در سایه تکریم و رضایتمندی مشتریان

افتتاح ساختمان جدید سرپرستی استان آذربایجان شرقی بیمه کوثر

ساختمان جدید سرپرستی بیمه کوثر استان آذربایجان شرقی در هشت طبقه با حضور مدیرعامل، اعضای هیئت عامل، نمایندگان نیروهای مسلح و جمعی از مدیران و شبکه فروش در شهر تبریز افتتاح شد.

به گزارش رصد روز به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه کوثر، ابوالفضل آقادادی مدیرعامل شرکت، در آیین افتتاح ساختمان جدید سرپرستی بیمه کوثر در استان آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت جایگاه این استان به‌عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور اظهار داشت: این استان از ظرفیت‌های اقتصادی و تولیدی بالایی برخوردار است و توسعه زیرساخت‌های بیمه‌ای می‌تواند پشتوانه‌ای مطمئن برای سهامداران، فعالان اقتصادی و شهروندان باشد.

وی افزود: ساختمان‌های جدید سرپرستی در مراکز استان‌ها نماد تعهد بیمه کوثر به ارائه خدمات باکیفیت و ایجاد تجربه‌ای مثبت برای مشتریان است. سرمایه‌گذاری در شواهد فیزیکی، به‌عنوان یکی از ابزارهای مؤثر جذب مشتری و تقویت بازاریابی، اهمیت ویژه‌ای دارد. علاوه بر این فراهم‌سازی محیط کاری استاندارد و مناسب، موجب افزایش انگیزه و بهره‌وری کارکنان و در نهایت ارتقای کیفیت خدمات و جلب رضایت بیمه‌گزاران می‌شود.

مدیرعامل بیمه کوثر همچنین سرمایه انسانی را ارزشمندترین دارایی شرکت دانست و خاطرنشان کرد: همکاران ما در فضای جدید و مناسب قادر خواهند بود با روحیه‌ای مضاعف در مسیر خدمت‌رسانی و تحقق اهداف عالی شرکت گام‌های مؤثری بردارند.

لازم به ذکر است ساختمان جدید سرپرستی بیمه کوثر استان آذربایجان شرقی در هشت طبقه در شهر تبریز بلوار فارابی(چایکنار)، روبروی شهرداری منطقه یک، ابتدای دمشقیه واقع شده است.

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار