجام میشود، گفت: پلیس با این موارد برخورد قانونی میکند و طی این مدت افرادی هم به دلیل ارتکاب همین اقدامات مجرمانه دستگیر شدهاند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با اشاره به قاچاق بودن دستگاههای ماینر، گفت: دستگاههای استخراج رمز ارز نو نیستند و به صورت دست دوم و به عنوان دستگاه خارج از استفاده وارد کشور میشوند. طبیعی است که چنین دستگاههایی عمر مفید خود را طی کرده و عملکرد مثبتی ندارند. علاوه بر آن هزینهبری و برق بیشتری هم مصرف میکنند.
مقیمی با بیان اینکه بعضی از سازمانها و دستگاهها نیز در این زمینه فعال هستند، گفت: ما اخبار اینها را داریم و باید با آنها برخورد شود.
وی در مورد استخراج مجاز نیز گفت: بعضی ها مجوز گرفتهاند، یعنی برقشان را هم خودشان تولید میکنند و برای تامین برق، باری به شبکههای سراسری وارد نمیکنند. این موارد در فضاهایی که ایجاد کردهاند در حال فعالیت هستند. پلیس با موارد غیرقانونی برخورد میکند.