حضور گروه سایپا با سبدی متنوع در بیست‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو و قطعات خودرو

گروه خودروسازی سایپا با سبدی متنوع از خودروهای سواری و تجاری، در بیست‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو و قطعات خودرو یزد حضور می‌یابد.

به گزارش رصد روز به نقل از سایپانیوز، بیست‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو و قطعات خودرو یزد از ۲۶ (امروز) تا ۲۹ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی یزد برگزار می‌شود و گروه خودروسازی سایپا با حضور فعال در این رویداد، مجموعه‌ای از محصولات جدید و متنوع خود را به نمایش خواهد گذاشت.

در این نمایشگاه، شرکت‌های سایپا و زامیاد به‌عنوان اعضای گروه خودروسازی سایپا، تازه‌ترین محصولات و دستاوردهای خود را معرفی می‌کنند. در بخش خودروهای سواری، محصولاتی همچون آریا، اطلس اتوماتیک، سیتروئن C3-XR، پارس‌نوآ و ۴۴۱P در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد. همچنین در حوزه خودروهای تجاری، وانت زامیاد اکستند (EX) و پادرا پلاس اسپرت ارائه خواهد شد.

گروه خودروسازی سایپا در سالن A نمایشگاه، همه‌روزه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ میزبان بازدیدکنندگان، فعالان صنعت خودرو و علاقه‌مندان خواهد بود.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار