حمایت‌ دولتی از خودروسازان

بارا با اشاره به تغییر استراتژی جنرال موتورز در بازار چین، آن را به دلیل حمایت‌های دولتی از خودروسازان محلی چالش‌برانگیز دانست. به این خاطر که شرکت‌های داخلی چین، خودروهایی با کیفیت بالا و قیمت‌های پایین ارائه می‌کنند، رقابت در این بازار ...

به گزارش رصد روز، در رویداد TechCrunch Disrupt، مری بارا، مدیرعامل جنرال موتورز (GM)، دیدگاه‌های خود را درباره تحولات صنعت خودروسازی، از جمله سیاست‌های مرتبط با خودروهای برقی (EV)، توسعه خودروهای خودران (AV) و تغییر استراتژی جنرال موتورز در بازار چین به اشتراک گذاشت. او از سیاسی‌شدن موضوع خودروهای برقی ابراز تعجب کرد؛ چرا که برخی از سیاستمداران، از جمله دونالد ترامپ، از آن انتقاد کرده و معتقدند که خودروسازان مجبور به پذیرش این تغییر شده‌اند.

بارا بر تعهد جنرال موتورز به ارائه خودروهای با کیفیت و تقویت زیرساخت‌های شارژ تأکید کرد. در این راستا، جنرال موتورز با شرکت‌هایی مثل تسلا برای توسعه شبکه‌های شارژ همکاری کرده تا دسترسی به این زیرساخت‌ها را برای مصرف‌کنندگان سهولت ببخشند. هدف نهایی بارا، مقرون به صرفه‌کردن خودروهای برقی است که این هدف بهبود فناوری باتری‌ها را می‌طلبد؛ زیرا کاهش هزینه‌های باتری مستقیماً بر قیمت خودروها تأثیر خواهد داشت.

حرکت جنرال موتورز به سمت خودروهای مقرون‌به‌صرفه
جنرال موتورز با ارائه مدل‌های برقی مانند Equinox و Blazer در حال حرکت به سمت عرضه خودروهای مقرون‌به‌صرفه‌تر است. بارا به برد ۳۰۰ مایلی خودروها اشاره کرد که بسیاری از خریداران را برای دوری از نگرانی شارژهای مکرر قانع می‌کند. تاکنون، جنرال موتورز میلیون‌ها دلار در توسعه ایستگاه‌های شارژ قابل اطمینان و آسان برای استفاده سرمایه‌گذاری کرده و این زیرساخت‌ها را با همکاری‌هایی از جمله Evgo، بهبود بخشیده است.

تاکید بارا بر فناوری خودران
فناوری خودران نیز یکی از اولویت‌های بارا و جنرال موتورز است. او یادآور شد که پس از تصاحب Cruise، استارتاپی خودران، این شرکت با استقلال به فعالیت خود ادامه داده و موفق به راه‌اندازی روباتاکسی‌های بدون راننده در سان‌فرانسیسکو شده است. اگرچه عملیات Cruise به دلیل حادثه‌ای موقتا متوقف شد، بارا همچنان بر اهمیت فناوری خودران‌ها برای افزایش ایمنی راه‌ها تأکید دارد و سرمایه‌گذاری در این حوزه را برای آینده خودروهای خودران شخصی مهم می‌داند.

چالش‌های جدید در توسعه خودروهای خودران ویژه
اگرچه جنرال موتورز به دلیل مشکلات اخیرCruise ، برنامه‌هایش برای خودروی Origin را لغو کرد، اما هنوز هم به دنبال خودروهای خودران ویژه است. بارا همچنان معتقد است که این نوع خودروها جایگاهی در آینده جنرال موتورز خواهند داشت و پس از تأییدات قانونی به بازار عرضه خواهند شد.

چالش‌های حریم خصوصی و امنیت داده‌ها
جمع‌آوری داده‌ها در خودروهای برقی نیز چالش‌هایی در حوزه حریم خصوصی و امنیت سایبری ایجاد کرده است. بارا با توجه به این موارد گفت که جنرال موتورز به حفظ امنیت داده‌ها پایبند بوده و به طور مداوم در این زمینه سرمایه‌گذاری می‌کند. به گفته او: «اگر مشکلی در امنیت سایبری رخ دهد، می‌تواند عواقب جدی به همراه داشته باشد.»

اقدامات جنرال موتورز برای حفظ حریم خصوصی داده‌ها
اوایل سال جاری، نیویورک تایمز گزارش داد که جنرال موتورز با واسطه‌های داده، اطلاعات رانندگی را با شرکت‌های بیمه به اشتراک گذاشته است. جنرال موتورز پس از این گزارش، این کار را متوقف و یک مدیر اجرایی را برای نظارت بر حریم خصوصی داده‌ها منصوب کرده است.

چالش‌های بازار چین برای جنرال موتورز
بارا با اشاره به تغییر استراتژی جنرال موتورز در بازار چین، آن را به دلیل حمایت‌های دولتی از خودروسازان محلی چالش‌برانگیز دانست. به این خاطر که شرکت‌های داخلی چین، خودروهایی با کیفیت بالا و قیمت‌های پایین ارائه می‌کنند، رقابت در این بازار «مسابقه‌ای برای کاهش قیمت» است. به دلیل رقابت شدید با برندهای محلی، جنرال موتورز باید استراتژی‌های خود در این بازار را دوباره ارزیابی کند.

تلاش‌های جنرال موتورز برای بقا در بازار چین
این تغییر رویکرد و تلاش برای کاهش هزینه‌ها، هم در حوزه فناوری و هم در بازاریابی، بخشی از تلاش جنرال موتورز برای بقا در بازاری پرچالش مانند چین است؛ جایی که حمایت‌های دولتی از خودروسازان داخلی رقابت را سخت‌تر می‌کند.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار