حکم تتلو اعلام شد؟/ آقای خاص موسیقی به زندان می رود؟

وکیل مدافع امیرحسین مقصودلو از محکومیت موکلش به حبس خبر داد.

به گزارش رصد روز، وکیل مدافع امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو از محکومیت موکلش به حبس خبر داد. الهام رحیمی‌فر با اشاره به صدور و ابلاغ حکم امیرحسین مقصودلو اظهار کرد: بر اساس حکم صادره موکلم به حبس‌های طویل المدت و کوتاه مدت محکوم شده است و مجازات‌های تکمیلی و تبعی هم دارد.

 

وی با بیان اینکه حکم صادره قطعی نیست و قابلیت اعتراض دارد، در پاسخ به این سوال که آیا به حکم اعتراض می‌کنید؟ گفت: پس از مشورت با موکلم نسبت به این موضوع تصمیم می‌گیریم.

* در همین رابطه بهمن بابازاده (خبرنگار حوزه موسیقی) در کانال تلگرامی خود مدعی شد: وکیل مدافع تتلو از بیان جزییات بیشتر درباره حکم موکلش خودداری کرد. اما برخی اطرافیان او به صورت غیررسمی از محکومیت بدوی ۵ سال حبس او خبر داده اند.

امیرحسین مقصودلو (زادهٔ ۳۰ شهریور ۱۳۶۶) که با نام حرفه‌ای امیر تتلو شناخته می‌شود، خواننده و ترانه‌نویس ایرانی است که در ژانر رپ، پاپ و آراندبی فعالیت می‌کند. او از نخستین خوانندگان ژانر آراندبی در ایران است که به شکل زیرزمینی کار کرده و به شهرت رسید.

تتلو در میانهٔ دههٔ ۱۳۸۰ به دبی سفر کرد و پس از مدتی به ایران بازگشت. او نخستین آلبوم رسمی خود به نام زیر همکف را در سال ۱۳۹۰ بدون گرفتن مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر کرد. تتلو در سال ۱۳۹۷ به استانبول رفت و نخستین کنسرت خود را همان سال در تفلیس، گرجستان برگزار کرد. نخستین بازداشت تتلو در سال ۱۳۹۲ توسط پلیس امنیت اخلاقی بود و پس از آن در سال ۱۳۹۵ به اتهام «تشویش اذهان عمومی و اشاعه فساد و فحشا» به‌مدت بیش از دو ماه در بازداشت موقت به‌سر برد. او در بهمن ۱۳۹۸ در ترکیه به‌دلیل آنچه «نقض مقررات ویزا» عنوان شد، برای یک هفتهٔ بازداشت بود.تتلو بار دیگر در ترکیه بازداشت و در ۱۴ آذر ۱۴۰۲ به ایران تحویل داده شد.

در کنار کارهای هنری، رفتارها و گرایش سیاسی تتلو در دوره‌های گوناگون، مایهٔ مجادلات فراوانی شده‌است. دیدگاه‌های او دربارهٔ موضوع‌های گوناگونی از جمله سوگواری محرم، قربانی کردن جانوران، حجاب و هواداری وی از برخی مقامات جمهوری اسلامی درکنار اتهاماتی مانند «توهین و دعوت به ضرب‌وشتم زنان» و «دعوت از کودکان زیر سن قانونی برای رابطهٔ جنسی»؛ همگی بحث‌برانگیز شده‌است.او از چهره‌های خبرساز و پرمخاطب شبکه‌های اجتماعی در ایران است. حساب کاربری تتلو در اینستاگرام، به‌دلیل زیر پا گذاشتن قوانین این سرویس، دو بار بسته‌شده‌است؛ یک بار در سال ۱۳۹۷ و بار دیگر در سال ۱۳۹۹. بنابر اعلام بی‌بی‌سی فارسی، اینستاگرام در بار دوم اعلام کرد که تتلو دیگر اجازهٔ فعالیت در این سرویس را ندارد.

تتلو در سیاست نیز از کسان گوناگونی پشتیبانی کرده‌است. او نخست از میرحسین موسوی پشتیبانی کرد و در انتخابات ۱۳۹۶ جمهوری اسلامی ایران، درآغاز از محمدباقر قالیباف و پس از انصراف او، از سید ابراهیم رئیسی، پشتیبانی کرد. مخاطبان او، عموماً دهه هشتادی‌ها هستند.

امیرحسین مقصودلو در ۳۰ شهریور ۱۳۶۶ در محله مجیدیه تهران با اصالتی آذری و در یک خانوادهٔ ۵ نفره زاده شد. مدتی به خاطر کار پدرش در رشت زندگی کردند و امیر با توجه به وضع مالی خانواده‌اش، از نوجوانی کارگری کرده‌است. او دو خواهر بزرگ‌تر از خود دارد. امیر تتلو مدتی در کارگاه نجاری و گاهی نیز در یک سوپرمارکت شاگرد بود. تحصیلات تتلو، دیپلم ریاضی است. امیر تتلو در میانه‌های دههٔ ۱۳۸۰ به دبی سفر کرد و پس از مدتی به ایران بازگشت.

فعالیت هنری
تتلو کار هنری خود را در سال ۱۳۸۲ آغاز کرد و با وبلاگی که دوست او ایجاد کرده‌بود به انتشار کارهای خود پرداخت. در سال ۱۳۹۰ تتلو نخستین آلبوم خود را با نام زیر همکف منتشر کرد که حاوی ۹ ترانه بود. او همچنین آلبوم تتلیتی را در سال ۱۳۹۲ ارائه کرد که حاوی ۱۵ ترانه بود.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط