به گزارش رصد روز، قیمت دلار در روز شنبه با کاهش یک کانال از دست داد. قیمت دلار هرات با کاهش کانال ۶۰ هزار تومان، قیمت دلار در تهران و سلیمانیه هم کانال ۶۱ هزار تومان را از دست دادند. با این کاهش بازار ارز، قیمت دلار از دامنه رنج خود خارج شد.
قیمت دلار هرات روز شنبه را در ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان شروع کرد و در نیمه اول معاملات مرز حمایت ۶۰ هزار و ۳۰۰ تومان را از دست داد. قیمت دلار هرات در ادامه و در نیمه دوم با شدت نزول درهم، با کاهش کانال ۶۰ هزار تومان را از دست داد و در ۵۹ هزار و ۹۹۵۰ تومان بسته شد. در معاملات پشت خطی شنبه قیمت دلار هرات حتی زیر مرز حمایت ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان رفت اما دوباره برگشت خورد و در سطح حمایتی بسته شد.
قیمت درهم امارات با گپ منفی ۶۰ تومانی در ۱۶ هزار و ۵۸۰ تومان آغاز به کار کرد و با کاهش ۱۷۰ تومانی در ۱۴ هزار و ۴۱۰ تومان به معاملات خود پایان داد. قیمت دلار برآورد شده از درهم ۶۰ هزار و ۲۲۴ تومان محاسبه میشود که دلار تهران در بالای این رقم در معامله بود. بر این اساس گروهی از معاملهگران معتقدند یا عرضه درهم زیاد شده یا تقاضای دلار در تهران جواب داده نشده است.
قیمت تتر هم در روز شنبه یک کانال از دست داد. قیمت تتر ۶۱ هزار و ۲۰۰ تومان بازگشایی کرد و با کاهش تا مرز حمایت ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان پایین آمد. اگر قیمت تتر مرز فعلی را از دست دهد حمایت بعدی در ۶۰ هزار و ۲۰۰ تومان است.
در بازار شنبه خبر مداخله بانک مرکزی از بازار سلیمانیه موجب کاهش قیمت دلار و سکه شد. در پشت خط توییت عضو اتاق بازرگانی درمورد تامی ارز مورد توجه بازار بود. مهدی علیپور نوشته بیش از سه هفته است امکان ثبت سفارش مواد اولیه تولید وجود ندارد و تولید کننده عملا با کمبود مواد اولیه برخورد کرده است ظاهرا امکان تامین ارز وجود ندارد و این وسط تولید کننده قربانی شده است.
به عقیده تحلیلگران فنی اگر قیمت درهم در زیر ۱۶ هزار و ۴۰۰ تومان تثبیت دهد قیمت دلار هرات میتواند با کاهش به سمت کف حرکت کند. اولین مرز حمایتی بازار ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان است. اگر این مرز بشکند سطح حمایتی بعدی قیمت دلار ۵۹ هزار و ۲۰۰ تومان خواهد بود. اما اگر قیمت دلار هرات با افزایش از مرز مقاومت ۶۰ هزار و ۳۰۰ تومان عبور کند روند بازار معکوس میشود.
از منظر فعالان بازار قیمت دلار فعلا در زمان استراحت به سرمیبرد و بازار ارز نوسان سنگین نخواهد داشت.