به گزارش رصد روز، جواد نکونام سرمربی سابق استقلال در غم از دست دادن یکی از بستگان خود به سوگ نشست.
جواد نکونام پس از کناره گیری از هدایت استقلال، در رسانهها حاضر نشد و به جز حضور در مراسم ویژه باشگاه سایپا بیشتر ترجیح داده بیشتر به زندگی خارج از فوتبالش بپردازد. با این حال اخیرا یک اتفاق ناگهانی، کام نکو و خانواده اش را تلخ کرده تا دوران خانه نشینی او با یک خبر بد همراه باشد و آن از دست دادن پدر همسر وی است.
پدر همسر جواد نکونام که ظاهرا از یک نارسایی در نواحی ریه و قلب رنج می برد، دار فانی را وداع گفت تا کاپیتان سابق تیم ملی سیاه پوش شود. مراسم ختم آن مرحوم روز پنجشنبه در مسجد جامع شهرک غرب تهران برگزار خواهد شد و اهالی فوتبال برای تسکین عزای نکو به او سر خواهند زد.
جواد نکونام (زادهٔ ۱۶ شهریور ۱۳۵۹) بازیکن سابق و سرمربی کنونی فوتبال اهل ایران است. وی هماکنون سرمربیگری باشگاه فوتبال استقلال تهران را بر عهده دارد نکونام با حضور در ۱۴۹ بازی ملی، رکورددار بیشترین بازی ملی و بیشترین کاپیتانی در تیم ملی فوتبال ایران است.
نکونام سابقه بازی در تیمهای پاس تهران، اوساسونا اسپانیا، استقلال ایران، الوحده امارات، الشارجه امارات، الکویت کویت، سایپا تهران و العربی قطر را دارد.
زندگی
جواد نکونام در گلپایگان بدنیا آمد، او از ۷ سالگی مدتی در فردیس کرج و حالا در سعادت آباد تهران زندگی میکند، پدرش در نیروی هوایی کار میکرد و مادرش خانهدار بود. او فرزند سوم خانواده است و سه برادر دارد. جواد نکونام در سال ۱۳۹۱ ازدواج کرده است. ثمرهٔ این ازدواج، یک پسر متولد ۹۲ به نام آریان و یک دختر متولد ۹۵ به نام آرینا میباشد.
عملکرد باشگاهی
پاس تهران
فصل ۷۸–۱۳۷۷
جواد نکونام در سال ۱۳۷۷؛ به تیم پاس تهران پیوست. پاس در نخستین حضور نکونام در این تیم، در پایان فصل ۷۸– ۱۳۷۷ در رده پنجم جدول جام آزادگان قرار گرفت.
فصل ۷۹–۱۳۷۸
جواد نکونام در دومین فصل حضور در پاس تهران، همراه با این تیم، در رتبه هفتم جدول رقابتهای جام آزادگان قرار گرفت.
فصل ۸۰–۱۳۷۹
جواد نکونام در سومین فصل حضور در پاس تهران همراه با این تیم، در رتبه ششم جدول رقابتهای جام آزادگان قرار گرفت.
فصل ۸۱–۱۳۸۰
جواد نکونام در چهارمین فصل حضور در پاس تهران، برای این تیم ۴ گل به ثمر رساند.با پایان رقابتها نخستین دوره لیگ برتر در فصل ۸۱–۱۳۸۰؛ پاس در رتبه چهارم جدول ردهبندی این رقابتها قرار گرفت.
فصل ۸۲–۱۳۸۱
نکونام در پنجمین فصل حضور در پاس تهران همراه با این تیم، عنوان نایبقهرمانی دومین دوره لیگ برتر را کسب کرد. او در این فصل از رقابتها، ۷ بار برای تیم پاس در مسابقات لیگ برتر گلزنی کرد.
فصل ۸۳–۱۳۸۲
جواد نکونام پس از شش فصل حضور درپاس تهران، همراه با این تیم؛ عنوان قهرمانی مسابقات لیگ برتر را به دست آورد. نکونام در رقابتهای لیگ برتر ۱۰ گل برای تیم پاس به ثمر رساند. او در بازی هفته اول لیگ مقابل استقلال تهران که با تساوی ۲–۲ به پایان برسد، اولین گل خود را در رقابتهای لیگ برتر به ثمر رساند.
فصل ۸۴–۱۳۸۳
جواد نکونام در هفتمین فصل حضور در پاس تهران همراه با این تیم، عنوان ششم لیگ برتر را کسب کرد. او در این فصل از رقابتهای لیگ برتر؛ ۹ بار برای پاس گلزنی کرد.
پاس که در پایان رقابتهای فصل گذشته لیگ برتر جواز حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا را به دست آورده بود، پس از صعود از مرحله گروهی، در دور یکچهارمنهایی این رقابتها در مجموع دو بازی رفتوبرگشت مغلوب العین امارات شد و از دور رقابتها کنار رفت. نکونام در مرحله گروهی این رقابتها ۴ بار برای پاس گلزنی کرد (۲ گل از روی نقطه پنالتی).
فصل ۸۵–۱۳۸۴
جواد نکونام در پایان فصل (۸۵–۸۴) مورد توجه باشگاه فوتبال باشگاه فوتبال بشیکتاش ترکیه قرار گرفت. رضا چلیم بای مربی وقت بشیکتاش، تعریفهای مصطفی دنیزلی مربی آن زمان پاس از نکونام را یکی از دلایل ارائه این پیشنهاد میداند. چند روز بعد از پیشنهاد باشگاه فوتبال بشیکتاش ترکیه این بار باشگاه فوتبال کایزرسلاوترن آلمان بود که خواستار وی شد. در حالی که رسانههای ایران از هم بازی شدن نکونام در کایزرسلاترن با فریدون زندی خبر میدادند باشگاه پاس به این پیشنهادها پاسخ منفی داد.
او در مجموع ۱۸۷ بار پیراهن تیم پاس را برتن کرد و ۴۹ گل هم برای تیمش به ثمر رساند. سرانجام پس از ۷ فصل حضور در پاس و با شروع نیم فصل ۰۶–۲۰۰۵ لیگ امارات نکونام از تیم پاس تهران جدا شد و به باشگاه فوتبال الوحده امارات پیوست.