رقص عمو پورنگ و حامد آهنگی+ ویدیو

اجرای رقص و آواز توسط عمو پورنگ و حامد آهنگی را مشاهده می کنید.

به گزارش رصد روز، داریوش فرضیایی ( عمو پورنگ ) که مهمان برنامه تی ان تی با اجرای حامد آهنگی بود در بخشی از این برنامه با همکاری یکدیگر به رقض و آواز جالب هندی پرداختند.

 

تی‌اِن‌تی یک مجموعهٔ نمایش خانگی ایرانی در ژانر مسابقه و رئالیتی‌شو محصول سال ۱۴۰۲ به کارگردانی حامد آهنگی و به تهیه‌کنندگی محمدرضا رضاییان است. پخش این مسابقه از سه‌شنبه ۱ فروردین ۱۴۰۲ در پلتفرم فیلیمو آغاز شد و در ۳ مهر ۱۴۰۲ به پایان رسید.

تی‌اِن‌تی عنوان مسابقه ترکیبی جُنگ‌مانندی است که پخش آن از ۱ فروردین ۱۴۰۲ آغاز شد و بعد از تعطیلات نوروز، هر دوشنبه ساعت ۸ صبح از پلتفرم فیلیمو پخش می‌شد. این برنامه ترکیبی شاد، در اصل یک مسابقه سرگرم‌کننده است که با نگاهی به آیتم‌های مختلف مسابقه‌های مشهور دنیا طراحی و ساخته شده است. همچنین در پی استقبال مخاطبان، دو قسمت این ویژه برنامه‌ نوروزی از روز ۹ فروردین به صورت رایگان در اختیار عموم مردم قرار گرفت. و از پلتفرم فیلیمو پخش شد.

در این مسابقه، اتفاقات هیجان‌انگیز در هر لحظه برای شرکت‌کنندگان رخ می‌دهد و حامد آهنگی که مجری این برنامه است، فضایی سرگرم‌کننده و بانشاطی را برای مخاطبان و شرکت‌کنندگان می‌سازد. در واقع حضار این برنامه جزء شرکت‌کنندگانی‌ هستند که هر بار با اتفاقی جدید و جذاب مواجه می‌شوند.قسمت پایانی این مسابقه، دوشنبه ۳ مهر ۱۴۰۲ از پلتفرم فیلیمو پخش شد.

 

داریوش فرضیایی (زادهٔ ۱ مرداد ۱۳۵۲) مجری و برنامه‌ساز بخش کودک و نوجوان تلویزیون اهل ایران است که بیشتر با نام هنری عمو پورنگ شناخته می‌شود.
داریوش فرضیایی و امیرمحمد متقیان (پیراهن آبی) هنگام عیادت از سید علی خامنه‌ای
داریوش فرضیایی متولد یک مرداد ۱۳۵۲ در تهران است و فرزند آخر خانواده است. مادرش اهل گیلان است و پدرش آذری اهل سراب است. او تحصیلات خود را در رشته گرافیک ادامه داد و با مدرک کارشناسی از دانشگاه فارغ‌التحصیل شد.

استفاده از عکس او با پدرش در بستر مرگ باعث انتقاداتی از وی شد. فرضیایی در ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ پدرش را از دست داد.در شهریور ۱۳۹۳، او به همراه برخی از عوامل برنامه‌اش از جمله امیرمحمد متقیان به عیادت سید علی خامنه‌ای رفت.

فعالیت در تلویزیون

فرضیایی از سال ۱۳۷۳ وارد صدا و سیما شد و فعالیت خود را با گزارشگری رادیو آغاز کرد.بعد از آن در برنامه عصر جمعه با رادیو در تیپ‌های مختلفی ظاهر شد که شاخص‌ترین آنها «گل پسر» و «ننه بلقیس» بود. در سال ۱۳۷۶ با برنامه «ما و شما» که به انیمیشن‌های درخواستی بچه‌ها اختصاص داشت وارد دنیای تصویر و تلویزیون شد. وی در سال ۱۳۷۸ با مجموعه «تورنگ و پورنگ» بین بچه‌ها چهره شد و پس از آن در سال ۱۳۸۰ با اجرای برنامه کودک و نوجوان و نام هنری «عمو پورنگ» بین مخاطبان کودک و بزرگسال محبوبیت یافت. از دیگر کارهای فرضیایی می‌توان به «شبکه بی‌طرف»، «یکی و تکی»، «باز باران با طراوت» و… اشاره کرد. وی به همراه امیرمحمد در برنامه‌ای که صدا و سیما با همکاری اداره راهنمایی و رانندگی تدارک دیده بود (همیار پلیس) به عنوان مجری و بازیگر ایفای نقش کرده‌است. این دو باز با هم در برنامه‌های دیگری چون «بوستان دوستان پورنگ» و «هزار و شصت و شونزده» و «کتابخانه عمو پورنگ» همکاری خود را ادامه دادند. در این چند برنامه اخیر او با افرادی چون امیرمحمد متقیان (نقش‌های امیرمحمد، گلدون‌خان، آقا نگهدار، آقا ممنون و خسته)، محمدرضا خوارزمی (نقش‌های جوجه و دوددو)، امیر سهیلی (نقش سلطان، بلبل‌خان، لب‌ودهن و خواننده) و ابراهیم شفیعی (نقش پهلوان پنبه و نفس بابا و ایاز و خرمن) و همکار بوده‌است.

در آذر ۱۴۰۰ شایعاتی مبنی‌بر اخراج عمو پورنگ از صدا و سیما از خبرگزاری‌های مختلف و شبکه‌های ماهواره‌ای منتشر شد که حواشی زیادی به دنبال داشت اما این شایعه توسط روابط عمومی صدا و سیما تکذیب شد.

برنامه‌های تلویزیونی
سال
فیلم
۱۳۷۶
ما و شما
۱۳۷۸
تورنگ و پورنگ
۱۳۸۰
کودک و نوجوان
۱۳۸۱
ویژه ماه رمضان
۱۳۸۳–۱۳۸۲
شبکه بی‌طرف
۱۳۸۵–۱۳۸۴
یکی و تکی
۱۳۸۶–۱۳۸۵
باز باران با طراوت
۱۳۸۷–۱۳۸۶
سفر بی خطر
۱۳۸۷
شبکه کودک شبکه کوچک
۱۳۸۸
فوق برنامه عمو پورنگ
۱۳۸۹
بوستان دوستان پورنگ
۱۳۹۰
شبکه کودک عموپورنگ
۱۳۹۱
هزار و شصت و شونزده
۱۳۹۳–۱۳۹۲
کتابخانه عمو پورنگ
۱۴۰۰–۱۳۹۴
عیدانه عمو پورنگ
۱۳۹۸–۱۳۹۴
محله گل و بلبل
۱۳۹۷
بالشها
۱۳۹۹
بچه‌محل
۱۴۰۰
کلبه عمو پورنگ

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار