به گزارش رصد روز، به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی به نقل از پژوهشکده بیمه، اعضای کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه در چهارمین نشست جهانی تکافل و تکافل اتکایی ۲۰۲۲ و کارگاههای پسارویداد آن که از ۲ تا ۴ شهریور ۱۴۰۱در شهر دبی برگزار میگردد حضور خواهند داشت.
مرکز بانکداری و اقتصاد اسلامی الهدی (CIBE) چهارمین نشست جهانی تکافل و تکافل اتکایی ۲۰۲۲ را در روز چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱ به صورت حضوری و به زبان انگلیسی در شهر دبی برگزار خواهد کرد. همچنین کارگاههای پسارویداد این نشست نیز در روزهای ۳ و ۴ شهریور ۱۴۰۱ با محوریت جنبههای عملیاتی تکافل، تکافل اتکایی و تکافل خرد برگزار خواهد شد.
به منظور بهرهمندی صنعت بیمه کشور از دانش روز دنیا در زمینه اجرای تکافل و ارتقای سطح علمی فعالان در حوزه بیمه، تکافل و مالی اسلامی، اعضای کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه در چهارمین نشست جهانی تکافل و تکافل اتکایی ۲۰۲۲ و کارگاههای پسارویداد این همایش حضور یافته و سخنرانی علمی با موضوع «صنعت تکافل و حرکت به سوی چشماندازی نوین متاثر از همگرایی کشورهای اسلامی» توسط دکتر علی بنیادی عضو کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه ارائه خواهد شد.
در این نشست همچنین مدیرعامل و کارشناسانی از شرکت بیمه دانا و نمایندگان شرکت بیمه اتکایی امین نیز حضور خواهند داشت.
گفتنی است، نشست جهانی تکافل در تلاش است تا ارزش تکافل را به عنوان بخش مهم صنعت مالی اسلامی بر اساس رشد بالقوه آن نشان دهد. چراکه تکافل به عنوان بستری مناسب برای شمول مالی نه تنها برای مسلمانان بلکه برای تمامی افراد غیرمسلمان نیز قابل بهرهبرداری بوده و تاثیر مثبتی بر نرخ نفوذ بیمه خواهد داشت. عموما رشد در صنعت تکافل، درصورت برنامهریزی دقیق و راهاندازی پویشهای آگاهسازی در یک کشور، میتواند افزایش یابد.
بر این اساس اهداف اصلی چهارمین نشست جهانی تکافل و تکافل اتکایی، «ارائه دانشی دقیق از مزایای صنعت تکافل به منظور آمادهسازی نیروی کار کافی»؛ «تحلیل مشکلاتی که مانع توسعه سریع تکافل و به همان نسبت مانع افزایش شمول مالی میشود» و «ارائه فرصتها برای همکاری با صنعت تکافل، خرده بانکداران، شرکتی و شرکتهای کوچک و متوسط اسلامی، مدیران توسعه کسبوکار و روسای مراکز توسعه و پژوهش» میباشد.