بازار ارز در گیرودار ابزار چانه‌زنی است

به گزارش رصد روز، در معاملات پشت خطی جمعه دو خبر به بازار ارز رسید که تحت توجه معامله‌گران بود و تداوم آن می‌تواند بر قیمت دلار موثر باشد. بازار ارز از این خبرها به عنوان ابزار چانه‌زنی در مذاکرات دو طرف یاد می‌کند. قیمت دلار هرات که طی م...

به گزارش رصد روز، در معاملات پشت خطی جمعه دو خبر به بازار ارز رسید که تحت توجه معامله‌گران بود و تداوم آن می‌تواند بر قیمت دلار موثر باشد. بازار ارز از این خبرها به عنوان ابزار چانه‌زنی در مذاکرات دو طرف یاد می‌کند.

قیمت دلار هرات که طی معاملات هفته گذشته با کاهش هزار تومانی کانال ۴۹ هزار تومان را از دست داده بود، در انتهای هفته با برخورد به کف ۴۸ هزار تومان، از این سطح حمایت شد.

بازار ارز هرات با خبر رویترز درباره معافیت تحریمی ۱۲۰ روزه آمریکا برای دریافت پول برق صادرشده ایران به عراق، کاهشی شده بود و در انتهای هفته با اخبار تحریم ۱۴ بانک عراقی توسط آمریکا و بسته تحریمی اروپا اندکی افزایش پیدا کرد.

معامله‌گران می‌گویند اگر قیمت دلار امروز در بالای مرز حمایت ۴۸ هزار و ۶۰۰ تومان تثبیت دهد می‌توان شاهد افزایش نرخ به کانال ۴۹ هزار در روزهای آینده بود؛ اما اگر قیمت بالای این مرز تثبیت ندهد به تصور معامله‌گران این افزایش اصلاح کاهش بوده و می‌تواند پولبک باشد. در صورت چنین اتفاقی قیمت دلار در روزهای آینده دوباره برای از دست دادن کف ۴۸ هزار تومان تلاش خواهد کرد.

و بازار ارز در این روزها درگیر اخبار توافق موقت شده و با اخبار مثبت در این باره کاهش داده است. به عقیده معامله‌گران هر خبر منفی درباره توافق موقت می‌تواند قیمت دلار را دوباره به بالای ۴۹ هزار تومان ببرد. در معاملات پشت خطی جمعه دو خبر به بازار رسید که تحت توجه معامله‌گران بود و بازار ارز از آن به عنوان ابزار چانه‌زنی در مذاکرات دو طرف یاد می‌کرد. خبر اول در مورد اعزام جنگنده‌های آمریکایی به منطقه و خبر دوم درباره دستگیری چهارمین شهروند آمریکایی توسط ایران بود. البته این خبر به صورت غیررسمی در بازار دست به دست می‌شد.

اکثر معامله‌گران معتقدند با توجه به فرارسیدن محرم و نبود عمق در بازار این روزها، شانس کاهش و رنج، بیشتر از افزایش است؛ غیر از اینکه خبر منفی قوی به بازار مخابره شود. فنی‌ها می‌گویند حمایت مهم قیمت دلار ۴۷ هزار و ۹۰۰ تومان است که اگر از دست برود نرخ به سمت کف‌شکنی حرکت خواهد کرد.

کف قیمت دلار در سال ۱۴۰۲ عدد ۴۶ هزار و ۷۰۰ تومان بوده است. از نظر فنی‌ها اگر قیمت دلار بالای سطح ۴۷ هزار و ۹۰۰ تومان بماند با توجه به عمق کم بازار قیمت می‌تواند در بین ۴۸ و ۴۹ هزار تومان رنج بزند. از نظر آن‌ها فقط در صورت شکست مقاومت ۴۹ هزار و ۴۰۰ تومان می‌توان انتظار صعود بیشتر داشت.

معامله‌گران با اشاره به این موضوع که در هفته گذشته قیمت دلار از ساعت ۱۲ و نیم به بعد روند کاهشی داشت می‌گویند این اتفاق در معاملات امروز هم امکان دارد رخ بدهد.

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار