به گزارش رصد روز، ادامه تصویری کمتر دیده شده و جالب از مراسم عقد « آزاده نامداری و سجاد عبادی» را در سال ۱۳۹۲ مشاهده می کنید.
آزاده نامداری ، یکی از مجریان شناختهشده و جوان ایرانی، در تاریخ ۱۹ آذر ۱۳۶۳ در سنقر به دنیا آمد. او دارای مدرک کارشناسی مدیریت صنعتی و فوقلیسانس روانشناسی خانوادهدرمانی از دانشگاه شهید بهشتی بود. فعالیت حرفهایاش را از تلویزیون استانی آغاز کرد و با اجرای برنامه تازهها در سیمای خانواده به شهرت رسید.
زندگی او کوتاه بود و متأسفانه در شمار هنرمندان جوانمرگ ایران قرار گرفت. از سال ۱۳۹۲ به دلایلی ممنوعالکار شد و دیگر فعالیتی در تلویزیون نداشت.
آزاده نامداری (۹ آذر ۱۳۶۳ – ۶ فروردین ۱۴۰۰) مجری و تهیهکننده تلویزیونی اهل ایران بود. او با اجرا در برنامهٔ «تازهها» در سیمای خانواده به شهرت رسید. نامداری پس از ۱۲ سال کار در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بهطور غیررسمی، ممنوعالتصویر شده بود. در ۷ فروردین ۱۴۰۰، شبکههای اجتماعی و رسانههای داخل ایران خبر از درگذشت آزاده نامداری دادند.
اوایل زندگی و فعالیت حرفهای
آزاده نامداری ۹ آذر ۱۳۶۳ در شهرستان سنقر استان کرمانشاه به دنیا آمد.از ۱۹ سالگی وارد تلویزیون شدو کار خود را در شبکه استانی زاگرس در کرمانشاه آغاز کرد؛ سپس به تهران آمد و در برنامه خط مستقیم شبکه تهران به اجرا در تلویزیون ادامه داد. نامداری در سال ۱۳۸۴ به عنوان مجری بخش «تازهها» در برنامه سیمای خانواده شبکه یک شروع به فعالیت کرد که در بهمن ۱۳۸۸ به پایان رسید.[۶] در ادامه مجری برنامه غیرمنتظره شد که از شبکه دو پخش میشد. سری اول برنامه غیرمنتظره در ۲۹ خرداد ۱۳۸۹ آغاز شد و در ۲۸ مهر ۱۳۸۹ به پایان رسید. سری دوم این برنامه از یکم آبان ۱۳۸۹ آغاز شد و در آخرین پنجشنبه همان سال به کار خود پایان داد.
در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ در سری جدید برنامه غیرمنتظره با عنوان جمع ما به عنوان مجری حضور پیدا کرد. این برنامه کاری از گروه اجتماعی شبکه دو سیما بود که به صورت زنده بعد از اخبار ۲۰:۳۰ و در ۶۰ قسمت ۴۰ دقیقهای پخش میشد و سری اول آن تا اول ماه رمضان آن سال ادامه یافت. وی همچنین سابقه اجرای ویژه برنامههای مناسبتی، برنامه ورزش امروز و شبنشینی از شبکه جهانی جام جم، برنامه رادیو هفت و صبحی دیگر از شبکه آموزش را در کارنامه خود دارد.
او سال ۱۳۹۱ را با ویژه برنامه سال تحویل آغاز کرد و در نوروز همان سال، اجرای هر شب برنامه خانمی که شما باشی را بر عهده داشت ولی خبری مبنی بر منع فعالیت وی، در کنار فرزاد حسنی و احسان علیخانی پخش شد. پس از نه ماه دوری از تلویزیون نام او به عنوان نویسنده در برنامه پشت صحنه احسان علیخانی ظاهر شد.
با آغاز سال ۱۳۹۲ نامداری سری دوم برنامه خانمی که شما باشی را نویسندگی، اجرا و تهیهکنندگی کرد.پنج سری از این برنامه از شبکه دوم سیما پخش شد. در ۲۵ مهر در حالی که زمزمه ممنوعالتصویری وی شایعه شده بود با حضور در برنامه شب آدینه، رکورد آمار پیامکی شبکه استانی همدان را شکست.
در مهرماه سال ۱۳۹۳ نیز سری دیگری از خانمی که شما باشی در قالب مستند به روی آنتن شبکه دو رفت که هر قسمت آن به زندگی یک زن موفق میپرداخت. به عنوان نمونه در قسمتی به نادیا مفتونی همسر حسین نوری پرداخته شده بود و طی این قسمت نامداری با حضور در خانه آنها از زندگی و گذشتهشان میپرسید. آهنگ تیتراژ این سری را روزبه نعمتاللهی با ترانهای از فرزاد حسنی تحت عنوان مغناطیس خوانده بود که در تکرارهای بعدی برنامه از تیتراژ حذف شد.
او در سال ۹۴ از حضور خود با ششمین سری از برنامه مستند خانمی که شما باشی خبر داده بود که یکبار دیگر برنامهاش توقیف شد در حالی که تیزرهای این برنامه نیز پخش شده بود. در همان سال، او به ایفای نقش در فیلم مالاریا پرداخت. او در مورد نقشآفرینیاش در این فیلم گفت: «من جزئی از خانواده سینما نیستم، اما اطلاعاتم از سینما کم نیست. البته قبل از بازی در فیلم مالاریا نیز پیشنهادهایی داشتم اما هیچگاه مایل نبودم که حضور پیدا کنم. اما این پیشنهاد به گونه ای بود که دوست داشتم در آن حضور پیدا کنم.»
نامداری نخستین مجری تلویزیون بود که «چادر ملی» و «چادر قهوهای» پوشید. او در مصاحبه با مجله زندگی ایدهآل در سال ۱۳۹۴ گفت برخاسته از یک خانواده سنتی است و تا هفت نسل قبل از او همه در خانوادهشان چادر بر سر میکردهاند.
نامداری در سال ۹۵ پس از سه سال دوری از اجرا با برنامه گفتگومحور آبان بر روی آپارات مجدداً به صحنه بازگشت. او در این برنامه به گفتگوهای چالشی با فعالان مختلف زن در عرصههای مختلف فرهنگی و اجتماعی پرداخت. او همچنین در همان سال، کتاب خانمی که شما باشی را در قالب مجموعه داستانی کوتاه توسط انتشارات علمی فرهنگی منتشر کرد.
او در آذر ۱۳۹۷ طی مصاحبه ای گفت که اعتقاد دارد «ممنوعالتصویر» شده چون صدا و سیما به او پیشنهاد اجرا ندادهاست و گفت که زندگی دخترش برای او اولویت بیشتری نسبت به اجرا در تلویزیون دارد.
درگذشت
در ۷ فروردین ۱۴۰۰، شبکههای اجتماعی و رسانههای داخل ایران خبر از درگذشت آزاده نامداری دادند.به گزارش خبرگزاری فارس پیکر آزاده نامداری در آپارتمان محل سکونتش در منطقه سعادت آباد در غرب تهران کشف شد.[ خبرگزاری مهر به نقل از یک «منبع آگاه» ناشناس علت درگذشت وی را خودکشی عنوان کرد. خبرگزاری ایرنا به نقل قول یک مقام اورژانس تهران نوشت «از زمان فوت آزاده نامداری ۴۸ ساعت گذشته بودهاست و به همین دلیل چهره او در ابتدا قابل شناسایی نبود».
یک روز پس از اعلام خبر درگذشت نامداری، سرپرست دادسرای جنایی تهران با اشاره به اینکه در کالبدشکافی جسد اثری از ضرب و جرح مشاهده نشده، فرضیهٔ قتل او را رد کرد و وجود داروی قوی ضد افسردگی در آزمایش سمشناسی پزشکی قانونی را نشاندهندهٔ خودکشی احتمالی نامداری دانست. در منزل نامداری دستنوشتههای خطاب به دخترش بهشکل وصیت و خداحافظی و داروهایی که استفاده میکرده یافت شدهاند. او در این دستنوشتهها عنوان کرد که از وضعیت زندگیش راضی نیست و در مورد اموالش تعیین تکلیف کرد.
پیکر وی در ۹ فروردین ۱۴۰۰ در قطعه هنرمندان بهشت زهرا، تهران به خاک سپرده شد.