بایدن در جشن هالوین خون آشام شد+ عکس

مراسم هالووین شامگاه چهارشنبه نهم آبان‌ماه در کاخ سفید با حضور جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و جیل بایدن همسرش برگزار شد.

به گزارش رصد روز، مراسم هالووین شامگاه چهارشنبه نهم آبان‌ماه در کاخ سفید با حضور جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و جیل بایدن همسرش برگزار شد.

طبق روال هر سال، تعدادی از کودکان به همراه والدنیشان به این مراسم دعوت شده بودند.

جو بایدن در این مراسم به شوخی پای چند کودک را گاز گرفت که انتشار تصویر این عمل رئیس جمهوری ایالات متحده، واکنش کاربران شبکه‌های مجازی را همراه داشت.

8 93 7 109

 

جوزِف رابینت بایدن جونیور (به انگلیسی: Joseph Robinette Biden Jr.؛ زادهٔ ۲۰ نوامبر ۱۹۴۲) سیاستمدار آمریکایی است که از ۲۰۲۱ به‌عنوان چهل و ششمین رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا فعالیت می‌کند. او که عضو حزب دموکرات است، پیش‌تر از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷، تحت ریاست‌جمهوری باراک اوباما چهل و هفتمین معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا بود و از ۱۹۷۳ تا ۲۰۰۹ ایالت دلاور را در مجلس سنای ایالات متحده نمایندگی کرد.

بایدن در اسکرانتون، پنسیلوانیا و شهرستان نیوکاسل، دلاویر بزرگ شد. او در دانشگاه دلاویر تحصیل و سپس مدرک حقوق خود را از دانشگاه سیراکیوس دریافت کرد.[۱] او در سال ۱۹۶۹ وکیل شد و در سال ۱۹۷۰ به عضویت در شورای شهرستان نیوکاسل انتخاب شد. بایدن اولین‌بار در سال ۱۹۷۲ به عنوان سناتور ایالات متحده از دلاور انتخاب و در نتیجه ششمین سناتور جوان تاریخ آمریکا شد. او شش‌بار دیگر به این سمت انتخاب شد و در زمان رسیدن به معاونت رئیس‌جمهور در سال ۲۰۰۹ چهارمین سناتور ارشد در سنای ایالات متحده آمریکا بود.

جو بایدن در مقام سناتور به مدت طولانی عضو و رئیس کمیته روابط خارجی سنای ایالات متحده آمریکا بود. او با جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ مخالفت کرد ولی از مداخله آمریکا و ناتو در جنگ بوسنی در سال‌های ۱۹۹۴ و ۱۹۹۵، گسترش ناتو در دهه ۱۹۹۰ و بمباران صربستان در سال ۱۹۹۹ در جریان جنگ کوزوو دفاع کرد. او در دفاع از اجازه‌نامه جنگ عراق در سال ۲۰۰۲ سخنرانی کرد و به آن رای موافق داد اما با افزایش سربازان آمریکایی در سال ۲۰۰۷ مخالفت کرد. بایدن همچنین از ۱۹۸۷ تا ۱۹۹۵ ریاست کمیته قضایی سنای ایالات متحده آمریکا را برعهده داشت و با مسائلی چون سیاست مواد مخدر، پیشگیری از جرم و آزادی‌های مدنی و همچنین نامزدی‌های بحث‌برانگیز رابرت بورک و کلارنس توماس به قضاوت دیوان عالی ایالات متحده آمریکا درگیر بود. او رهبری تلاش‌ها برای تصویب لوایح کنترل جرم و اجرای قانون و خشونت علیه زنان را بر عهده داشت.

جو بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۰۸ آمریکا، به عنوان جفت انتخاباتی اوباما در مقابل جان مک‌کین و سارا پیلین شرکت کرد و به اولین کاتولیک رومی که به مقام معاونت رئیس‌جمهور آمریکا می‌رسد تبدیل شد. بایدن در مقام معاون رئیس‌جمهور بر سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها با هدف مقابله با رکود بزرگ مالی نظارت کرده و به تدوین سیاست آمریکا در خصوص خروج نیروهای آمریکا از عراق در سال ۲۰۱۱ یاری رساند. مذاکرات او با جمهوری‌خواهان کنگره به دولت اوباما کمک کرد قوانینی نظیر لایحه تخفیف مالیاتی، اجازه مجدد بیمه بیکاری و ایجاد کار ۲۰۱۰ را تصویب کند که یک بن‌بست مالیاتی را حل کرد، لایحه کنترل بودجه ۲۰۱۱ که بحران سقف بدهی آمریکا را حل کرد و لایحه تخفیف مالیاتی مالیات دهنده آمریکایی ۲۰۱۲ که به پرتگاه مالی پیش رو پرداخت. اوباما و بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۲ آمریکا مجدداً انتخاب شدند.

بایدن در اکتبر ۲۰۱۵ پس از ماه‌ها گمانه زنی اعلام کرد که در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ نامزد نمی‌شود. در ژانویه ۲۰۱۷ اوباما نشان افتخار آزادی رئیس‌جمهوری را به‌طور ممتاز به بایدن داد. بایدن که قبلاً در ۱۹۸۸ و ۲۰۰۸ در کسب نامزدی حزب دموکرات ناکام مانده بود، در ۲۵ آوریل ۲۰۱۹ آغاز سومین کمپین خود را برای کسب ریاست جمهوری آمریکا اعلام کردو در ژوئن ۲۰۲۰ به نامزد مقدر حزب دموکرات برای انتخابات ۲۰۲۰ تبدیل شد.[۵] او در ۱۱ اوت ۲۰۲۰، سناتور کامالا هریس را به عنوان جفت انتخابی خود برگزید و در انتخابات نهایی ۳ نوامبر رقیب جمهوری‌خواهش دونالد ترامپ را شکست داد. بایدن در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۱ کار خود را به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا آغاز کرد.

به‌عنوان رئیس‌جمهور، بایدن لایحهٔ طرح نجات آمریکا را در واکنش به دنیاگیری کووید-۱۹ و فروکش پس از آن امضا کرد. او لوایح مورد حمایت دو حزب در زمینه زیرساخت و تولید را امضا کرد. او قانون بازسازی بهتر از پیش را پیشنهاد کرد که در کنگره شکست خورد، اما جنبه‌هایی از آن در قانون کاهش تورم که در سال ۲۰۲۲ امضا گردید، گنجانده شد. بایدن کتانجی براون جکسن را به دیوان عالی گماشت. او به‌منظور حل بحران سقف بدهی سال ۲۰۲۳، با جمهوری‌خواهان کنگره از طریق مذاکره برای افزایش سقف بدهی کار کرد. در زمینهٔ سیاست خارجی، بایدن عضویت آمریکا در توافق پاریس را احیا کرد. او بر خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان نظارت داشت که به جنگ در افغانستان پایان داد و منجر به فروپاشی دولت افغانستان و به دست گرفتن کنترل آن توسط طالبان شد. در جریان حمله روسیه به اوکراین، بایدن با اعمال تحریم‌ها علیه روسیه و اجازه کمک‌های غیرنظامی و نظامی به اوکراین واکنش نشان داد. طی جنگ اسرائیل و حماس، بایدن اقدامات حماس را به‌عنوان اعمال تروریستی محکوم کرد، از اسرائیل اعلام حمایت نظامی کرد و کمک‌های بشردوستانه محدودی به نوار غزه فرستاد.

در آوریل ۲۰۲۳، بایدن کمپین انتخاب مجدد خود را اعلام کرد. پس از انتخابات مقدماتی دموکرات‌ها در سال ۲۰۲۴، او نامزد فرضی دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ شد. با این حال، او در ژوئیه ۲۰۲۴ به‌دنبال نگرانی‌های مربوط به سن و سلامت از نامزدی خود کناره‌گیری کرد و از هریس به‌عنوان جانشین خود حمایت کرد

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار