به گزارش رصد روز، بهنوش بختیاری بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون کشورمان ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ در محله مهرآباد جنوبی تهران متولد شد.این بانوی هنرمند در یک خانواده شش نفره به دنیا آمد و یک خواهر و دو برادر بزرگتر از خود به نامهای بهناز، بهزاد و بهروز دارد. بهرام بختیاری پدر خانم بازیگر اصالت بختیاری دارد و اشرف خانم مادر ایشان اهل تهران است. بهنوش بختیاری و پدرش در فیلمی به نام زندگی در شهر بزرگ همبازی شده اند
بهنوش بختیاری تیرماه سال ۸۷ با محمدرضا آریان ازدواج کرد. این زوج زندگی آرام و عاشقانه ای را تاکنون تجربه کرده و فرزندی ندارند.محمدرضا آریان از نویسنده و کارگردانهای کشورمان است که هیچ علاقه ای به انتشار تصویر خود در شبکه های اجتماعی ندارد. او در آثاری همچون سریالهای ترش و شیرین، جایزه بزرگ و فیلم کلاه قرمزی و سروناز به عنوان نویسنده حضور داشته است.
بهنوش بختیاری، بازیگر کمدین سینما و تلویزیون که با وجود گذشت ۱۸ سال از زندگی مشترکش تاکنون عکسی از همسرش در فضای مجازی به اشتراک نگذاشته است، استوری را برای همسرش منتشر کرد.
بهنوش بختیاری در استوری خود برای همسرش نوشت:
فقط تو بودی و هستی که عاشقت بودم و خواهم بود عزیزم…
هجده سال شد که میمیرم برای تو و فقط تو همسرم
بهنوش بختیاری در استوری اینستاگرام نوشت: جهان سوم جایی هست که در سینما تئاترش اتفاقایی شبیه این کشور میفته…جهان سوم جایی هست که مدعیان روشنفکری، همکاران رو بر اساس دوستیهاشون… نه میزان حرفهای بودنشون طبقه بندی میکنن و این طبقه بندی به جای اینکه حرفه ای و بر اساس تجربه و سابقه و استعداد هنرمندان باشه، فقط بر اساس رفاقت که (گاها اونم پشتش منفعته) است، از انتخاب عوامل فیلم و سریال بگیر تا دعوت اکران های خصوصی و مردمی فیلم ها…. همه چیز همه چیز سینما بر اساس رفاقت های سفارشی، جهان سوم یعنی دقیق همین …. بیخودی انقد نگیم ما میفهمیم و بقیه نه
من در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۴ در تهران به دنیا آمدم. کودکیام مثل کودکی خیلیهای دیگر با کلی امید و آرزو سپری شد. من هم مثل خیلی از هم نسلان و هم جنسانم به زندگی نگاه میکردم. با همان رویاهای دست یافتنی و دست نیافتنی. بعد از گذراندن تحصیلات ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان وارد دانشگاه آزاد شدم آن هم در رشته مترجمی زبان فرانسه. این رشته را تا گرفتن مدرک کارشناسی در واحد تهران مرکز گذراندم و بعد با ورودم به دنیای سینما تمام چیزهای اطرافم تغییر کرد. بگذارید ماجرای سینما را کمی مبسوطتر بگویم. من قبل از بازیگری به عنوان منشی صحنه به سینما وارد شدم. در کنار آن در مدرسه «رسام هنر» یک دوره یک ساله تئاتر را هم زیر نظر خانم مهتاب نصیرپور گذراندم.
از خاطرات خوش آن سالها میتوانم به کار در پشتصحنه فیلم «مهمان مامان» استاد داریوش مهرجویی اشاره کنم که در سمت منشی صحنه در کنار سایر عوامل تولیدی این فیلم حضور داشتم اما در همان دوران هم سودای بازیگری و بازیگر شدن را در سر میپروراندم. سرانجام سال ۱۳۷۵ بود که این فرصت برایم به وجود آمد و در مجموعه «هوای تازه» ساخته آقای محمد رحمانیان بازیگری را آغاز کردم و به عرصه جدیدی در دنیای سینما وارد شدم. همان چیزی که گفتم سودایش را در سر داشتم و همین اتفاق باعث شد تا امروز بازی کنم و در کنار شما باشم و خیلی از شما من را به عنوان یک بازیگر بشناسید تا یکی از عوامل پشت صحنه فیلم. خواندن البته از نوع مجازش یکی دیگر از دغدغههای همیشگیام بود.
در تمام این سالها و در کنار بازیگری کلاسهای آوازم را رها نکردم و ادامهاش دادم. فکر میکنم این تمام ماجرای حضور من تا امروز در کنار شماست. چیزی که توضیح بیشترش خارج از حوصله این صفحات است. فقط در پایان دلم نمیآید به نام یکی دونفر که در پیشرفت کاریام خیلی به آنها مدیون هستم اشاره نکنم. کسانی که امروز در میان ما نیستند و شاید این اشاره به آنها ادای دینی باشد به محبتهایی که در حق من داشتهاند. اول از همه زندهیاد حمیده خیر آبادی که مثل فرزندی به او علاقه داشته و دارم و بعد هم زندهیادان اردشیر افشینراد و مهدی ابالسلط. روحشان شاد.
بهنوش بختیاری دارای مدرک کارشناسی در رشتهٔ زبان فرانسوی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران است
فیلم شناسی
سینما
* استیگمات (۱۳۹۶)
* مرداد (۱۳۹۵)
* انزوا(۱۳۹۵)
* قهرمانان کوچک (۱۳۹۵)
* پنجاه کیلو آلبالو (۱۳۹۴)
* مشکل گیتی (۱۳۹۴)
* من (۱۳۹۴)
* باورم کن (۱۳۹۳)
* دریاکنار (۱۳۹۳)
* دزد و پری (۱۳۹۳)
* دوربین (۱۳۹۳)
* پنج ستاره (۱۳۹۲)
* ساکن طبقه وسط (۱۳۹۲)
* کالسکه (۱۳۹۲)
* عملیات مهد کودک (۱۳۹۱)
*بازگشت به آینده (۱۳۹۰)
* تو و من (۱۳۹۰)
* ساعت شلوغی (۱۳۹۰)
* آژانس ازدواج (۱۳۸۹)
* اخراجیها ۳ (۱۳۸۹)
* داماد خجالتی (۱۳۸۹)
* زنها شگفتانگیزند (۱۳۸۹)
* سه نفر روی یک خط (۱۳۸۹)
* قبرستان غیرانتفاعی (۱۳۸۹)
* هر چی خدا بخواد (۱۳۸۹)
* ازدواج در وقت اضافه (۱۳۸۸)
* حلقههای ازدواج (۱۳۸۸)
* دلقکها (۱۳۸۸)
* عروسک (۱۳۸۸)
* از ما بهتران (۱۳۸۷)
* ده رقمی (۱۳۸۷)
* دو خواهر (۱۳۸۷)
* زندگی شیرین (۱۳۸۷)
* شبانه روز (۱۳۸۷)
* کیش و مات (۱۳۸۷)
* مهمان مامان (۱۳۸۲)
* قلعه یاسین (۱۳۷۹)
* پشت دیوار شب (۱۳۷۶)