افتتاحیه کیش اینوکس ۲۰۲۲ صریح از بیم های حاکمیت معیوب اقتصادی گفت

به گزارش اختصاصی رصد روز، در روزهای ناخوش اقتصاد ایجاد فرصت های جدید جهت سرمایه گذاری و تعاملات موثر می تواند از مسکن هایی باشد که بر زخم رو به وخامت اقتصاد ضماد کرد. نمایشگاه کیش اینوکس فرصتی که در آن حضور شرکت‌ها و بنگاه‌های مختلف با سب...

به گزارش اختصاصی رصد روز، در روزهای ناخوش اقتصاد ایجاد فرصت های جدید جهت سرمایه گذاری و تعاملات موثر می تواند از مسکن هایی باشد که بر زخم رو به وخامت اقتصاد ضماد کرد.

نمایشگاه کیش اینوکس فرصتی که در آن حضور شرکت‌ها و بنگاه‌های مختلف با سبد محصولات و خدمات جدید نوید بخش روزهای خوب و روشن است به شرط آنکه درس برگزاری نمایشگاه بانک و بیمه و بورس تهران که چند وقت پیش برگزار شد نصب العین شرکت کنندگان و برگزار کنندگان آن باشد.

هرچند که در این نمایشگاه شاهد حضور بنگاه های خوب و قدرتمندی هستیم اما در عین حال غایبان بزرگ آن نیز به همان میزان مشهود و محسوس به نظر می آید. سیاست های مختلف شرکت در چنین همایش ها و نمایشگاه هایی اگرچه به تدابیر مدیریتی وابسته است اما به گفته مدیران روابط عمومی برخی شرکت ها تجربه  ناموفق حضور در نمایشگاه بانک و بیمه و بورس تهران تردیدهای جدی نسبت به حضور آنها در کیش اینوکس به وجود آورده است.

قبل از حضور میهمانان برنامه شاهد پخش تیزرهای تبلیغاتی حامیان مالی رویداد بودیم تیزر هایی که با همراه اول شروع شد و در ادامه با تیزر شرکت های صنایع پتروشیمی خلیج فارس، بانک کارآفرین، تامین سرمایه لوتوس، بانک تجارت، تامین سرمایه دماوند، بانک دی و بانک شهر ادامه پیدا کرد

حضور پر رونق رسانه‌ها در این رویداد آنقدر قابل توجه بود که مجری برنامه در شروع صحبت هایش با خنده گفت تا به حال اینقدر میکروفون جلوی من قرار نگرفته بود.

در چهاردهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و نهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی قرارست شاهد ۳۶ نشست تخصصی با حضور ۱۵۰ سخنران و ۲۵۰ شرکت و مجموعه باشیم.

نمایشگاه کیش اینوکس میزبان چهره هایی مانند حسین قربان زاده، حسین سلاح ورزی، حسین عبده تبریزی و رضا عیوض لو بود.

حاشیه اصلی این مراسم نیز به عدم حضور برخی از افراد و چهره ها مربوط می شد که به دلیل تأخیر در پرواز هواپیما به آیین افتتاحیه آن نرسیدند.

در ابتدا مهدی کشاورز رئیس منطقه آزاد کیش با متنی که از پیش تهیه کرده بود پشت تریبون قرار گرفت و به سخنرانی پرداخت.

او برگزاری چنین رویدادی را در جزیره مرجانی کیش یک انتخاب هوشمندانه دانست و حضور بانک مرکزی و شرکت ملی انفورماتیک را وجه متفاوت و متمایز نمایشگاه کیش اینوکس قلمداد کرد.

تبعات محدودیت اینترنت صدای واحد سخنرانان

 

دومین سخنران این مراسم حسین عبده تبریزی چهره شناخته شده اقتصاد بود او در ابتدا با اشاره به تحولات یک ماه اخیر و مشکلات ناشی از آن گفت مسائل اقتصادی مسائل صوری نیست بلکه تجربه پذیر است و سیاستمدار ها باید این الگوها را با دقت دنبال کنند اگر اقتصاد به کنج عزلت ایدئولوژیک برود تبعات و نتایج آن مشخص خواهد بود عبده تبریزی گفت تعارض ارزش ها مانند مدارا در برابر ظلم، شفقت در برابر نامهربانی همواره وجود داشته اما وقتی رابطه با جهان ضعیف شود رشد اقتصادی نیز با چالش مواجه خواهد شد. استاد دانشگاه حوزه اقتصاد به این نکته نیز اشاره کرد که بازار مالی نباید به گونه ای باشد که به قوانین آن احترام گذاشته شود اما در عمل با شک و تردید به آن نگریست.

حسین سلاح ورزی نایب رئیس اول اتاق بازرگانی ایران با اشاره به محدودیت های اینترنت گفت برخی اصرار دارند تا این موضوع را به ضرر کسب و کارهای اینترنتی تقلیل دهند اما موضوع بزرگ تر از این حرفاست ۵۰ درصد تولید ناخالص در بخش خدمات کشور وجود دارد که اگر اینترنت یک درصد آن را کاهش دهد عملاً ۴ دهم درصد این مقدار از بین خواهد رفت سلاح‌ورزی ادامه داد وقتی فرایند تولید دچار اشکال شود از نظر اعتباری نیز برای کشور مشکل ساز خواهد بود بسیاری از فعالان اقتصادی امکان تماس تجاری برایشان از بین رفته و این موضوع سبب کاهش تقاضای موثر خواهد بود.

دکتر عیوض لو عضو هیئت مدیره سازمان بورس، کیش اینوکس را فرصت ویژه برای سرمایه‌گذاران دانست او از اهمیت بستر سازی و رشد سرمایه گذاری و همچنین ثبات مالی در باب تصمیم گیری سیاست گذاران پولی مالی گفت. عیوض لو مشکل اصلی بخش اقتصاد را تشکیل تامین سرمایه ثابت دانست. عضو هیئت مدیره سازمان بورس تأکید کرد شرایط امروز به گونه ای است که شفاف سازی سودآوری بنگاه‌ها باید مورد توجه ویژه قرار گیرد او گفت بازار مالی باید در یک سیستم با ثبات مالی بدون انحراف با اهمیت از ارزش های ذاتی در جریان باشد.

حسین قربان زاده مشاور معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی سازی دلش خیلی پر بود او گفت: بیت المال همان مالیات گرفته نشده از شرکت‌های واگذار نشده است همان منابع حاصل از واگذاری شرکت هاست ما دولت را تبدیل به فروشنده بنگاه املاک کردیم و خط قرمز آن به ثمن‌ بخس کاهش پیدا کرده رئیس سازمان خصوصی سازی گفت سوء برداشت از بخش خصوصی باعث شده که ما این بخش را فقط به عنوان بخشی که به دنبال منفعت است ببینیم.

حسین قربان زاده با اشاره به اتفاقات یک ماه گذشته در کشور گفت مسائلی که از ۲۲ شهریور در کشور ایجاد شد نتیجه انباشت مطالبات مردم در گذشته بود ما نمی‌توانیم سرمان را زیر برف کنیم. البته رئیس سازمان خصوصی سازی به این نکته نیز اشاره کرد که برخی ها قصد داشتند تا ارزش های دینی ما را نشانه بروند اما نمی توان منکر حکمفرمایی معیوب اقتصادی شد. او در آیین افتتاح کیش اینوکس صراحتاً اعلام کرد وقتی زندگی برای ما مدیرانی که نزدیک به سقف حقوق دریافت می کنیم سخت میگذرد برای سایر مردم وضعیت کاملاً روشن است ما پاداش را به ضد ارزش دادیم.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط