به گزارش رصد روز، اینستاگرام این روزها علاوه بر فضایی برای سرگرمی و تعامل کاربران، به پلتفرمی برای شکلگیری کسب و کارهای مختلف تبدیل شده است.
روز گذشته، علی ربیعی، سخنگوی دولت در یادداشتی که در روزنامه ایران منتشر شد، به همین موضوع اشاره کرد. وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فیلترینگ احتمالی اینستاگرام را معادل بیکاری و فقر یک میلیون نفر دانسته بود.
او همچنین با اشاره به برخی تجربههای پیشین، تاکید کرده بود که در مورد امکانپذیری محدود کردن فضای مجازی از طریق استفاده از روشهایی همچون فیلترینگ، جای بحث وجود دارد.
ربیعی این یادداشت را در انتقاد به احضار و بازجویی آذریجهرمی وزیر ارتباطات نوشته بود. چرا که از همان ابتدا یکی از دلایل احضار او، عدم فیلترینگ اینستاگرام اعلام شد.
محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور نیز بعد از حواشیای که در این مورد در فضای مجازی ایجاد شد، در گفتگویی تایید کرد که احضار آذریجهرمی فقط بهخاطر نبستن اینستاگرام نبوده و او باید محدودیتهای دیگری را ایجاد میکرده که نکرده است.
با وجود این، امروز غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه گفت که این قوه بهدنبال مسدودسازی فضای مجازی و پیامرسانهای اجتماعی نیست.
به گفته او، آنچه دادستانی در این پرونده تعقیب میکند در راستای حقوق مردم برای استفاده سالم از فضای مجازی و رسیدگی به شکایت مردم و سازمانهای مردمنهاد مبتنی بر نگرانی شدید از وضعیت شیوع اعمال مجرمانه است.
اسماعیلی وظیفه دادستانی را رسیدگی به ترک فعلها برابر ضوابط دانست و گفت: البته درباره شخص مورد نظر موارد دیگری مطرح است که در آینده رسیدگی میشود تا متوجه شویم فرد مقصر است یا خیر.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید
تجارت نیوز