در پی احتمال وقوع اعتراضات در پساانتخابات امریکا ، گارد ملی به حالت آماده باش درآمد

یک مقام ارتش آمریکا که نخواست نامش فاش شود، از پاسخ به این سوال که واحدهای گارد ملی در واکنش به «خشونت احتمالی و آشوب‌های داخلی بعد از انتخابات ریاست جمهوری» مستقر می‌شوند یا نه، اجتناب کرد.

بخ گزارش رصد روز ، هشدار برخی تحلیلگران آمریکایی درباره عدم انتقال مسالمت آمیز قدرت بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۳ آبان ماه ادامه دارد. رسانه‌های این کشور از آماده‌باش گارد ملی برای آشوب‌های پساانتخاباتی خبر دادند.

به نوشته پایگاه «هیل»، مقام‌های پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) روز چهارشنبه (دیروز) تایید کردند که گارد ملی واحدهای پلیس نظامی خود را در حداقل دو ایالت آمریکا برای پاسخ دادن به هرگونه آشوب مدنی احتمالی در وضعیت هشدار قرار داده است.

طبق گزارش این رسانه آمریکایی، ۶۰۰ نظامی گارد ملی به طور مساوی در ایالت‌های آلاباما و آریزونا تقسیم شده و در وضعیت آماده‌باش قرار گرفته‌اند.

یک سخنگوی گارد ملی گفت که این واحدهای نظامی «اگر فرماندار هر ایالت دیگری درخواست بدهند، ظرف ۲۴ ساعت آماده استقرار (در آن ایالت) خواهند شد. نیروهای (گارد ملی) در آلاباما در قسمت شرقی این ایالت و در آریزونا در قسمت غرب ایالت مستقر خواهند شد».

وی در صحت با پایگاه هیل افزود: «هدف ما حفاظت از مردم و اموال آنهایی است که در مناطق فوق سکونت دارند».

اولین بار، خبرگزاری آسوشیتدپرس خبر استقرار و آماده باش نیروهای گارد ملی آمریکا در این دو ایالت را منتشر کرده بود.

یک مقام ارتش آمریکا که نخواست نامش فاش شود، از پاسخ به این سوال که واحدهای گارد ملی در واکنش به «خشونت احتمالی و آشوب‌های داخلی بعد از انتخابات ریاست جمهوری» مستقر می‌شوند یا نه، اجتناب کرد.

این مقام ناشناس نظامی آمریکا مدعی شد که آماده‌باش گارد ملی «یک اقدام و رویه معمول» و در پاسخ به درخواست فرمانداران بوده است.

وی افزود: «حمایت گارد ملی از انتخابات، مفهومی جدید نیست و اگر (فرمانداران) خواستار کمک شوند، آنها خواهند توانست با گارد ملی تماس بگیرند».

پایگاه هیل در ادامه گزارش خود موضوع استقرار گارد ملی آمریکا در ایالت‌های این کشور را به اعتراضات سراسری پس از قتل نژادپرستانه «جورج فلوید» و تشدید این اعتراضات پس از انتخابات مرتبط دانست.

انتشار خبرها درباره تدارک گارد ملی برای مقابله با آشوب‌های پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در حالی انجام شده که طی هفته‌های اخیر اظهارات دونالد ترامپ درباره پذیرش یا عدم پذیرش نتیجه انتخابات خبرساز شده است.

رئیس‌جمهور آمریکا اخیرا در چندین نوبت در پاسخ به این سوال که آیا در صورت شکست در انتخابات، قدرت را مسالمت آمیز به جو بایدن تحویل خواهد داد، گفته که انتقال قدرتی در کار نخواهد بود و فقط در صورت تقلب در انتخابات، او شکست خواهد خورد.

 

 

فارس

مطالب مرتبط

آخرین اخبار