موسی رضایی با اشاره به اینکه پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور است افزود: توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امور پژوهشی نه تنها با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود و دانش بشری افزایش نخواهد یافت بلکه دچار سکون و رکود می شود.
وی در ادامه، تقویت نوآوری را از دیگر کارکردهای بنیادین پژوهش عنوان کرد و گفت: با درک روندهای بازار و رفتار مصرف کننده، شرکت های بیمه ای می توانند محصولات و خدمات خود را در راستای پاسخگویی به نیازهای در حال تغییر بیمه گذاران ارائه کنند، از این رو مدیران بیمه البرز باید نتایج و دستاوردهای پژوهش های انجام شده را در حوزه های کاری مرتبط عملیاتی نمایند.
موسی رضایی همچنین با اشاره به نکته سنجی خاص رهبر معظم انقلاب در انتخاب شعار سال گفت:این نامگذاری ها، جهت حرکت مسئولین و فعالان بخش ها و سطوح مختلف کشور از جمله بخش اقتصادی را مشخص می کند که پژوهشگران نیز می بایست با نگاهی ژرف و متناسب با شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم، عوامل و ظرفیت های تقویت و بهبود تولید را در صنعت بیمه و در جهت شکوفایی اقتصادی شناسایی و ارائه نمایند.
در پایان این آئین از خانم ها ناهید بهاروند، آیدا رشید مهرآبادی، سمیه امینی فر و ریحانه زیلوچی به عنوان پژوهشگران برتر تجلیل شد.