به گزارش رصد روز ، به نقل از راشا تودی، دولت دانمارک امروز اعلام کرد که از سال ۲۰۵۰ برداشت نفت از دریای شمال را متوقف میکند.
این کشور همچنین قصد دارد دور هشتم صدور مجوز تولید نفت در این کشور را که اوایل سال جاری درباره آن وعده داده بود، لغو کند. البته رویترز گزارش داده که صدور این دور از مجوزها خیلی نتوانست توجه شرکتهای بین المللی را جلب کند و پس از آنکه توتال فرانسه از حضور در این رویداد انصراف داد، فقط یک شرکت برای دریافت مجوز از مقامات دانمارکی اقدام کرده است.
دانمارک تولیدکننده بزرگ نفتی در جهان به شمار نمیرود. اما بزرگترین تولیدکننده نفت در سطح اتحادیه اروپاست.
این کشور کوچک حوزه اسکاندیناوی البته یکی از بزرگترین حامیان هدفگذاری جلوگیری از تغییرات آب و هوایی در جهان است. کپنهاگ قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ تولید آلاینده را نسبت به سال ۱۹۹۰، ۷۰ درصد کاهش داده و تا سال ۲۰۵۰ به طور کامل تولید دی اکسید کربن در داخل کشور را متوقف کند.
دان جورگن سن، وزیر آب و هوای دانمارک، در باره برنامه این کشور برای توقف تولید نفت و گاز از دریای شمال گفت: ما میخواهیم به دوره استفاده از سوختهای فسیلی پایان داده و بین فعالیتهای خود در دریای شمال و هدفگذاری قانون جلوگیری از تغییرات آب و هوایی در سال ۲۰۵۰ یک خط مستقیم و هماهنگ ایجاد کنیم.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید
فارس