تغییر برخلاف نتایج؛

بررسی عملکرد ۱۷ ماهه بیمه تجارت نو

اگر عملکرد یک مدیر با نتایج به دست آمده طریق اولی در تحلیل و ارزیابیست باید پرسید که لزوم تغییر مدیریت در بیمه تجارت نو با دستاوردی قال توجه چه بود؟

به گزارش اختصاصی رصد روز، در شهریورماه ۱۴۰۲ شاهد انتصاب مهران رضوانی به عنوان مدیرعامل بیمه تجارت نو بودیم. انتصابی که از همان ابتدا با انتقادات زیادی روبرو شد اما در نهایت عملکرد یک مدیر را با نتایجش می سنجند و این امری پذیرفته در همه صنایع و ارکان حاکمیت اقتصادیست.

اگرچه مهران رضوانی با حضور در بیمه تجارت نو از همان ابتدا با انتقادات زیادی روبرو شد اما سیر تحولات صورت گرفته در این شرکت بیمه ای روایت دیگر دارد. ۱۷ ماه حضور رضوانی به عنوان مدیرعامل شرکتی که با زیان انباشته به وی تحویل داده شد نتایج قابل توجهی را رقم زد.

افزایش ۲۶۱ درصدی مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه تجارت نو و کسب جایگاه سوم صنعت بیمه از این حیث اولین گامی بود که در مدت ۱۷ ماه گذشته شاهد بودیم.

عودت زمین بابلسر و انتقال مالکیت به نام بیمه تجارت نو به ارزش دفتری ۴٬۹۵۲،۳۸۳ میلیون ریال

افزایش ۳۰۰ درصدی سرمایه شرکت (بیشترین درصد میزان افزایش سرمایه در صنعت طی دهه گذشته) از محل آورده  نقدی و مطالبات

تولید ۸.۲ همت حق بیمه صادره و ۱۰۷ درصد تحقق بودجه با وجود توانگری سطح (۴)

افزایش نقدینگی شرکت از ۸۸۹,۰۲۵ میلیون ریال به بیش از ۲۴،۸۵۲,۰۰۰ میلیون ریال

افزایش ۴۳.۶۳ درصدی تعداد بیمه نامه صادره در رشته های بیمه ای در راستای توسعه  خرده فروشی پایدارسازی شرکت و کاهش ریسک

عدم تمدید با ۲۶۷ بیمه گزار دارای ریسک خسارت بیش از  ۱۰۰ درصدی

اصلاح ترکیب پورتفوی شرکت(کاهش رشته ها ی زیان ده)

  • افزایش عمر و سرمایه گذاری از ۳ درصد به ۲۹ درصد
  • کاهش سهم رشته درمان از ۲۹ درصد به ۱۸ درصد
  • کاهش سهم رشته شخص ثالث از ۲۵ درصد به ۲۴ درصد

در ۱۷ ماهه گذشته همچنین شاهد افزایش ۴۱۵ درصد سرمایه گذاری بیمه تجارت نو از ۶۰۲,۵۴۶ به ۳,۱۰۲,۰۴۴ میلیون ریال بودیم.

بیمه تجارت نو پس از ۲ سال زیان آفرینی در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در ۱۷ ماهه گذشته به سود خالص ۲۳۱ میلیون تومانی دست پیدا کرد.

سود ناخالص بیمه تجارت نو در ۱۷ ماهه اخیر با رشد ۱۰۵۲ درصدی همراه شد که گامی بزرگ در جهت ترمیم شاخص های مالی دیده می شود.

بازده سرمایه گذاریهای بیمه تجارت نو که در ۹ ماهه ۱۴۰۲ به منفی ۲۰ درصد رسیده بود در ۹ ماهه ۱۴۰۳ با رشد ۲۷.۳ درصدی به مثبت ۷.۳ درصد تکیه زد.

بازده دارایی های شرکت نیز که در ۹ ماهه ۱۴۰۲ منفی ۲۵ درصد را نشان می دهد که در ۹ ماهه سال جاری به مثبت ۲.۶ درصد رسید تا کارنامه ای قابل دفاع را شاهد باشیم.

در ۹ ماهه ۱۴۰۲ حق بیمه صادره بیمه تجارت نو جهش ۱۰۷ درصدی را نسبت به ۹ ماهه ۱۴۰۲ خلق کرد و در همین راستا نسبت خسارت بیمه تجارت نو از ۶۱ درصد به ۴۴ درصد در مدت زمان مدیریت رضوانی کاهش یافت.

سهم رشته های عمر و سرمایه گذاری در ۹ ماهه ۱۴۰۳ به ۸.۲۳ درصد رسید که این مقدار در مدت مشابه ۰.۴۳ درصد بود که از این جهت بیمه تجارت نو در جایگاه دوم شرکتهای بورس و فرابورس ایستاد.

سرانه حق بیمه تولیدی هرنفر پرسنل در ۹ ماهه ۱۴۰۲ با افزایش ۲۶۳ درصدی همراه شد که حرکتی قابل توجه در جهت تمکین به فرمایشات رهبر انقلاب در خصوص حمایت از تولیدست.

در ۹ ماهه سال جاری کاهش ۱۰ روزه زمان ارزیابی نسبت مدت مشابه سال قبل در بیمه تجارت نو رقم خورد.

نسبت مالکانه این شرکت نیز در سال ۱۴۰۲ روند نزولی را شاهد بود و این روند در انتهای سال ۱۴۰۲ به حداقل میزان )منفی ۱۳ درصد) رسید.این درحالی است که با گذشت زمان این نسبت روند مثبتی گرفت در انتهای ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ به  مثبت ۷ درصد رسید.

کاهش ۳۱ درصدی خسارت پرداختی و بهترین عملکرد در میان شرکت های بورسی و فرابورسی

 

نسبت خسارات ۱۷ ماهه نسبت به مدت مشابه

کاهش خسارت رشته درمان از ۱۱۴ درصد به ۹۴ درصد

کاهش خسارت رشته بدنه از ۸۳ درصد به ۶۴ درصد

کاهش خسارت رشته عمر (زندگی) از ۱۰۲ درصد به ۸۳ درصد

 

گفتنیست در ۱۰ ماهه سال جاری حق بیمه تولیدی این شرکت نسبت به مدت مشابه افزایش ۱۰۹ درصدی داشت در همین بازه زمانی شاهد رشد ۶۰ درصدی حق بیمه تولیدی این شرکت نسبت به مجموع سال ۱۴۰۲ بودیم.

 

اگر عملکرد یک مدیر با نتایج به دست آمده طریق اولی در تحلیل و ارزیابیست باید پرسید که لزوم تغییر مدیریت در بیمه تجارت نو با چنین دستاوردی چه بود؟

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

منبع : رصد روز

مطالب مرتبط