به گزارش اختصاصی رصد روز، مهرداد بائوج لاهوتی، نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با رصد روز درباره تأثیر گسترش تسهیلات قرضالحسنه بر افزایش قدرت خرید مردم گفت: با گسترش و فراگیری فرهنگ قرضالحسنه در کشور میتوان بخش قابل توجهی از مشکلات خرد و متوسط اقتصاد خانوار را حل و فصل کر؛ به طور مثال در درمان برخی از بیماریها که بیمار با مشکل مالی نیز مواجه است میتوان با تسهیلات قرضالحسنه نیاز خانواده بیمار و خود بیمار را مرتفع ساخت.
وی همچنین با اشاره به دیگر مزایا استفاده از تسهیلات قرص الحسنه، تصریح کرد: از طریق تسهیلات قرضالحسنه میتوان مشکل ازدواج را حل کرد و حتی به نظر من امکان راهاندازی مشاغل خرد و کوچک با پرداخت وامهای قرضالحسنه وجود دارد.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه منابع کافی برای پرداخت تسهیلات قرضالحسنه در کشور وجود دارد و اگر به درستی مدیریت شوند میتوان نیازهای کشور را برطرف کرد تصریح کرد: گاهی اوقات به دلیل ضعف در توزیع منابع قرضالحسنه عدالت به خوبی رعایت نشده است.
نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی درباره ضرورت توسعه بانکهای قرضالحسنه در کشور بیان کرد: نیازی به گسترش بانکهای قرضالحسنه نیست؛ در گذشته که بانکهای قرضالحسنه به طور رسمی تشکیل نشده بودند شاهد بودیم بانکهای موجود در آن مقطع فعالیت قرضالحسنه هم داشتند و حساب قرضالحسنه طرفداران بسیاری داشت.
وی ادامه داد: اگر بانکها به وظایف اصلی خود عمل کنند قطعاً میتوان خلأ فراگیری بانکهای قرضالحسنه را جبران کرد و دیگر نیازی به تأسیس بانک جدید تخصصی در حوزه قرضالحسنه نیست.
بائوج لاهوتی درباره عملکرد بانکهای قرضالحسنه مانند بانک قرضالحسنه مهر ایران گفت: عملکرد این بانک مناسب بوده و در حوزه پرداخت تسهیلات عدالت را رعایت کرده و رضایت مشتریان را هم جلب کرده است.
این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: تقاضای وام قرضالحسنه از سوی این بانک به شدت زیاد ولی منابعش محدود است از این رو به نظر من باید دیگر بانکها هم در این حوزه تسهیلگری کنند تا نیازهای جامعه سریعتر پاسخ داده شود و هم اینکه تنها به یک یا دو بانک قرضالحسنه فشار وارد نشود.
وی تاکید کرد: بانک قرضالحسنه مهر میتواند الگوی خوبی برای دیگر بانکها در حوزه قرضالحسنه باشد و این بانک به گسترش فرهنگ قرضالحسنه در کشور کمک کرده است.
بائوج لاهوتی در پایان درباره تأثیر تسهیلات قرضالحسنه بر ارزان تمام شدن شیوه تأمین مالی اظهار کرد: قطعاً گسترش و فراگیری تسهیلات قرضالحسنه شیوه تأمین مالی کشور را اقتصادیتر و ارزانتر میسازد و به خاطر محدودیت منابع و تقاضای زیاد اولویت اصلی باید رفع نیازهای اقشار ضعیف باشد.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید