تسهیلات میلیاردی بانک شهر برای نزدیکان علی‌عسگری و شمخانی

گزارشات بانک مرکزی نشان می‌دهد دو چهره نزدیک به مدیران ارشد کشور، طی ماه‌های اخیر بیش از هزار میلیارد تومان تسهیلات از بانک شهر دریافت کرده‌اند.

به گزارش اختصاصی رصد روز، بررسی ها نشان می دهد که گروه توسعه صنایع و معادن شهر که محمدرضا علی عسگری پسر عبدالعلی علی عسگری مدیرعامل سابق هلدینگ خلیج فارس و رئیس اسبق صدا و سیما مدیریت آن را بر عهده دارد تا پایان خردادماه سال جاری بیش از ۱۰۹ میلیارد تومان از بانک شهر تسهیلات دریافت کرده است.

گفتنیست هلدینگ خلیج فارس در مرداد ۱۴۰۱ تفاهم نامه ای به ارزش ۵ هزار میلیارد تومان با بانک شهر به امضا رسانده بود.

دیگر بررسی ها حاکی از آنست که میعاد شمخانی که از بستگان نزدیک خانواده شمخانیست تا پایان خردادماه سال جاری ۹۱۶ میلیارد تومان از بانک داماد محسن رضایی تسهیلات دریافت کرده که امیدواریم توضیح مشخصی برای تسهیلات دریافتی توسط این افراد که همگی از بستگان مدیران ارشد کشور هستند وجود داشته باشد.

بانک شهر محمدمهدی احمدی تسهیلات

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

منبع : رصد روز

مطالب مرتبط

آخرین اخبار