وی افزود: آهن اسفنجی تولید شده از کیفیت مناسبی به ویژه از نظر درجه فلزی و کربن مورد نیاز فولادسازی برخوردار است. آخرین رکورد ثبت شده در این بخش مربوط به ۲۲ فروردین ۹۹ با ۲۴ هزار و ۷۸۲ تن بود که خوشبختانه با ثبت رکورد جدید در واحد احیا مستقیم شهید خرازی (۹ هزار و ۵۰ تن)، رکورد ۲۵ هزار و ۱۲۵ تن به ثبت رسید. شایان ذکر است رکورد پیشین واحد شهید خرازی مربوط به یکم فروردین ماه سال جاری به میزان ۸۸۹۰ تن در روز بوده است.
مدیر ناحیه آهنسازی شرکت فولاد مبارکه گفت: امیدواریم به همت و تلاش پرسنل ناحیه آهنسازی، با عبور از مرز ۷۱۵ هزار تن، رکورد ماهانه تولید آهن اسفنجی را جا به جا کنیم. رکورد پیشین تولید ماهانه آهن اسفنجی مربوط به اردیبهشت ماه سال گذشته با تولید ۷۱۵ هزار تن بوده است.
داریوش رشیدی خاطرنشان کرد: شرایط تولید معمولا در فروردین و اردیبهشت ماه از نظر منابع تولید آهن اسفنجی مهیاتر است بنابراین تصمیم بر این گرفته شد تا حجم تولید در این دو ماه افزایش یابد.
وی با بیان اینکه برای تولید این حجم آهن اسفنجی حدود ۳۵ هزار تن گندله مناسب به منظور شارژ واحدهای احیا مستقیم استفاده شده، گفت: آهن اسفنجی ماده اولیه تولید مذاب در بخش فولادسازی است. این مقدار تولید آهن اسفنجی در روز، زمینه ساز تولید تقریبا ۲۳ هزار تن تختال در واحد فولادسازی خواهد بود.
مدیر ناحیه آهنسازی شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام تولید ، پشتیبانی ها ، مانع زدایی ها نام گذاری شده است، در تلاشیم تا پشتیبانی لازم را از واحد فولادسازی داشته باشیم.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید
روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان