وی با اشاره به اهمیت نظارت بر مصرف صحیح تسهیلات و مدیریت بهینه اعتبارات، خاطرنشان کرد: باید نظارت مناسبی بر نحوه مصرف تسهیلات داشته باشیم تا منابع مالی به واحدهای تولیدی تخصیص یابد و از ورود این منابع به بازارهای سوداگرانه اجتناب شود.
متقینیا در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران، اعلام کرد: تاکنون پرداخت ۱۵ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران را تقبل کردهایم و آمادگی داریم این عدد را تا ۳۰ هزار میلیارد تومان نیز افزایش دهیم تا هیچ تأخیری در پرداختها ایجاد نشود.
مدیرعامل بانک کشاورزی در پایان سخنان خود، اظهار داشت: هر یک از ما در جایگاه خود وظیفه داریم که با روحیه بالا، تعهد و مسئولیتپذیری، اجازه ندهیم کوچکترین خللی در روند خدمترسانی به مردم عزیز کشورمان بهوجود آید و در هر شرایطی فعال، مشتاق و آماده خدمت باشیم. انشاءالله خداوند متعال یاریگر این ملت نجیب و صبور باشد و سلامتی کامل را برای هموطنان گرامی به ویژه همکاران تلاشگرمان مسئلت داریم.