بانک ملت در رتبه نخست درآمدزایی بانکهای بورسی

بانک ملت با درآمد بیش از ۳۱۳ هزار میلیارد ریالی در نیمسال نخست سال جاری علاوه بر اینکه میزان درآمدهای خود را نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۸ درصد افزایش داد بلکه با این نتیجه در صدر جدول درآمدزایی بانکهای بورسی کشور قرار گرفت  به گزارش اختصا...

بانک ملت با درآمد بیش از ۳۱۳ هزار میلیارد ریالی در نیمسال نخست سال جاری علاوه بر اینکه میزان درآمدهای خود را نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۸ درصد افزایش داد بلکه با این نتیجه در صدر جدول درآمدزایی بانکهای بورسی کشور قرار گرفت 

به گزارش اختصاصی رصد روز، درآمدزایی و ایجاد تراز مثبت مهمترین فاکتور ارزیابی و سنجش بانکهاست بطوریکه وقتی از عملکرد بانکها تحلیلی ارائه می شود میزان خلق درآمد و سودسازی نخستین پارامترهای منتقدین و فعالان قرار می گیرد. از این رو درآمدزایی بانکها در بهبود کفایت سرمایه، پرداخت تسهیلات، مشارکتهای عمومی و… نقش آفرینی قابل توجهی دارد و باید گفت در سالهای گذشته شبکه بانکی کشور از این حیث نوسانات مختلفی را از سر گذرانده و هنوز که باید به جایگاهی که باید نرسیده. البته نباید فراموش کرد بخشی از آسیب هایی که شبکه بانکی با آن مواجه است از دل تصمیماتی می گذرد که بانکهای کشور تحمیل می شود و مدیران بانکی اراده ای در ایجاد آن ندارند.

بررسی درآمدهای بانکهای بورسی در نیمه نخست سال نشان می دهد که ۱۴ بانکی که اطلاعات ۶ ماهه نخست آنان به صورت عملکرد ماهیانه بر روی کدال قرار گرفته در مجموع ۶۶۰ هزار میلیارد ریال درآمدزایی داشتند که این مقدار بدون تراز منفی سه بانک و مؤسسه اعتباری بیش از ۷۴۰ هزار میلیارد ریال نشان می دهد. گفتنی است این آمار که از تفاضل درآمدهای تسهیلاتی و سود سپرده ها حاصل شده نشان می دهد که بانکهای کشور چه کارنامه ای در جذب سپرده و مدیریت هزینه کرد دارند.

فاصله معنادار بانک ملت در درآمدزایی با سایر رقبا

 

نکته قابل توجه در این زمینه عملکرد بانک ملت است که با خلق درآمد ۳۱۳ هزار میلیارد ریالی ۴۲ درصد درآمدهای شبکه بانکی را به خود اختصاص داده و با توجه به سایر نتایج در جایگاه نخست درآمدزایی بانکهای بورسی کشور قرار گرفته است.

فاصله ۱۱۹ درصدی بانک ملت با نزدیکترین تعقیب کننده خود نشان می دهد که انضباط مالی و انتفاع سهامداران از تصمیمات مدیریتی در موضوع درآمد و هزینه در اولویت مدیران بانک ملت قرار دارد.

بانک ملت در نیمه نخست ۱۴۰۲ میزان درآمدهای تسهیلاتی خود را ۶۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال می بیند و در مقابل هزینه سود سپرده های این بانک ۳۰۲ هزار و ۱۹۵ میلیارد ریال دیده می شود.

بانک ملت در پایان سال قبل ۴۵۲ هزار و ۹۲۴ هزار میلیارد درآمد از این حیث داشت که عملکرد ۶ ماهه این بانک معادل ۶۹ درصد درآمدهای آن در سال گذشته است. همچنین میزان درآمد نیمه نخست ۱۴۰۲ این بانک در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد ۸۸ درصدی را ثبت کرده که با توجه به شرایط اقتصادی فعلی قابل توجه می نماید.

در نمودار زیر میزان درآمد ۱۴ بانک بورسی کشور در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری را مشاهده می کنید؛

daramad1 652c44cb9829b

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط