اعتراف تلخ قاتلین امیرمحمد خالقی

یکی از متهمان قتل امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران گفت: وقتی فهمیدم که مقتول فوت کرده گوشی‌اش را به قیمت ۱.۵ میلیون تومان فروختم، در حالی که ارزش واقعی آن ۷ میلیون تومان بود.

به گزارش رصد روز، یکی از متهمان قتل امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران گفت: وقتی فهمیدم که مقتول فوت کرده گوشی‌اش را به قیمت ۱.۵ میلیون تومان فروختم، در حالی که ارزش واقعی آن ۷ میلیون تومان بود.

 

در پی وقوع جنایت هولناک در شب چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه در محله کوی جنت، که به سرقت و قتل امیر محمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران، منجر شد، با تدبیر و دستور اکید فرمانده کل انتظامی کشور، تیم‌های ویژه از پلیس‌های تخصصی تشکیل شده و پس از پیگیری‌های مستمر، قاتل و همدست وی دستگیر شدند.

متهمان در اعترافات خود جزئیات این جنایت را شرح دادند. یکی از متهمان اظهار داشت: ساعت ۹ شب بود که سوار موتور شدیم و به محله رسیدیم. در این محله خلوت، دور زدیم و امیرمحمد خالقی را دیدیم. پیاده شدیم و به زور کیف و گوشی‌اش را گرفتیم و دو چاقو هم به او زدیم.

وی در ادامه گفت: وقتی فهمیدم که مقتول فوت کرده لپ تاپ را نفروختم گوشی‌اش را به قیمت ۱.۵ میلیون تومان فروختم، در حالی که ارزش واقعی آن ۷ میلیون تومان بود.

سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی پایتخت، در واکنش به این حادثه گفت: از لحظه وقوع جنایت، با دستور سردار فرمانده کل انتظامی، همه پلیس‌های فراجا بسیج شدند و این موضوع با جدیت از همان ابتدا پیگیری شد. با تلاش شبانه‌روزی همکاران، متهمان دستگیر شدند. برخورد قاطع پلیس در صحنه وقوع جرم و برخورد قضائی پس از تکمیل تحقیقات، نشان‌دهنده عزم راسخ پلیس برای مبارزه با مجرمان است.

وی افزود: این پرونده در اولویت قرار دارد و پس از تکمیل تحقیقات، به مقامات قضائی ارسال خواهد شد.

 

امیرمحمد خالقی درمیان دانشجوی نوزده ساله رشته مدیریت کسب‌وکار دانشگاه تهران بود که چهارشنبه، ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ هنگام مراجعه به خوابگاه، توسط دو سارق موتورسوار مورد حمله قرار گرفت و ساعاتی بعد جان باخت. قتل این دانشجو باعث خشم عمومی و انتقاد گسترده به سیستم امنیتی جمهوری اسلامی ایران شد.

این حادثه درحالی اتفاق افتاد که در آن روز اطراف دانشگاه تهران، به دلیل فراخوان‌ها برای رفع حصر رهبران جنبش سبز، به شدت امنیتی بود.

روایت قتل
امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی اهل سنت دانشگاه تهران و فرزند مولوی عبدالرحمن، شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳، در نزدیکی کوی دانشگاه، هدف حملهٔ سارقان مسلح قرار گرفت. این دانشجوی اهل محمدآباد پایین در استان خراسان جنوبی، هنگام بازگشت به خوابگاه، در چندمتری درِ پشتی کوی دانشگاه با حملهٔ دو موتورسوار مواجه شد. گفته می‌شود که او در برابر سرقت مقاومت کرد و مهاجمان با ضربات چاقو او را به‌شدت زخمی کردند. او پس از چند متر دویدن در حالی که خونریزی شدیدی داشت، کنار پل عابر پیادهٔ بزرگراه جلال بر زمین افتاد. تلاش پزشکان برای احیای او در بیمارستان شریعتی بی‌نتیجه ماند و سرانجام صبح پنجشنبه ۲۵ بهمن جان خود را از دست داد.

اعتراضات دانشجویی
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ جمعی از دانشجویان در کوی دانشگاه تهران در اعتراض به کشته‌شدن امیرمحمد خالقی تجمع اعتراضی برگزار کردند. تجمع به درگیری بین دانشجویان و نیروهای حراست و لباس‌شخصی‌ها انجامید و منجر به بازداشت چهار دانشجو و سپس آزادی موقت آن‌ها در روز بعد شد.

واکنش مقامات دولتی
احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی در پی این اتفاق، دستور پیگیریِ ویژه و سریعِ موضوع را به پلیس آگاهی کشور صادر کرد.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار