به گزارش رصد روز، آمیتاب باچان در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی اکس توییتر سابق نوشت:
وقت رفتن است
این پیام کوتاه اما مبهم موجی از نگرانی میان طرفداران او ایجاد کرد.
بسیاری تصور کردند که ممکن است این پیام نشانه ای از بازنشستگی
مشکلات سلامتی یا حتی خداحافظی همیشگی او باشد.
اما این نگرانی ها خیلی زود برطرف شد زیرا مشخص شد که این پیام بخشی از تبلیغات یک پروژه سینمایی بزرگ و چشمگیر از بالیوود است؛ فیلمی که نقدهای مثبت زیادی دریافت کرده و طرفداران را به وجد آورده است.
کالکی ۲۸۹۸ ب.م» فیلمی علمی تخیلی به زبان تلوگو است که ترکیبی جذاب از اسطوره های هندی هنرهای رزمی و ملودرامای عاشقانه و رقصهای سبک بالیوودی را در فضایی علمی تخیلی ارائه میدهد. این اثر که بسیاری آن را با جنگ ستارگان مقایسه میکنند اولین فیلم از سری داستانهای این مجموعه است.
در این فیلم آمیتاب باچان نقش آشوا تاما را بازی میکند جنگجویی که در داستان حماسی مهابهاراتا ، کریشنا او را به دلیل تلاش برای کشتن کودکی متولد نشده نفرین و محکوم به زندگی جاودانه کرد. مأموریت او این است که این اشتباه را جبران کرده و در آینده یک تجسم از خدا را نجات دهد.
فیلم با صحنه های هیجانی داستانی پرکشش و جلوه های ویژه بی نظیر سه ساعت بینندگان را درگیر خود میکند پایان فیلم نیز با مجموعه ای از افشاگری ها شوکها و گره های داستانی تماشاگران را در انتظار قسمت های بعدی نگه میدارد.
آمیتاب باچان (به خط دِوَناگَری: अमिताभ बच्चन) (به انگلیسی: Amitabh Bachchan) (زادهٔ ۱۱ اکتبر ۱۹۴۲ در اللهآباد هند) بازیگر، تهیهکننده، خواننده و مجری تلویزیونی فیلمهای بالیوود در کشور هند است. از او در رسانهها تحت عنوان “Big B” نام برده میشود.
باچان نخستین بازیگر هندی است که در موزه لندن جایی برای خود دارد. وی در نظرسنجی سال ۱۹۹۹ ملقب به «بازیگر هزاره» شد. او به «پدر سینمای هند» نیز مشهور است.او تا به حال دوازده بار جایزه فیلم فیر، جایزه اصلی فیلمهای هندی، را از آن خود کرده است. باچان (از ۱۹۶۹) در طول پنج دهه، در ۲۳۴ فیلم هندی و ۳۱ مجموعه تلویزیونی و ۴ مستند بازی کرده و۱۶ بار تهیه کنندگی نموده است. پدرش یک شاعر معروف هندی بود. همسر او جایابهادری و پسر او آبیشک باچان هست.
آمیتاب باچان در کنار بازیگری در زمینه تهیهکنندگی نیز فعالیت میکند. او هنرپیشگی را در سال ۱۹۶۹ با فیلم سات هندوستانی آغاز کرده و این حرفه را تا به امروز ادامه داده است. او یکی از بهترین بازیگران سینمای هند و یکی از گرانقیمتترین ستارگان در این زمینه میباشد. او در سال ۱۹۸۴ دستی نیز در سیاست داشت و به عنوان نماینده پارلمان هند انتخاب شد ولی در سال ۱۹۸۷ این سمت را کنار گذاشت. به گفتهٔ همشهریآنلاین معیارهای زیبایی مردان در ایران برای بیش از یک دهه تحت تأثیر باچان تغییر کرده است.
زندگی شخصی
آمیتاب باچان در یازده اکتبر ۱۹۴۲ در شهر قلعه گنج چاهسنگی هند به دنیا آمد. مادرش تجی یک سیک و پدرش هاریوانش رای باچان یک هندو بود. دکتر هاریوانش رأی باچان یک شاعر خوشنام و معروف زبان هندی بود. نام فامیل اصلی او سریواستاوا بود ولی او خود، نام مستعار باچان را برگزید و تمام اشعار و نوشتههای خود را با این نام امضاء میکرد. بعدها آمیتاب نیز با همین نام فامیل وارد سینما شد و به خاطر شناخته شده بودن این نام تمام اعضای خانواده با نام باچان معروف شدند. مادر آمیتاب، تجی زنی از فرقه سیکهاست که زادگاهش پنجاب است و پدرش از اهالی اوتار پرادش بود. باچان در نوجوانی در دبیرستان پسرانه اللهآباد ثبتنام کرد و پس از آن وارد کالج شروود شد.
پس از اتمام کالج، آمیتاب وارد دانشگاه دهلی شد و مدرک لیسانس خود را در رشته علوم کسب کرد. باچان مدتی بعد به کار معاملات محمولههای دریایی در شرکت کشتیرانی برداندکو روی آورد ولی کمی بعد آن شغل را رها کرد و به کلکته رفت تا آینده خود را در هنرپیشگی جستجو کند. آمیتاب در سال ۱۹۷۳ با جایا بهادوری هنرپیشه دیگر هند ازدواج کرد. آمیتاب و جایا در فیلمهایی همچون چوبکه چوبکه (۱۹۷۵)، زنجیر (۱۹۷۳) و شعله (۱۹۷۵) همبازی بودند. این دو صاحب دو فرزند، یک دختر به نام شوتا و دیگری پسری به نام آبیشک شدند.
در سال ۱۹۸۲ در زمان ساخت فیلم اکشن کولی آمیتاب ضربه سختی خورد و به علت پارگی رودهها در بیمارستان بستری شد. پزشکان وضعیت او را خطرناک توصیف کردند و حتی خطر مرگ را برای او پیشبینی کردند ولی آمیتاب بهبود یافت و پس از چندین ماه دوباره به کار برگشت. فیلم کولی از برکت مصدومیت باچان از فروش بالایی برخوردار شد. در ۳۰ نوامبر ۲۰۰۵ باچان بار دیگر تحت عمل جراحی قرار گرفت. او از چند روز قبل از درد شکم شکایت داشت. در طول مدت بیماری، عمل جراحی و در زمان نقاهت، بیشتر پروژههای کاری او معلق نگه داشته شدند تا او بازگردد و خود کارش را ادامه دهد؛ زیرا هیچکس در هند پیدا نمیشود که بتواند جانشین او شود. آمیتاب مارس ۲۰۰۶ به کار برگشت. باچان مبتلا به آسم، تالاسمی مینور و افتادگی و سستی عضلات نیز هست.