به گزارش رصد روز، از روز گذشته انتشار یک پوستر در صفحه اینستاگرامی ساسان حیدری یافته یا همان ساسی (ساسی مانکن) و نشان دادن تصویر ترانه علیدوستی و اعلام این که با او در یک فیلم به اسم «شیدا» همبازی شدهاند، جنجال زیادی به همراه داشت.
ساسی با انتشار این عکس نوشت: «رونمایی از پوستر رسمی فیلم شیدا، که افتخار اینو داشتم تا در کنار بزرگانی همچون خانم علیدوستی، و بازیگران مطرح سینمای ترکیه، ایفای نقش کنم، به خودم که خیلی چسبید، امیدوارم شما هم از دیدنش لذت ببرید»
بعد از این پست بحث و گفتگوی زیادی در این رابطه شکل گرفت و طبق معمول این قضیه بهانهای شد تا هر کس از منظر خود به آن پرداخته و حدس و گمانهای زیادی در این باره مطرح شد تا اینکه شب گذشته زهرا مینویی، وکیل ترانه علیدوستی اظهار داشت: «این همکاری به هیچ عنوان صحت ندارد، اخبار منتشر شده فاقد اعتبار و کاملا جعلی است.»
کسانی که ساسی مانکن را بشناسند می دانند که او هر سال یک آهنگ بیرون میدهد که با هر ترفندی سعی دارد تا این آهنگ اصطلاحا «هیت» شود از کلمه انگلیسی Heat گرفته شده است، یعنی در میان مخاطبان محبوب شده و بسیار زباد شنیده شود.