بررسی ها نشان می دهد که بیمه سینا در حال زمینه سازی برای دستیابی به سهم ۳ درصدی از بازار و تلاش برای ایجاد زیرساختی متفاوت برای تقویت توان مالیست این اتفاق در شرایطی می افتد که این شرکت بیمه ای پس از عبور از بحران حالا به دنبال خلق موقعیتی جدید در صنعت بیمه کشورست.
به گزارش اختصاصی رصد روز، حضور متفاوت بیمه سینا در سال گذشته در صنعت بیمه کشور و تبدیل زیان به سود و کسب پرتفوهای جدید سطح انتطارات از این شرکت بیمه ای را افزایش داده به طوریکه مطالعه نکته نظرات سهامداران در صفحات معاملاتی نشان می دهد که این شرکت بیمه ای پس از پشت سر گذاشتن اتفاقات گذشته و بازگشت امیدوارکننده حالا با موجی از انتظارات روبروست که باید برنامه مشخصی برای تحقق آنها داشته باشد.
برنامه های بیمه سینا برای حضور متفاوت در صنعت بیمه کشور
آنطور که از اردوگاه بیمه سینا به گوش می رسد این شرکت برای سال جدید تمرکز ویژه ای برای فروش بیمه های زندگی دارد. از طرف دیگر تقویت همگرایی در تعامل با بنیاد مستضعان و فروش بیمه نامه های خرد در بستر آنلاین از جمله رویکردهای مهم این شرکت در سال جاریست.
بیمه سینا که در پایان سال قبل با کاهش ۷ درصدی سرمایه گذاری ها و افزایش ۲۴۸ درصدی درآمدهای سرمایه گذاری تحولی قابل قبول را در اوج نوسانات بازار رقم زد در تلاش است تا ظرفیت های خود را در حوزه الکترونیک تقویت نماید و برای این منظور در حال توسعه زیرساختهای خود برای ارائه خدمات نوین با تکیه بر تعریف فناوری های جدید می باشد.
اتخاذ نقشه راه ۴ ساله برای توسعه کمی و کیفی که از دیگر تصمیماتی است که لاین حرکتی بیمه سینا را متفاوت از قبل خواهد کرد. باید اعتراف کرد که یکی از باگهای بزرگ صنعت بیمه کشور نبود استراتژی مشخص بلند مدت است که خود بخود افزایش ضریب نفوذ بیمه را در کشور تحت الشعاع قرار می دهد. تعریف برنامه ای جامع و آتیه نگر، عملیات بیمه گری در صنعت بیمه کشور را با وجود تغییرات مدیریتی تقویت خواهد کرد. به نظر می رسد بیمه سینا با این روند در پی حفظ و تقویت موقعیت فعلی شرکت است که باید منتظر بود و دید جزئیات این برنامه معطوف به تقویت کدام بخش در این شرکت است.
یکی از مهمترین اتفاقاتی که در بیمه سینا شاهد آن بودیم افزایش سطح توانگری مالی از سطح دو به سطح یک در پایان سال قبل بود. این اتفاق در شرایطی برای بیمه سینا افتاد در سال ۱۴۰۰ توانگری این شرکت در سطح ۲ قرار داشت که اثرگذاری رویکردهای مدیریتی سبب افزایش آن به سطح یک در پایان سال ۱۴۰۱ شد.
پرداخت دیون معوق به مبلغ ۱۷۴ میلیارد ریال مربوط به عوارض قانونی بیمه نامه شخص ثالث که مربوط به سنوات قبل بود و همین طور پرداخت ۱.۱۷۷ میلیارد ریال مربوط به سال قبل از دیگر نتایج میدریت منابع در بیمه سینا بود که عملاً وضعیت مالی کشور را بهبود بخشید و نگرانی ها را در این حوزه مرتفع کرد.
بیمه سینا همچنین با تقویت ۲۵ درصدی ذخایر فنی در پایان سال قبل توانست ظرفیت عملیات بیمه گری خود را تقویت کند که کسب پرتفوهای جدید این شرکت را باید یکی از نتایج این تغییر دانست.
مهمترین بخش از تحولات بیمه سینا را باید در افزایش سهم این شرکت از بازار دانست. بیمه سینا در نظر دارد با اجرایی کردن برنامه هایی که از آنها گفته شد خصوصاً تقویت همکاری با بنیاد مستضعفان و نیز افزایش سطح بهره وری منابع انسانی به سهم ۳ درصدی از بازار در سال ۱۴۰۳دست پیدا کند. گفتنی است این شرکت بیمه ای در حال حاضر سهم ۲.۲ درصدی از حق بیمه تولیدی در صنعت بیمه کشور را در اختیار دارد.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید