ذوق شدید جوئل کوجو برای دیدن رونالدو هه را شوکه کرد

جوئل کوجو، مهاجم استقلال، در گفت‌وگو با سایت العربیه دیدار با کریستیانو رونالدو را بهترین لحظه دوران فوتبال خود توصیف کرد.

به گزارش رصد روز،النصر و استقلال در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا فردا شب از ساعت ۲۱:۳۰ در ورزشگاه اول پارک به مصاف یکدیگر خواهند رفت و جوئل کوجو، ستاره قرقیزستانی خط حمله آبی ها در آستانه این بازی حساس به گفت‌وگو با سایت العربیه پرداخته است.

کوجو در این مصاحبه که ساعتی پیش در سایت العربیه منتشر شد گفت: “نگران رویارویی با النصر نیستم چرا که این اولین بار نیست که مقابل یک تیم عربستانی قرار می‌گیریم.”

کوجو که پیش از این ثابت کرده علاقه بسیار زیادی به کریستیانو رونالدو دارد، در خصوص تقابل با فوق ستاره پرتغالی النصر گفت: “تقابل با رونالدو ممکن است برای خیلی‌ها کابوس باشد اما برای من که همه می‌دانند او الگوی من است و تحت تاثیر او قرار دارم، لحظه ای است که با اشتیاق تمام منتظر آن هستم.”

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار