تحقق ۱۰۹ درصدی اهداف تولید شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۱

در ادامه مسیر روشن و برنامه‌های راهبردی فولاد مبارکه که از مهرماه سال ۱۴۰۰ بازنگری و وارد فاز اجرا شد، اگرچه تحریم‌های ظالمانه، محدودیت‌های انرژی و منابع اولیه و حمله‌های سایبری موانعی ایجاد کرد، اما نه‌تنها نتوانست در اراده پولادمردان ای...

به گزارش رصد روز، در ادامه مسیر روشن و برنامه‌های راهبردی فولاد مبارکه که از مهرماه سال ۱۴۰۰ بازنگری و وارد فاز اجرا شد، اگرچه تحریم‌های ظالمانه، محدودیت‌های انرژی و منابع اولیه و حمله‌های سایبری موانعی ایجاد کرد، اما نه‌تنها نتوانست در اراده پولادمردان این شرکت خللی ایجاد کند، بلکه انسجام بیش‌ازپیش مدیریت و کارکنان و همسویی آن‌ها با اهداف کلان ترسیم‌شده شرایطی فراهم کرد که در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۱، بیشتر نواحی این شرکت با رشد چشمگیر تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل، کارنامه درخشانی از عملکرد خود در نیم سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» برجای گذارند.

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه، ضمن بیان این مطلب گفت: افزایش ارزشمند کمی و کیفی تولید در این شرکت، بدون اضافه کردن خط تولید و هرگونه تجهیزات اضافی در شرایط سخت یادشده، در حالی به دست آمد که تلاش رسانه‌های بیرونی برای تخریب روحیه تولید در بزرگ‌ترین فولادساز کشور که خوراک بسیاری از صنایع و کارخانجات داخلی کشور را تأمین می‌نماید، به اوج خود رسیده بود.

وی با بیان اینکه برای سال ۱۴۰۱ در شرکت فولاد مبارکه تولید ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تن تختال و برای مجتمع فولاد سبا نیز تولید یک میلیون و ۵۲۰ هزار تن هدف‌گذاری شده است، تصریح کرد: از همان روزهای نخست سال جاری با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، کارکنان این مجموعه برای دست‌یابی به رکوردهای جدید تولید عزم خود را جزم کردند و موفق شدند ضمن افزایش تولید نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ در همه نواحی و ثبت رکوردهای بی‌سابقه درمجموع ۱۰۹درصد برنامه‌های ترسیم‌شده را محقق سازند.

مدیرعامل فولاد مبارکه در ادامه سخنان خود با اشاره به دستاوردهای شرکت گفت: در ناحیه آهن‌سازی با همت کارکنان، تولید گندله در شش ماه نخست سال جاری با ۵٫۲ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۳ میلیون و ۷۸۹ هزار تن و تولید آهن اسفنجی در مجموع واحدهای احیا مستقیم فولاد مبارکه و فولاد سبا نیز با ۱۹٫۱ درصد رشد به ۴ میلیون و ۷۹۸ هزار تن افزایش یافت.

به گفته طیب‌نیا، مجموع تختال تولیدشده در شرکت فولاد مبارکه مجتمع فولاد سبا در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ با ۲۰٫۱ درصد رشد به  ۴ میلیون و ۵۵۱ هزار تن افزایش یافته و تحقق ۱۰۹ درصدی برنامه‌ها را به ثبت رسانده است.

وی در ادامه این موفقیت‌ها، از محقق شدن ۱۰۶٫۲ درصد برنامه‌ها به دست کارکنان توانمند نورد گرم فولاد مبارکه و فولاد سبا خبر داد و تصریح کرد: در بازه زمانی یادشده جمع محصولات نورد شده در شرکت فولاد مبارکه و مجتمع فولاد سبا رشد ۱۴٫۹ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ داشته است؛ به‌نحوی‌که تولید ورق گرم این دو خط از ۳ میلیون و ۱۵۵ هزار تن نیمه نخست سال قبل به ۳ میلیون ۳۵۱ هزار تن در مدت مشابه سال جاری افزایش یافته است.

مدیرعامل فولاد مبارکه در ادامه از موفقیت‌های به‌دست‌آمده در خطوط مختلف ناحیه نورد سرد شرکت در نیمه نخست سال جاری خبر داد و گفت: رکورد روزانه ۵٫۲۱۲ تن در واحد اسیدشویی (۲۹ فروردین‌ماه)؛ رکورد روزانه تولید ۹۹۰ تن ورق گالوانیزه (۳۰ خرداد)؛ رکورد ماهانه ورق سرد در خط اصلاح ۴ به میزان ۲۰ هزار و ۷۱۶ تن (فروردین‌ماه) و رکورد ماهانه خط قلع‌اندود به میزان ۱۰ هزار و ۴۶۰ تن (شهریور ۱۴۰۱) کامل‌کننده موفقیت‌های شرکت در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ بوده است.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در بخش دیگری از سخنان خود به تحقق اهداف گروه فولاد مبارکه در شش‌ماهه نخست سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه همگرایی و انسجام موجود بین شرکت‌های زیرمجموعه فولاد مبارکه نیز دستاوردهای خوبی برای صنعت فولاد کشور به ارمغان آورد؛ به‌نحوی‌که فولاد هرمزگان در ماه‌های فروردین و شهریور موفق شد دو رکورد جدید را به ثبت برساند .

در شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری با ثبت یک رکورد روزانه (فروردین‌ماه) و ۲ رکورد ماهانه میزان تولید روزانه این شرکت به ۲ هزار و ۶۹۰ تن و تولید ماهانه نیز به ۸۴ هزار و ۲۵۵ تن افزایش یافت.

وی در همین زمینه اضافه کرد: کارکنان شرکت فولاد امیرکبیر کاشان طی شش‌ماهه نخست سال جاری با ثبت ۳ رکورد روزانه و ماهانه در ماه‌های فروردین، اردیبهشت و شهریور میزان تولید روزانه و ماهانه این شرکت را به ترتیب به یک هزار و ۲۴۶ تن، ۲۱ هزار و ۹۰۳ تن و ۲۱ هزار و ۹۲۲ تن افزایش دادند. همچنین در شرکت فولاد سنگان شاهد ثبت سه رکورد پی‌درپی روزانه در فروردین‌ماه ۱۴۰۱ و عبور از مرز تولید ۱۸ هزار و ۹۶۰ تن گندله هستیم. در نهایت در شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری نیز مشاهده می‌کنیم که در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۱ با تولید ۲۶ هزار و ۸۰۵ تن ورق گالوانیزه رکورد تولید این واحد که در مردادماه سال ۱۳۹۹ به ثبت رسیده، شکسته شده است.

طیب‌نیا خاطرنشان کرد: با عنایت به اینکه امروزه در همه حوزه‌ها، به‌ویژه صنعت فولاد که ازجمله صنایع مادر محسوب می‌گردد، بازار به‌شدت رقابتی است و نیاز به ورق‌های با کیفیت به شکل فزاینده‌ای رشد یافته، در فولاد مبارکه نیز تأکید شده است که به‌موازات رشد کمی، به رشد کیفی و تولید محصولات خاص نیز توجه ویژه داشته باشیم و این امر با افزایش کیفیت محصولات و اضافه شدن چندین محصول جدید به سبد محصولات فولاد مبارکه ازجمله ورق‌های آجدار و ارتقای کیفیت ورق‌های قلع اندود محقق شده است.

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید 

مطالب مرتبط

آخرین اخبار