تیراندازی خونین به خودروی تویوتا در زاهدان

فرمانده انتظامی زاهدان گفت: پلیس در تعقیب عوامل تیراندازی به سمت سرنشین خودروی تویوتا در مسیر چشمه زیارت این شهرستان است.

به گزارش رصد روز، فرمانده انتظامی زاهدان گفت: پلیس در تعقیب عوامل تیراندازی به سمت سرنشین خودروی تویوتا در مسیر چشمه زیارت این شهرستان است.

سردار حمید نوری افزود: در پی دریافت گزارشی از مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تیراندازی به سمت خودروی تویوتا در مسیر چشمه زیارت بلافاصله مأموران پلیس به محل حادثه اعزام شدند و در بررسی‌های اولیه مشخص شد که عاملان مسلح به سمت خودروی تویوتا که در حال تردد به سمت روستای نورآباد از منطقه چشمه زیارت بودند، تیراندازی کردند.

وی ادامه داد: متأسفانه این اقدام جنایتکارانه منجر به قتل راننده خودرو با هویت مشخص شد و ضاربان به سرعت از محل متواری شدند.

فرمانده انتظامی زاهدان خاطرنشان کرد: اقدامات و پیگیری‌ها از همان ساعات اولیه آغاز شده و عاملان این جنایت تحت تعقیب پلیس قرار دارند و به زودی دستگیر و به مراجع قضائی معرفی خواهند شد
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار