پرونده تخلفات دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان روی میز وزیر بهداشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی
افشای تخلفات دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
پزشکی علی رغم تخلفات گسترده و قراردادهای غیرقانونی، با امضاهای طلایی یقه سفیدها همچنان سکاندار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است. او برای شرکت خواهرانش میلیاردها تومان کمک بلاعوض گرفته است.
به گزارش رصد روز، سید هادی کسایی زاده در بیستمین شماره ماهنامه سراسری میدان آزادی؛ که در سراسر کشور منتشر و توزیع شد به روایت یک پرونده تخلف بزرگ و سوء مدیریت در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان پرداخت.
او در این گزارش نوشته است، استان هرمزگان با ۲ میلیون نفر جمعیت علی رغم اتصال به بنادر بزرگ تجاری ایران و خاورمیانه یکی از استان های محروم کشور محسوب میشود. دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان ۷۲ درصد از خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان های بستک، بندرعباس، میناب، رودان، حاجی آباد، جاسک، بندرخمیر، بندرلنگه، پارسیان، قشم، سیریک، بشاگرد، ابوموسی و کیش را تحت پوشش خود دارد و الباقی توسط بخش خصوصی پوشش داده می شود. این استان با ۳۰۰ پزشک حدود ۲ میلیون بیمار مراجعه کننده را در بخش بهداشتی و درمانی در طول سال خدمات می دهد. با این حال در برخی از شهرهای استان هرمزگان شاخص های استاندارد خدمات رسانی به طرز وحشتناکی نشان از بی توجهی مسئولان به بهداشت و درمان مردم دارد.
بعنوان مثال در شهربشاگرد فقط ۳۰ درصد مردم به فاضلاب دسترسی دارند و ۳۰ درصد هم توالت بهداشتی ندارند و حتی مرگ و میر فرزندان و شیوع بیماری با سایرشهرها بیشتر است. این استان با ۲۳ بیمارستان و ۲۴۰۰ تخت از ۲۹۵ هزار بیمار بستری شده (میانگین ۴ سال) تعداد ۳۳۰۰ بیمار را از دست داده (فوت) است. با این حال مجتمع بهداشتی و درمانی پیامبراعظم(ص) این استان با ۵۸۰ تخت فعال سهم بیشتری از خدمات رسانی به شهروندان را دارا است.
در حالی که مردم استان هرمزگان و شهرهای محروم آن چشم امید به دولتهای جمهوری اسلامی و مسئولان آن برای توسعه و آبادانی دارند متاسفانه اتفاقات و رفتارهایی نامتعارف موجب دلسردی مردم و ناامیدی از نظام را رقم می زند.
* ماجرای قرارداد ترکمن چای میان یک بیمارستان با یک شرکت خصوصی!
شاید باورکردن آن سخت باشد اما حقیقت دارد. در تاریخ ۲۸ اسفندماه ۱۳۹۸ مجتمع آموزشی، درمانی، پژوهشی پیامبراعظم(ص) بندرعباس با هدف توسعه بخش پزشکی هسته ای و خرید و تجهیز دستگاه SPect (گاما کمرا کوانتوم کم) مرکزدرمانی خود قراردادی به شماره ۱۱۷۸۵ با آقای پژمان شاهرخی، متخصص پزشکی هسته ای، ۳۳ ساله به نمایندگی از شرکت «پرتونگاران کیمیا طب حکیم» به شماره ثبت ۵۵۴۷۴۴ منعقد می کند و از این شرکت (بخش خصوصی) می خواهد که که بخش پزشکی هستهای بیمارستان شهید محمدی بندرعباس را فعال کند. تا اینجای کار همه چیز قانونی و خوب به نظر می رسد اما وقتی وارد متن قرارداد می شویم فضا کاملا تغییر می کند. در این گزارش ابهامات و ایرادات بسیاری مشاهده میشود که برای تنویر افکار عمومی و بررسی آن از سوی سازمان بازرسی کل کشور، حراست و بازرسی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، بازرسی نهاد ریاست جمهوری و همچنین دیوان محاسبات جزئیات آن منتشر می شود.
چرا یک شرکت کسب و کار گزارش واگذاری پروژه را تهیه کرد؟
اول؛ بدیهی است برای انجام چنین تصمیمی را یک کارگروه استانی و کارگروه تصمیم به واگذاری بررسی و بر اساس گزارش کارشناسی تصویب می کنند. در این پرونده شرکت مهندسین مشاور توسعه کسب و کار هرمزگان با تهیه گزارش تصمیم به واگذاری را هدایت کرده، در حالی که قاعدتا گزارش باید از سوی مجتمع پیامبراعظم(ص) و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تهیه می شد. لازم به ذکر است که هیچ سندی مبنی بر قرارداد فی ما بین شرکت مهندسین مشاور توسعه کسب و کار هرمزگان و مجتمع پیامبراعظم(ص) و حتی فیش واریزی هم در دسترس نیست. اگر هست برای مردم منتشر کنید تا آگاه باشند. در غیر این صورت تخلف است.
* شرکت یک ماه بعد از تاسیس با بیمارستان قرارداد بست!
دوم؛ تاریخ ثبت شرکت «پرتونگاران کیمیا طب حکیم» ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ است. در حالی که تاریخ کارگروه تصمیم به واگذاری ۱۴ بهمن ۹۸ بوده که در آن کارگروه تاکید می شود که این شرکت باید در استان تاسیس شده باشدو دارای سابقه و تخصص در موضوع تعمیر و نگهداری موضوع قرارداد باشد. در حالی که ۱۳ روز بعد این شرکت آن هم در تهران تاسیس می شود. آیا این اقدام قانونی است؟ آیا تجربه، رزومه، عملکرد و تخصص شرکت نباید مورد ارزیابی قرار می گرفت؟ آیا یک شرکت دو هفته ای بدون اخذ صلاحیت های لازم می تواند چنین قراردادی را در دولت امضاء و اجرا کند؟
* کدملی و صادره از شهر اشتباه ثبت می شود
سوم؛ در قرارداد مذکور آقای پژمان شاهرخی از سوی شرکت «پرتونگاران کیمیا طب حکیم» معرفی شده، کدملی خود را سهوا یا عمدا اشتباه و غلط اعلام می کند و در قسمت صادره هم به جای اعلام صادره از شهر قروه از نام استان کردستان استفاده می کند. که این بر خلاف مقررات است. چرا این دو اطلاعات اشتباه وارد می شود؟ مگر صادره از استان داریم؟ مثلا یک ایرانی بگوید من متولد آذربایجان غربی هستم. آیا دلیل خاصی برای این پنهان کاری وجود داشته است؟
* مبلغ ۹۰۰ میلیون تومان صلواتی و در راه خدا به بهره بردار پرداخت شود!
چهارم؛ در ماده ۲ این قرارداد آمده است که مجتمع درمانی پیامبراعظم مبلغ ۹۰۰ میلیون تومان برای خرید دستگاه SPect (گاما کمرا کوانتوم کم) به قیمت ۲۸۸ هزار یورو به بهره بردار (پژمان شاهرخی) بلاعوض پرداخت شود و این مبلغ هم از بودجه دولتی به دانشگاه برداشت شود. سوال اینجاست که مگر این مجتمع درمانی قصد توسعه و درآمدزایی و خدمات رسانی بیشتر نداشته است؟ در حالی که بر اساس این قرارداد شبه ترکمن چای غیر از اینکه شرکت پولی به دانشگاه نمی دهد بلکه یک چیزی هم بابت تعمیر و نگهداری از دانشگاه مطالبه می کند. بر اساس چه ماده قانونی حاتم بخشی کرده است؟ چه قانونی اجازه داده مبلغ بلاعوض هم باید برای یک طرح زودبازده پرداخت شود؟
* تاریخ قرارداد با تاریخ امضای رئیس مجتمع ۶ ماه فاصله دارد
پنجم؛ چرا تاریخ عقد قرارداد ۲۸ اسفندماه ۱۳۹۸ است اما تاریخ امضای قرارداد با قلم دکتر محمد تمدن دار رئیس وقت مجتمع آموزشی درمانی پیامبراعظم ۲۲ مردادماه ۱۳۹۹ امضاء شده است؟ آیا این شائبه رخ نمی دهد که ایشان راضی به امضای قرارداد نبودند؟ چرا رئیس مجتمع پس از ۶ ماه امضاء کرده است؟ چرا دکتر تمدن عامدانه تاریخ را درج کرده است؟ آیا این اقدام نمی تواند جای بررسی بیشتر داشته باشد؟ اما به اعتقاد من شاید دکتر تمدن اینطور فکر کرده که چرا باید بیمارستان بخش خصوصی را وارد بازی کند؟ وقتی قیمت دستگاه (گاما کمرا کوانتوم کم) SPect 288 هزاریورو است و با ارزدولتی می توان با ۱.۷ میلیارد تومان خریداری کرد (بر اساس قیمت ارز دولتی در آن تاریخ) چرا باید ۹۰۰ میلیون تومان بلاعوض به شرکت پژمان شاهرخی بدهیم؟ خب الباقی پول (۸۰۰ میلیون تومان) را فراهم می کنیم و خود بیمارستان خریداری می کند! و دیگر لازم نیست ۱۵ سال بهره برداری یک دستگاه را به بخش خصوصی بدهیم. یعنی در استان هرمزگان تامین ۸۰۰ میلیون تومان پول از سوی خیرین کار سختی است؟ نکته دیگر اینکه این ۹۰۰ میلیون تومان ۶ ماه قبل از اجرای قرارداد دریافت شده که خود این موضوع جای تامل دارد. و جالب تر اینکه در این ۲۷ ماه که هنوز دستگاه جدید خریداری نشده دستگاه قدیمی محل درآمد شرکت آقای شاهرخی می شود. خب پول درآمد این کجاست؟
* چرا ضمانت نامه بانکی نیست؟
ششم؛ معمولا در اینگونه قراردادهای دولتی حتما باید ضمانت نامه بانکی (۱۰ درصد مبلغ قرارداد) ضمیمه شود. اما تاکنون مستندی مبنی بر صدور این ضمانت نامه برای قرارداد ۱۱۷۸۵ مورخ ۲۸ اسفند ۹۸ مشاهده نشده است. شاید در گاو صندوق یکی از مسئولان باشد. خدا می داند. اگر موجود است آن را منتشر کنید تا شائبه ها برطرف شود. (حتی ضمانت ضرر و زیانی هم در این قرارداد مشاهده نمی شود)
چرا شرکت ارتباطی با پزشکی هسته ای ندارد؟
هفتم؛ نکته دیگر آنکه شرکت «پرتونگاران کیمیا طب حکیم» توسط خواهران شاهرخی به نام های افسانه، پریوش و شهلا ثبت شده است اما در اساسنامه این شرکت چیزی بعنوان فعالیت در زمینه پزشکی هسته ای درج نشده است. مگر می شود یک شرکتی که کارش چیز دیگری است با دولت برای یک کار تخصصی دیگر قرارداد منعقد کند؟ چرا روزنامه رسمی ندارد؟ مگر نباید ۵۱ درصد شرکت به نام فردی که متخصص است ثبت شده باشد؟
* چرا خبری از سایر متقاضیان نیست؟
هشتم؛ چرا هیچ مستندی مبنی بر اینکه چند پاکت پیشنهادی برای این قرارداد و پروژه روی میز هیات انتخاب بوده مشاهده نمی شود؟ پرسش اینجاست که شرکت «پرتونگاران کیمیا طب حکیم» بر اساس چه شاخص هایی انتخاب شده است؟ در حالی که در گزارش تصمیم نهایی واگذاری تاکید شده که شرکتی که صلاحیت فنی و توانایی در حوزه پزشکی هسته ای را دارد طی فراخوانی انتخاب شود. چرا متن هیچ فراخوانی در سایت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان یا سایت ها و روزنامه ها مشاهده نمی شود؟ در فراخوان اگر اعلام می کردید ۹۰۰ میلیون تومان بلاعوض می دهیم، هزینه ها را هم خودمان می دهیم و قراردادما خیلی ماه است و اصلا تخصص هم نمی خواهد آیا باز هم هیچ شرکتی اعلام حضور نمی کرد؟ اینکه گفته می شود فراخوان دادیم فردی اعلام حضور و مشارکت نکرده اگر مستند هم باشد باز جای سوال دارد.
* چرا مدت زمان قرارداد در چند خط از ۱۲ سال به ۲۰ سال و ۱۵ سال متغیر است؟
نهم؛ در ماده ۲ این قرارداد تبصره ای وجود دارد که بسیار عجیب و غریب است. مثلا عنوان شده پس از خرید و نصب دستگاه SPect مدت زمان قرارداد ۱۵ سال است. در حالی که ابتدای ماده ۲ آمده که مدت زمان قرارداد ۱۲ سال است و اگر ارزدولتی تامین نشد قرارداد ۲۰ ساله می شود! مگر می شود چنین قراردادی به این نحو تنظیم کرد. در حالی که کمیته واگذاری فقط ۵ سال را تعیین کرده بود. در نهایت پس از ۲۷ ماه بهره برداری از دستگاه قدیمی دانشگاه بالاخره قرارداد ۱۵ ساله منعقد شد.
* به جای ورود دستگاه های نظارتی قرارداد صاحب متمم میشود
دهم؛ شاید سوال کنید با این همه ایرادات حقوقی در قرارداد قطعا بازرسی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی یا سازمان بازرسی کل کشور ورود کردند و مشکل برطرف شد. اما نه اینجا ایران است و نباید بر اساس آرزوهایمان زندگی کنیم. داستان ادامه دارد … در حالی که مسئولان دلسوز منتظر ورود نظارت ها و بازرسی ها بودند نامه ای به شماره ۳۲۰۳/۱۱۲/۱۴۰۱ مورخ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ با امضای دکتر حسین فرشیدی رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان (که بعدا معاون بهداشتی وزیر بهداشت شد) به محمد تمدن دار ارسال می شود و از او می خواهد یک متمم (الحاقیه) به قرارداد ۱۱۷۸۵ با آقای پژمان شاهرخی اضافه شود. دکتر تمدن دار هم به عمد ابتدای متمم قرارداد می نویسد: «این متمم به استناد مجوز دکتر فرشیدی به سمت ریاست دانشگاه منعقد شده است …»
* هزینه ۱۵ سال اجاره بخشیده شد
یازدهم؛ در این متمم قرارداد ذکر می شود که بابت ۱۵ سال اجاره مکان نصب دستگاه ها در بیمارستان هیچ اجاره ای از شرکت «پرتونگاران کیمیا طب حکیم» یا همان پژمان جان شاهرخی دریافت نشود. و علت آن را هم خرید دستگاه SPect-CT و بازسازی مکان اجاره را عنوان کرده اند. سوال این است که چرا در قرارداد اول این موارد ذکر نشده است؟ چرا قبلا چنین قراری نبود؟ اصلا این دستگاه از کجا آمد؟ دستگاه را دانشگاه از هیات امنای ارزی خریداری کرده و مجوزها را هم دانشگاه گرفته و بلاعوض هم به شرکت «پرتونگاران کیمیا طب حکیم» داده شده دقیقا نقش آقای پژمان شاهرخی چیست؟
* چرا قیمت ها با هم فرق دارند؟ چرا ضرر و زیان را باید دانشگاه پرداخت کند؟
دوازدهم؛ در متمم قرارداد موضوعی عنوان شده که جای تعجب دارد. در انتهای آن آمده است که ارزش دستگاه SPect-CT به میزان ۴۶۷ هزاریورو می باشد در صورتی که در قرارداد مبلغ ۲۸۸ هزار یورو ذکر شته است و سرمایه گذار آن را از هیات امنای ارزی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی خریداری کرده است که معادل ریالی آن ۲.۸ میلیارد تومان است که به وزارت بهداشت پرداخت شده است. چرا در صورتحساب فروش دستگاه از سوی هیات امنای ارزی خریدار دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است؟ مگر «پرتونگاران کیمیا طب حکیم» ۹۰۰ میلیون تومان بلاعوض نگرفته بود؟ چرا به مبلغ ۲.۵ میلیارد تومان خریداری شده اما در قرارداد ۲.۸ عنوان کردید؟ آیا عدم اجرای تعهدات شرکت «پرتونگاران کیمیا طب حکیم» که موجب گران شدن دستگاه شده است را باید دانشگاه پرداخت کند؟ نکته دیگر اینکه مگر ایران است که دستگاه در اروپا قیمتش دوبرابر شود؟ چرا هیچ مستندی در پرونده و قرارداد نیست؟
* چرا هیچ مشخصاتی از دستگاه در قرارداد درج نشده است؟
سیزدهم؛ یکی از نکات دیگر اعجاب آمیز در این قرارداد شبهه ترکمن چای این است که طرفین قرارداد هیچ مشخصاتی از دستگاه SpecT-CT را ارائه نکردند. مثلا ساخت کجاست؟ قد و وزن و ابعاد آن چقدر است؟ چقدر گارانتی و وارانتی دارد؟ از چه مدلی است؟ و هیچ مشخصات فنی ندارد. در حالی که باید کارشناسان اداره تجهیزات پزشکی این دستگاه را مورد تائید قرار می دادند.
* چرا نام دستگاه در متمم قرارداد تغییر کرد؟
چهاردهم؛ آنطور که در قرارداد اول (بدون متمم) آمده، قرار بود دستگاه SPect (گاما کمرا کوانتوم کم) خریداری شود. چرا در متمم قرارداد ناگهان نام دستگاه به SpecT-CT (گاما کمرا اسپکت) تغییر کرد؟ درحالی که آقای دکتر از مدیران دانشگاه بود دوباره قرارداد برای شرکتش منعقد می کند.
پانزدهم؛ در حالی که هنوز قرارداد اول و متمم آن با اما و اگرهای بسیاری رو بروست ناگهان قرارداد دیگری با موضوع واگذاری تامین تجهیزات درمانی مرکزآموزشی درمانی پیامبراعظم(ص) بندرعباس (دستگاه پت-سی تی اسکن) به صورتR.O.T یعنی تجهیز، بهره برداری و برگشت مالکیت به سرمایه پذیر در تاریخ ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ به شماره ۹۹/۱۱۸۱/۱۳۸۸۷ منعقد می شود. در این قرارداد باز هم پای شرکت «پرتونگاران کیمیا طب حکیم» در میان است اما این بار دکتر پژمان شاهرخی به نمایندگی از خواهر عزیزشان سرکار خانم شهلا شاهرخی قرارداد را امضاء می کند. در حالی که در همان تاریخ آقای دکتر از مدیران دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان مشغول به کار بودند. آیا این تعارض منافع نیست؟
* قرارداد دیگری با ۱۸ میلیارد تومان بلاعوض و ۳۲۴ متر فضا!!
شانزدهم؛ حالا رونمایی از قرارداد دیگری را داریم. مدت این قرارداد ۲۰ ساله با پرداخت ۱۸ میلیارد تومان بلاعوض به آقای دکتر شاهرخی و در اختیار قراردادن ۳۲۴ متر فضا در مجتمع پیامبراعظم(ص) بدون پرداخت اجاره است. همچنین ۵۰ درصد هزینه های دستگاه برعهده دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خواهد بود. واقعا چنین قراردادهایی باید در تاریخ ایران ثبت شود!
* قراردادهای سه گانه ای که ماده فسخ قرارداد ندارند!
هفدهم؛ با توجه به موضوع قرارداد ۱۱۷۸۵ مورخ ۲۸ اسفندماه ۱۳۹۸ (قرارداد اول) که تجهیز دستگاه پزشکی هسته ای SPect (گاما کمرا کوانتوم کم) و بهره برداری و اجاره بخش پزشکی هسته ای مجتمع پیامبراعظم(ص) به مساحت ۲۰۰ مترمربع و تعمیر آن بوده است مجددا قراردادهایی به شماره ۴۷۶/۱۱۸/۹۹ در اردیبهشت ۹۹ و ۲۱۴۸۹/۱۴۰۰ در اردیبهشت ۱۴۰۰ و ۷۲۷/۱۱۸/۱۴۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ منعقد می شود که ماده ۷ و ماده ۱۱ که در مورد شرایط فسخ باید در آن ذکر شود به هیچ عنوان درج نشده است. نکته دیگر آنکه این قراردادها نشان می دهد که طرفین قرارداد به نوعی می خواستند کل بخش پزشکی هسته ای مجتمع را واگذار کنند و موضوع فقط یک مکان ۲۰۰ یا ۳۲۰ متری یا دستگاه قدیمی نبوده است. چراکه این یک بهره برداری اقتصادی محسوب میشود و نیازمند مدل اقتصادی و مالی بوده و تشریفات خاص خود را نیاز دارد. و آنها برای فرار از این موضوع قرارداد را به صورت کوچک بیان کردند.
* تعارض منافع در این قرارداد از خورشید تابان تر است
هجدهم؛ بر اساس قانون منع مداخله وزراء، و نمایندگان مجلس ها و کارمندان در معاملات دولتی مصوب ۱۳۳۷ و همچنین قانون تعارض منافع هیچ مدیر دولتی و حتی بستگان نزدیک او حق ورود به اینگونه معاملات را ندارند. در حالی که در تاریخ ۱۹ بهمن ماه ۱۳۹۹ پژمان شاهرخی بعنوان سرپرست مدیریت امور بیمارستان ها و مراکز تشخیصی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان منصوب شد. همچنین در تاریخ ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ او سرپرست حوزه معاونت درمان و ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰ بعنوان سرپرست معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه شد. مردی که با قراردادی شبیه ترکمن چای میلیاردها تومان دریافت کرد در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه شد در حالی که قرارداد ۱۱۷۸۵ مورخ ۲۸/۱۲/۹۸ در تاریخ مرداد ۱۳۹۹ امضا شد. و سپس رئیس مرکزدرمانی پیامبراعظم(ص) شد و قراردادهای دیگر شرکت او در ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ (متمم قرارداد اول) امضاء شده اند. حالا اگر بگوید شرکت برای خواهران من بوده باز هم این عمل غیرقانونی بوده است و شامل قانون منع مداخله کارکنان دولت می شود مضافا اینکه خواهران عزیز تخصص در حوزه پزشکی هسته ای و تعمیرات مورد قرارداد ندارند.
نوزدهم؛ نکته دیگر آنکه ماموریت های آقای مدیر دانشگاه به تهران بیشتر شاید برای پیگیری دستگاه SPect (گاما کمرا کوانتوم کم)یا دستگاه SpecT-CT (گاما کمرا اسپکت) بوده چون وکالت کاری برای پیگیریها را شاید از خواهران محترمه داشته است.
بیستم؛ در این گزارش وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی باید سوالات زیادی را پاسخ دهد. چرا تعارض منافع در قراردادهای آقای دکتر پژمان شاهرخی را چشم پوشی کرد؟ چرا اصول و ترتیب انعقاد چنین قراردادی رعایت نشد؟ چرا کار به شرکت تازه تاسیس داده شد؟ چرا فراخوان داده نشد؟ چرا کلا بخش پزشکی هسته ای واگذار شد؟ چرا واحد حراست و بازرسی ورود نکرد؟
* ورود دیوان محاسبات هرمزگان به پرونده و برکناری او!
بیست و یکم؛ در تاریخ ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۱ در نامه ای از سوی دیوان محاسبات استان هرمزگان به معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان آمده است بر اساس قرارداد ۱۳۸۸۷/۱۱۸۱/۹۹ مورخ ۱۷ اسفندماه ۱۳۹۹ مبلغ ۱۸ میلیارد تومان به شرکت پرتونگاران کیمیا طب حکیم به صورت بلاعوض از محل اعتبارات جزء ۱ تبصره ۱۹ قانون بودجه ۱۳۹۹ کشور با موضوع تکمیل طرح های مشارکت بخش های عمومی و غیردولتی به سرمایه گذار پرداخت شده اما پس از دو سال هیچ تجهیزاتی خریداری نشده است. در این نامه دیوان محاسبات از استانداری خواسته موضوع بررسی شود.
جالب اینجاست که در تاریخ ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۱ نامه ای تحت عنوان اصلاحیه قرارداد امضاء و به دیوان محاسبات اعلام می شود که مدت قرارداد به ۳۶ ماه افزایش یافته است. و مدیر دیوان محاسبات هرمزگان به دلیل نامه های شائبه دارش (ابراهیم مرادیان) برکنار می شود.
* دریافت ۱۸ میلیارد قبل از امضای قرارداد از سوی آقای مدیر
بیست و دوم؛ اگر قرارداد در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ منعقد شده چطور آقای پژمان شاهرخی در تاریخ ۲۸ اسفندماه ۱۳۹۹ یعنی یک ماه قبل از عقد قرارداد ۱۸ میلیارد از بانک ملی دریافت کرده است؟ چرا قرارداد را خواهر ایشان امضاء کردند و دکتر شاهرخی دریافت کرده است؟
* دستکاری قرارداد و غیب شدن مهر و امضاء در صفحات
بیست و سوم؛ یکی از شاهکارهای پیکاسو در این قرارداد نقاشی یا همان تصویر سازی از آرزوهای آقای دکتر در ماده ۶ است. در قرارداد دوم دو فقره ماده ۶ داریم. یکی به زور با فونت ریز وارد شده و دیگری سرجایش است. بندگان خدا فراموش کردند آن را درست کنند. با توجه به درآمد میلیاردی این قرارداد چرا دانشگاه نظارتی نداشته است؟ چرا برگه های قرارداد تاریخ و مهر و امضاء طرفین ندارند؟
* اعلام نارضایتی استانداری از مجتمع درمانی پیامبراعظم(ص)
بیست و چهارم؛ (دوره مسئولیت دکتر پژمان شاهرخی در ریاست دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان)؛ در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ استانداری هرمزگان به رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان طی نامه شماره ۳۸۰۸ م متذکر می شود که مردم از مجتمع درمانی پیامبراعظم (ص) رضایت ندارند. دریافت پول زیرمیزی و ارجاع بیماران به بخش خصوصی هم بخش دیگری از نارضایتی استانداری به این مجتمع درمانی بوده است. البته دادستان هم در نامه ای این موضوعات را متذکر شده که به دلیل محرمانه بودن تصویر آن را منتشر نکردیم.
* اعلام نارضایتی دانشگاه علوم پزشکی از مجتمع درمانی پیامبراعظم(ص)
بیست و پنجم؛ (دوره مسئولیت دکتر پژمان شاهرخی در مرکزآموزشی پیامبراعظم(ص))؛ در تاریخ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طی نامه ای از سوی دکترمنوچهره کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به دکترپژمان شاهرخی رسما نشتی اشعه در اتاق رادیولوژی، عدم انجام ریپورت ام آی آر بیماران سرپایی، عدم تمدید مجوز کار با اشعه بخش تصویربرداری و عدم رعایت کنترل عفونت در اورژانس به او تذکر داده می شود که نشانه سوء مدیریت این مدیر است.
* دکتر شاهرخی به دلیل سوء مدیریت عزل و پس از مدتی رئیس دانشگاه می شود
بیست و ششم؛ با توجه به نامه دادستان بندرعباس و استانداری هرمزگان و اعلام نارضایتی مردم با تصمیم هیات رئیسه دانشگاه دکتر شاهرخی از ریاست مجتمع درمانی پیامبراعظم(ص) عزل می شوند اما در معجزه ای کلیشه ای بعنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان منصوب میشوند. این گزارش پرونده ای است که باید بازرسی نهاد ریاست جمهوری و سازمان بازرسی کل کشور دقیق آن را بررسی کنند. حالا این یک مورد به دست من رسید. خدا می داند چند صد قرارداد اینچنینی در کشور منعقد می شود که خبرنگار و دستگاه های نظارتی مطلع یا غیرمطلع هستند.در ضمن ببینید چه کسی پشت کار است! این مهم است.
بر اساس آخرین گزارش ها عبدالحسین خسروپناه دزفولی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از انتشار این گزارش روی این پرونده حساس شده و استانداری هرمزگان هم گزارش میدان آزادی را دریافت کرده است. همچنین وزیربهداشت هم رسما گزارش را دریافت کرده است.