به گزارش رصد روز، شهربانو و سهیلا منصوریان به همراه صدیقه دریایی از قهرمانان ووشو بانوان کشورمان، امروز در کمپ تیمهای ملی کشتی حضور یافتند.
در پیست تارتان که به تازگی عملیات نوسازی و افزایش متراژ آن به پایان رسیده، به تمرین دومیدانی پرداختند.
الهه منصوریان متولد ۱۳۷۰ در سمیرم اصفهان و سومین خواهر ورزشکار منصوریان می باشد.
او خواهرانی به نام های مرضیه، سهیلا، شهربانو، رضی و یک برادر به نام جواد دارد. الهه از ۶ سالگی به همراه دو خواهر بزرگترش «شهربانو» و «سهیلا» سر زمین های کشاورزی اجاره ای، کنار پدر به گندم چینی و چیدن سیب مشغول شدند.
زمانی که آن ها کوچک بودند، پدرشان به دلیل فقر و تامین هزینه های زندگی، به بهانه ی کار به شیراز رفت و دیگر بازنگشت.
الهه در بین دوخواهر دیگر اولین نفری بود که سمت رشته ووشو رفت، سپس خواهران دیگر را هم به سمت باشگاه خودش کشاند تا این رشته را دنبال کنند؛ او اولین عضو خانواده منصوریان بود که نام خود را در ووشوی ایران مطرح کرد و به عنوان قهرمانی آسیا و جهان رسید.