اکران فیلم سحر دولتشاهی و آزاده صمدی از ۲۵ مهر

فیلم سینمایی «نبودنت» که قبلاً در جشنواره فیلم فجر رونمایی شده بود، در سینماها اکران می‌شود.

به گزارش رصد روز، فیلم سینمایی«نبودنت» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی کاوه سجادی‌حسینی از چهارشنبه ۲۵ مهرماه درسینماهای سراسر کشور روی پرده می‌رود.

 

«نبودنت» روایت زنـی بـه نـام مرضیه اسـت کـه چندسـالی بـه انتظـارهمسـرش است، ولـی همسـرش توان بازگشـت بــه خانــه را ندارد.

 
سحر دولتشاهی،آزاده صمدی و امیرآقایی، فرید سجادی حسینی، رضا بهبودی، علیرضا ثانی فر، شیوا سرمست، سینا رازقی، سپهرمهر تعدادی از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

 

عوامل «نبودنت»عبارتند از: فیلمنامه نویسان: صادق خوشحال، فرهاد دلارام، کاوه سجادی حسینی؛ بر اساس طرحی از: صادق خوشحال، مجری طرح: مهدی سهرابی ، مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، تدوین: عماد خدابخش، موسیقی: کاوه آفاق، صداگذاری و میکس: ایرج شهزادی ، نعیم مسچیان، مدیر صدابرداری: داریوش صادقپور، طراح صحنه:مرتضی فربد، طراح لباس: شیما میرحمیدی، طراح گریم: ایمان امیدواری، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان : هانیه بساتینی ،مدیران تولید: علی ساداتیان، علیرضا شایسته، تصحیح نور و رنگ: نیما دبیرزاده، جلوه‌های میدانی: آرش آقابیگ، عکاس: نوید سجادی حسینی، سرمایه گذار: سعید مهربخش

طبق اعلام روابط عمومی فیلم، نسیم صبا فیلم پخش این فیلم سینمایی را به عهده دارد.

 

سحر دولتشاهی (زادهٔ ۱۶ مهر ۱۳۵۸) بازیگر اهل ایران است. او در رشتهٔ ادبیات نمایشی و مترجمی زبان فرانسه تحصیل کرده‌است. فیلم چهارشنبه‌سوری (۱۳۸۴) نخستین حضور او در سینما و تئاتر نیمروز خواب آلود (۱۳۸۰) نخستین کار حرفه‌ای او بود.

دولتشاهی دوبار برای نقش‌آفرینی در فیلم‌های عصر یخبندان (۱۳۹۳) و چهارراه استانبول و عرق سرد (۱۳۹۶) برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشنواره فیلم فجر شده‌است. او برای بازی در مجموعهٔ قورباغه (۱۳۹۹–۱۴۰۰) نامزد بهترین بازیگر زن درام از جشن حافظ شد. او از آن زمان‌ در فیلم درام آتابای (۱۳۹۸) حضور یافته و برای نبودنت (۱۴۰۲) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شد.

اوایل زندگی
«من همیشه علاقه خاصی به موسیقی داشتم و در سنین خیلی کم سه تار می‌زدم که دنبال نکردم. همیشه هم سعی کردم رابطه ام را با موسیقی حفظ کنم؛ از کلاس‌های سولفژی که در دانشگاه گذراندم تا دوره‌های آوازی که رفتم.»
سحر دولتشاهی در ۱۶ مهر ۱۳۵۸ در تهران به دنیا آمد. او از همان سنین کم، کارت مربیگری و نجات غریق داشت. و در خیلی از مسابقات مادرش را همراهی می‌کرد. او در ابتدا در رشته مهندسی شیمی مشغول به تحصیل بود که از این رشته انصراف داد. وی دانش‌آموخته رشته ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره و لیسانس مترجمی زبان فرانسه از دانشگاه آزاد است.

خانواده
مادر او نایب رئیس فدراسیون شنا و هیئت علمی دانشگاه تربیت معلم و پدرش مهندس مکانیک است. او یک خواهر (نسیم) و یک برادر (روزبه) دارد. روزبه دانش‌آموخته دانشگاه شهید بهشتی و فوق لیسانس محاسبات در کانادا و نسیم دانش‌آموخته دانشگاه تهران و دکترای باستان‌شناسی در برلین است. خانوادهٔ او از نوادگان خاندان قاجاری دولتشاهی هستند.

دولتشاهی پنج سال پیش از نخستین حضورش در سینما با فیلم چهارشنبه سوری از ۲۰ سالگی، با بازی در تئاترهای تجربی وارد کار بازیگری شد. یک سال بعد از طرف مرضیه برومند برای بازی در سریال کتاب‌فروشی هدهد دعوت شد. او در تئاتر با کارگردان‌های مثل حمید امجد، آتیلا پسیانی و امیررضا کوهستانی همکاری داشته و در نمایش‌نامه خشکسالی دروغ ایفای نقش کرد. و برای بازی در دو نمایش بینوایان و ترن نامزد بهترین بازیگر زن تئاتر شد. برای بازی در فیلم طلا و مس نام او در میان کاندیدهای تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشن منتقدان سینما قرار گرفت. سال‌های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴، پرکارترین سال‌های کارنامه هنری دولتشاهی است. او در این دو سال مجموعاً در ۸ فیلم بازی کرد.

دولتشاهی همچنین در برنامه تلویزیونی گپ مجری و در برنامه دیگری با عنوان عقاید یک آکتور سینما مصاحبه‌کننده بوده‌است. در دو برنامه تلویزیونی رادیوهفت و کتاب دا راوی و گوینده متن بوده و در فیلمی مستند با عنوان یادداشت‌های شهر شلوغ گزارشگری را تجربه کرده‌است.

سینما
او در دهه اول حضورش در سینما با اغلب کارگردانان صاحب سبک سینمای ایران چون کیارستمی، بیضایی، فرمان آرا، فرهادی و کیمیایی همکاری داشته‌است. ایفای نقش نیلوفر در فیلم وارنگی مورد توجه منتقدان غیر ایرانی قرار گرفت و یکی از بهترین ایفای نقش‌های او تاکنون به‌شمار می‌رود. او با این فیلم در شصت‌ونهمین مراسم جشنواره فیلم کن حضور پیدا کرد. نقش دیگری که موجب دریافت اولین سیمرغ بازیگری برای او شد نقش عسل در عصر یخبندان بود. «عسل» صاحب آرایشگاهی زنانه بود که در واقعیت در نقش ساقی مواد مخدر و کشاندن زنان به پارتی‌های شبانه هم فعالیت می‌کرد. نقش «مهرانه نوری» در فیلم «عرق سرد» و «فرنگیس» زنی باردار با گویش گیلکی در «چهارراه استانبول» از دیگر نقش‌آفرینی‌های اوست.در فیلم «عرق سرد» سکانس مولودی‌خوانی شخصیت «مهرانه نوری» از این فیلم حذف شد.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار