وی با بیان اینکه مطالعه رفتار مصرفکننده و دستیابی به جایگاه مطلوب، ضروری است و نام بانک کشاورزی باید بهعنوان یک نشان تجاری (برند) معتبر و قابلاعتماد تثبیت شود، به مأموریت حاکمیتی این بانک در تأمین مالی بخش کشاورزی، اشاره و تصریح کرد: بانک کشاورزی نمیتواند صرفاً بهعنوان یک بانک تجاری عمل کند، بلکه باید تعادلی میان اهداف مأموریتی و مقاصد حرفهای برقرار کند.
مدیرعامل بانک کشاورزی بر لزوم شناسایی چالشها و فرصتهای پیشرو از طریق پژوهش تأکید کرد و گفت: پژوهشها باید به صورت کاربردی و به زبان سازمان بیان شوند و پیشنهادات واضح و قابلاجرا و راهنماییهای لازم را برای تصمیمگیریهای کلان ارائه دهند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای استقرار حاکمیت داده در بانک کشاورزی، گفت: از آنجا که دادهها بهعنوان اساس پژوهشهای کاربردی هستند، باید بهدرستی تولید و مدیریت شوند تا ساختاری مناسب برای حاکمیت داده ایجاد شده و پژوهشها هدفمندتر و تصمیمگیریها دقیقتر شوند.
متقی نیا با اشاره به پرداخت حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک کشاورزی طی سال جاری، از تلاش این بانک برای بر تخصیص هدفمندتر منابع با هدف افزایش اثربخشی تسهیلات پرداختی خبر داد.
وی ارائه راهحلهای عملیاتی برای رفع موانع را ضروری دانست و افزود: با شناسایی دقیق مسائل و ارائه راهکارهای مناسب، میتوان به تحقق اهداف بانک کمک کرد.
مدیرعامل بانک کشاورزی در پایان، ضمن قدردانی از تلاشهای پژوهشگران این بانک و اشاره به نقش مهمی که در پیشبرد اهداف بانک دارند، بر لزوم حمایت از پژوهشگران و ایجاد فضایی امن برای ارائه ایدهها تأکید کرد و گفت: اصلاح و بهبود در مسیر پژوهش امری طبیعی است و باید با رفتارهای مناسب، انگیزه پژوهشگران را ارتقا داد.
در ادامه این جلسه، معاون مدیرعامل بانک کشاورزی در امور توسعه کسب و کار نیز از ایجاد معاونت توسعه کسب و کار با هدف ارتقای کیفیت خدمات، کاهش هزینهها و همگامی با تغییرات ساختاری در صنعت بانکداری خبر داد و گفت: این معاونت با همکاری اداره کل پژوهش و برنامهریزی و اداره کل سازمان و روشها، به دنبال بهبود مستمر فرآیندها و ارائه خدمات بهروز است.
صادق نوری تأکید کرد: بانک کشاورزی به عنوان نهادی پیشرو در حوزه کشاورزی و اقتصاد روستایی، با ارائه راهحلهای نوآورانه و حمایت از بخش کشاورزی، موفقیتهای چشمگیری داشته است.
وی مشارکت همکاران را کلید موفقیت این بانک در فرآیند تصمیمگیری و خلق ایدههای نو دانست و افزود: توسعه خدمات و محصولات جدید، تحلیل و بهبود زنجیره ارزش کشاورزی، سادهسازی فرآیندها و بهبود مستمر خدمات فعلی، چهار راهبرد اصلی بانک کشاورزی در حوزه پژوهش و نوآوری به شمار می روند. همچنین، این بانک با رویکرد نوآوری باز، از ظرفیتهای بیرونی مانند دانشگاهها و فینتکها استفاده میکند و تفاهمنامههایی با مراکز نوآوری امضا کرده است.
نوری تصریح کرد: بانک کشاورزی با تمرکز بر نوآوری و پژوهش، در تلاش است تا ضمن تقویت جایگاه خود در فضای رقابتی بانکداری به توسعه اقتصادی کشور کمک کند.
در پایان این مراسم، از پژوهشگران، پیشنهاد دهندگان و رابطین پژوهشی برتر بانک کشاورزی (به شرح زیر) با اهدای لوح قدردانی شد.
پژوهشگران برتر بانک کشاورزی:
۱- روح اله کیانی قلعه نو، کارشناس مدیریت استان البرز
۲- عباس خداپرست، کارشناس مسئول اداره کل عملیات رایانه
۳- سعید همتی، ارزیاب شعبه مطهری استان لرستان
۴- لیلا طائب مرندی عزیز، بانکدار شعبه بلوار شهدای ارومیه
۵- فائزه سادات کبیری، کارشناس مسئول اداره کل پژوهش و برنامه ریزی
پیشنهاد دهندگان برتر بانک کشاورزی:
۱- نرگس منصوری، شعبه بلوار گلها استان کرمانشاه
۲- محسن غلام شاه زری، شعبه اندیمشک استان خوزستان
۳- سمیه عسکرزاد، شعبه میدان جمهوری منطقه دو تهران بزرگ
۴- رضا جعفری، شعبه میدان فاطمی منطقه دو تهران بزرگ
۵- محمد ابراهیم تدین رودی، شعبه خواف استان خراسان رضوی
رابطین پژوهشی فعال بانک کشاورزی:
۱- احسان دره شوری، مدیریت استان کهگیلویه و بویراحمد
۲- سعید صمصامی، مدیریت استان فارس
۳- محمد طحان زاده دزفولی، مدیریت استان خوزستان