به گزارش رصد روز ، “مرتضی ضامنی” مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای تاکسیرانان مبتلا به کرونا و خانواده تاکسیران هایی که در اثر کرونا فوت کرده اند، چه تسهیلاتی در نظر گرفته شده است؟ گفت: با همکاری بنیاد علوی تسهیلات قرض الحسنه را برای افراد آسیب دیده ناشی از کرونا در نظر گرفته ایم.
ضامنی ادامه داد: متناسب با هر شهر یک سهمیه را مشخص و در اختیار شهرها قرار دادیم و خود شهرها به افراد آسیب دیده و یا خانواده افرادی که در اثر کرونا فوت شده اند به روش های مختلفی که به تناسب هر شهری می تواند متفاوت باشد، کمک می کنند.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی کشور گفت: در کنار این خود شهرداری ها نیز بسته های معیشتی را برای این منظور تامین کرده و در حال ادامه اجرای آن برای خانواده تاکسیرانی کشور هستند.
ضامنی در پاسخ به این سوال که تاکنون چه تعداد خانواده تحت پوشش قرار گرفته اند؟ گفت: ۵۰ هزار فقره تسهیلات ویژه کرونا با هماهنگی بنیاد علوی به تفکیک در اختیار شهرها قرار گرفته است و افراد در حال شناسایی و معرفی به بانک ها هستند و بالغ بر ده هزار نفر از این تسهیلات استفاده کردند و بقیه فرایند استفاده از تسهیلات نیز در حال اجرا است.
او در خصوص تعیین تکلیف سرویس مدارس با توجه به شرایط خاص در سال جاری به علت شیوع کرونا و آخرین تصمیمات گرفته شده در این زمینه گفت: مجموعه شهرداری ها و وزارت کشور مکلفند، شرکت های پیمانکار و رانندگان مجاز و واجد شرایط را شناسایی کنند و کار را در اختیار مجموعه آموزش و پرورش قرار دهند.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی کشور افزود: بخش دوم مربوط به قراردادی است که فی مابین کارفرما، یعنی آموزش و پرورش و شرکت های مورد تایید منعقد می شود.
ضامنی گفت: در خصوص چگونگی انعقاد قرارداد اظهارنظر با آموزش و پرورش است و براساس آنچه که اعلام کردند در هر شهر و استانی کارگروه ماده ۱۸ متشکل از معلمان آموزش و پرورش، والدین و شهرداری ها متناسب با برنامه آموزشی مقرر کرده اند تا تمام این موارد در قراردادها اعمال شود تا متناسب با تعداد روزهایی که خدمات می دهند بها دریافت شود.
او با تاکید بر اینکه این موضوع در اختیار آموزش و پرورش است و براساس اعلام آنها در بحث قرارداد تدابیر لازم اندیشیده شده است، گفت: این انعطاف که در هر منطقه ای و به فراخور شرایط بازگشایی مدارس چه تدابیری اندیشیده شود در نظر گرفته شده و مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش آن را اعلام کردند که قرارداد متناسب با شرایط تنظیم شود.
او در پاسخ به این سوال که شرایط پرداخت هزینه سرویس مدارس چگونه خواهد بود که نه والدین متحمل ضرر شوند و نه رانندگان سرویس مدارس گفت: باید دید کارکردها به چه صورت خواهد بود. اگر الگوی سه روز حضور در مدرسه باشد باید دید چه تمهیداتی در نظر گرفته می شود. قطعا متناسب با تعداد روزکاری باید تخفیف داده شود و اگر تعطیلاتی در پیش داشتیم همه این موارد باید لحاظ شود تا نه حقوق رانندگان و نه حقوق خانواده ها تضییع شود.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی کشور درباره آخرین آمار ابتلا به کرونا در بین رانندگان تاکسی گفت: همان آمار قبلی مبنی بر ابتلای ۴۵۰ نفر به کرونا و فوت ۳۵ تاکسیران است.
او در پاسخ به این سوال که با توجه به افزایش آمار کرونا در کشور آمار ابتلا در تاکسیرانی تغییری نکرده است؟ گفت: در حال بروزرسانی اطلاعات هستیم و تا اواسط هفته دیگر مشخص می شود.
ایلنا