به گزارش رصد روز،از دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا اینتر فردا شب در ورزشگاه آلیانز آرنا میهمان بایرن مونیخ خواهد بود.
شاگردان سیمونه اینزاگی امروز در حالی آخرین تمرین خود را پیش از سفر به مونیخ انجام دادند که سه بازیکن مطابق انتظار در این تمرین غایب بودند. مهدی طارمی، دنزل دومفریس و پیوتر زیلینسکی غایبان نراتزوری در این جلسه تمرینی مهم به شمار میرفتند.
مهدی طارمی در فیفادی ماه مارس عملکرد مثبتی در ترکیب تیم ملی داشت و با دو گلی که وارد دروازه ازبکستان کرد، زمینه ساز قطعی شدن صعود شاگردان قلعهنویی به جام جهانی بود. با این حال تشدید مصدومیت او باعث شد تا مهاجم ایرانی دیدارهای پس از فیفادی و دو بازی رفت و برگشت مقابل بایرن مونیخ را از دست بدهد.
با این اوصاف طارمی منتظر نتیجه جدال اینتر و بایرن خواهد بود تا در صورت صعود تیمش به جمع چهار تیم برتر اروپا، باز هم شانس بازی با پیراهن نراتزوری در لیگ قهرمانان را داشته باشد.