دبیر: بچه ۱۳ آبان هستم و با شلوار شش جیب بزرگ شدم

رئیس فدراسیون کشتی می گوید:۲۰ سال است به من می‌گویند ریاکار. کدام سریال ۲۰ سال طول می‌کشد.

به گزارش رصد روز، بدون تردید علیرضا دبیر در یک سال اخیر یکی از خبرسازترین افراد ورزش کشور بوده است. رئیس فدراسیون کشتی که تقریبا تمام صحبت‌هایش بازتاب زیادی در رسانه‌ها و فضای مجازی داشته و خیلی‌ها به نظرات او واکنش نشان می‌دهند. دبیر به تازگیرباره حواشی و اتفاقات اخیر پیرامون خود صحبت کرده است. علیرضا دبیر در این گفتگو سعی کرده به این چالش پاسخ دهد که چرا در بخش بزرگی از افکار عمومی برچسب ریاکاری خورده و درباره دلایل مختلف حواشی اخیر خود توضیح داده است. صحبت‌های رئیس فدراسیون کشتی در ادامه آمده است:

 

آدم نمی‌تواند ۲۰ سال فیلم بازی کند!

علیرضا دبیر درباره تغییرات ظاهری و اخلاقی خودش نسبت به سال‌های قهرمانی و محبوبیتی که آن زمان داشت، گفت: من الان ۴۶ ساله هستم و ۲۶ سال پیرتر شدم و تجربه‌ام بیشتر است. البته هنوز هم خوش‌پوش هستم و حواسم به لباس پوشیدن هست. حالا یکی بلد نیست و نمی‌داند من چی می‌پوشم و همیشه سعی می‌کنم لباس خوب بپوشم. از سال ۸۳ که کشتی را کنار گذاشتم به من می‌گویند فیلم بازی می‌کنی ولی آدم نمی‌تواند ۲۰ سال فیلم بازی کند. من همان زمان هم ورزشکاری بودم که چارچوب داشتم. این حواشی را کسانی درست می‌کنند که با خط و خطوط من مشکل دارند. یک موقع من گناهی می‌کنم و حاشیه درست می‌کنند، خب اشکالی ندارد ولی حاشیه را کسانی درست می‌کنند که با خط و خطوط من مشکل دارند. من بچه ۱۳ آبان هستم و با شلوار شش جیب بزرگ شدم. مگر شلوار جین و شش جیب گناه است؟ رئیس فدراسیون مجارستان با من ساعت ۴ عصر قرار داشت ولی زودتر زنگ زد که ناهار بیاید. من گفتم با لباس کار هستم و رسمی نیستم ولی او گفت ما هم با شلوار جین هستیم. بروید عکس‌ها را ببینید. او با شلوار جین بود و من هم با شلوار شش جیب بودم ولی گفتند این چه تیپی است و چرا اینگونه استقبال کردید. من هم جوان ۲۶ ساله نیستم خیلی تیپ بزنم. در فدراسیون هم ما بنایی داریم و نمی‌توانم کت و شلوار بپوشم. حالا من کت و شلوار بپوشم کار نکنم بهتر است یا گونی بپوشم و کار کنم.

 

دبیر در ادامه درباره صحبت‌های خود درباره اینکه ورزشکاران درس نخوانند گفت: مثلا من گفته بودم ورزشکار در زمان ورزش حرفه‌ای نمی‌تواند درس بخواند. خب این حرف من حرفه‌ای است. کسی که در فضای مجازی دنبال فالوور است خب این حرف را درک نمی‌کند. من خودم هم اشتباه کردم در زمان ورزش درس خواندم. من دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی بودم و با درخواستم از آقای خاتمی راه را باز کردم و از آنجا دکتری ورزشکاران درست شد. به جای اینکه بگویم به من ماشین و پول بدهید گفتم بگذارید درس بخوانم. من زمان دانشجویی سختی کشیدم و نتیجه‌اش مصدومیت و تمام شدن کشتی‌ام در ۲۵ سالگی بود. الآن خانم کیانی هم می‌گفت من نمی‌رسم کلاس‌ها را بروم. ورزشکاری که در اردو است به کلاس رفتن نمی‌رسد.

من هرگز ریا نمی‌کنم

یکی از حواشی جنجالی علیرضا دبیر در چند ماه اخیر انتشار ویدیو نماز خواندن او در جلسه بود. او درباره آن ویدیو و حواشی بعد از آن می‌گوید: من آن فیلم را بیرون ندادم. این همه آدم از خودشان فیلم می‌گذارند. خدا از کسی که فیلم را منتشر کرد نگذرد. من گوشه سالن بودم و هیچکس نفهمید چیکار می‌کنم. سجاد انوشیروانی که کنار من بود نفهمید چیکار می‌کنم. در ماه رمضان وقت اذان هر جلسه‌ای باید قطع شود. آنجا هم باید قطع می‌شد ولی ۴۵ دقیقه بعد از اذان همچنان ادامه داشت. به نظرم جلسه بیشتر از یک ساعت و نیم هم بازدهی ندارد و چیزی از آن در نمی‌آید و اصلا قرار نبود به آن جلسه بروم. ریا برابر با شرک است و من ریا نمی‌کنم. نیت من را فقط خودم و خدا می‌دانیم. من روحم از اینکه فیلم بیرون آمده خبر نداشت. به کسی که فیلم گرفته بود گفتم من از تو راضی نیستم چون باعث شدی کتک بخورم. من را برای نماز خواندن زدند، برای جرم خلاف نزدند. امیدوارم صاحبش کمک کند چون گناهی نداشتم.

 

علیرضا دبیر در واکنش به حاشیه انتشار عکس او در جلسه با محمود کریمی، علی خطیر و جواد نکونام با شلوارک گفت: من وقتی در اردوی تیم ملی با بچه‌ها هستم خب نباید با شلوار جین روی تشک بروم و با شلوارک تمرین هستم. یک دفعه هم مهمان آمد و رفتم عرض ادب کردم. حالا مثلا من گناه کردم که شلوارک پایم بود؟ یک موقع من گناهی کردم ولی خب گناهی نکرده بودم. من ۱۰ سال پیش این را از حسن آقا محبی یاد گرفتم. یک روز به او گفتم این حرف را زدی و کلی در فضای مجازی نقد شد. گفت مهم نیست، مهم این است که من چه بگویم. من اصل در فضای مجازی هم نیستم. از خیلی اتفاقات خبر ندارم.

 

تیم‌های نهم و ششم دنیا را می‌گویند موفق!

دبیر درباره دوقطبی خودش و رسول خادم و اینکه او به نماد ملت و خودش به عنوان نماد حاکمیت مطرح شده، گفت: امیدوارم جامعه هیچوقت دوقطبی نباشد و نباید بگذاریم این اتفاق بیفتد. اینکه شما بخواهی همه را راضی کنی هم درست نیست. هر کسی باید خودش باشد. اینطوری راحت هم زندگی می‌کند. ۲۰ سال است به من می‌گویند ریاکار. کدام سریال ۲۰ سال طول می‌کشد؟ اوشین هم دوساله تمام شد. به من می‌گویند نماد حاکمیت ولی من تا حالا پست حاکمیتی گرفتم؟ همه جا با رای مردم انتخاب شدم و فدراسیون هم انتخابات بود. من همین هستم. بروید و پدر خدابیامرزم را ببینید. یک آدم ساده جنوب شهری که دوست دارم سالم زندگی کنم که در جامعه الان خیلی سخت است. من چیکار کردم؟ پست بالا داشتم یا امنیتی بودم؟ افکار من همین است و احترام بگذارید. من که به کسی کاری ندارم و گیر نمی‌دهم، زندگی خودم را می‌کنم. انقدر با من مشکل دارند اجازه نمی‌دهند افتخارات کشتی به چشم بیاید. فکر می‌کردم در ورزش نمی‌شود افتخارات را مخفی کرد ولی دیدم که شد.

امسال چهارتا تیم ما قهرمان دنیا شده، تیم آزاد و فرنگی ما دوم دنیا شده ولی طوری نشان می‌دهند که انگار باخته. ما کلا در آزاد ۹ بار دوم دنیا شده بودیم. تنها تیمی که در آزاد و فرنگی روی سکو رفت ما بودیم. تیم‌های نهم و ششم دنیا را می‌گویند موفق بوده ولی دوم دنیا را مخفی کردند. با افکار من مشکل داری چرا کشتی را قاطی آن می‌کنی.خدایی ببینید علیرضا دبیر در فدراسیون بد کار کرده؟ در حاکمیت ما جرم و اشتباه هست و حتما باید با آن برخورد شود ولی مهم است این را تفکیک کنی.

من هم سرود ملی نمی‌خواندم!

او درباره سرود نخواندن ورزشکاران در مسابقات گفت: من خودم روی سکوی قهرمانی سرود نمی‌خواندم. خواهش می‌کنم این را شلوغ نکنید. سرود خواندن خیلی باب نیست و حساس نشویم. خارج از کشور این را شلوغ می‌کنند. خودم هم خیلی نمی‌خواندم. شلوغ نکنیم که سرود نخواندند. اصلا ورزشکار در دنیای خودش است و خیلی از سیاست خبری ندارد. خیلی‌ها نمی‌دانند اصلاح‌طلب و اصولگرا چیست. کار کشتی‌گیر این است که کشتی بگیرد و چرا به او نمی‌گویند در هنر و فرهنگ نظر بدهد؟ اگر درباره شعر نظر بدهد می‌گویند تو چکاره هستی. خب چرا درباره موضوعی که اطلاعات ندارد او را دخیل کنیم؟ ورزشکار باید روی کارش تمرکز کند. من خودم به خاطر درس خواندن و تجارت کشتی‌ام زود تمام شد. من خودم نگذاشتم بچه‌ها وارد این فضاها شوند.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار