به گزارش رصد روز به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر آقامحمدی با بیان این مطلب در دومین همایش هماندیشی آموزشی مدیران صف و ستاد این بانک در سال ۱۴۰۳ افزود: در حال حاضر ۲۰۲۰ محله کمبرخودار در کشور وجود دارد که خدمات مسکن، اشتغال، سلامت، غذایی، آموزشی از سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و هلال احمر دریافت میکنند و بانک رفاه میتواند در همکاری متقابل با این سازمانها نسبت به پیشبرد برنامههای اجتماعی در این مناطق اقدام کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: افراد ساکن در این مناطق نیازمند حمایتهای مالی و اعتباری هستند و برای این منظور میتوان صندوق مشترکی با مشارکت بانک رفاه کارگران تشکیل داد.
وی افزود: بر اساس بررسیهای صورت گرفته نرخ مطالبات این افراد حدود ۲ درصد است و تعهد آنها به بازپرداخت اعتبارات تخصیص یافته را نشان میدهد.
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) بر ضرورت افزایش همکاریهای متقابل بانک رفاه کارگران با اصناف تاکید کرد و گفت: حدود ۳ میلیون صنف در کشور وجود دارد که مجبورند کالاهای خود را از طریق واسطهها به بازار عرضه کنند و این مهم منجر به افزایش قیمتها میشود. بانک رفاه میتواند در مسیر حذف واسطه همکاریهای خود با اصناف افزایش دهد.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران نیز در سخنانی در این جلسه به اقدامات این بانک در حوزه مسئولیتهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: احداث و تجهیز مدرسه در مناطق محروم، مشارکت در طرحهای آبرسانی، ساخت و تجهیز بیمارستان و مراکز درمانی در مناطق کمتربرخوردار، حمایت از مشاغل خانگی و… ازجمله این اقدامات است.
دکتر اسماعیل للـهگانی تاکید کرد: توسعه خدمات متنوع و روزآمد رویکرد اصلی بانک رفاه کارگران است و از این طریق در مسیر تحقق اهداف شعار سال و حمایت از برنامههای اجرایی دولت محترم گام برمیدارد.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید