روز دانشجو روز تکریم آمیختن علم و دانش با اخلاق اسلامی و بصیرت سیاسی مبارک باد

به مناسبت روز شانزدهم آذرماه روز دانشجو با مدیر آموزش و توسعه سرمایه های انسانی، سرپرست دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن اصفهان و مدیر گروه رشته کارشناسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) دانشگاه گفتگویی انجام داده ایم که خلاصه این گفتگو از نظر...

به مناسبت روز شانزدهم آذرماه روز دانشجو با مدیر آموزش و توسعه سرمایه های انسانی، سرپرست دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن اصفهان و مدیر گروه رشته کارشناسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) دانشگاه گفتگویی انجام داده ایم که خلاصه این گفتگو از نظر شما می گذرد

به گزارش رصد روز به نقل از روابط عمومی ذوب آهن اصفهان، آرش شفیعی مدیر آموزش و توسعه سرمایه های انسانی ضمن تبریک روز شانزده آذرماه روز دانشجو به دانشجویان، اساتید و همکاران ذوب آهن و تکریم شهدای دانشجو در گفتگو با خبرنگار ما گفت: دانشجویان از مهمترین ذخایر و سرمایه های کشور محسوب می شوند ۱۶ آذر روزی ماندگار در تاریخ  ایران است که با شهادت دانشجویان و در راه مبارزه با ظلم آغاز شد و هم اکنون نیز موجب آگاهی نسل های بعد تا سالیان سال می شود.
مدیر آموزش و توسعه سرمایه های انسانی گفت مهمترین مولفه برای یک دانشجوی ایرانی، اسلامی توسعه خرد ورزی است. وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، دانشجویان را به رویکرد اندیشمندی وتفکر دعوت کردو دانشجوان را به توسعه مهارت های متفاوت و متناسب با شرایط دنیا امروزی از جمله مطالعه روزانه و افزایش سواد رسانه ایی و کسب مهارت های متعدد فرا خواند. وی اظهار امیدواری کرد ذوب آهن به عنوان یک نهاد تاثیرگذار در عرصه های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و علمی با بهره مندی از امکانات دانشگاه علمی کاربردی بتواند بیش از گذشته با هم افزایی تجربیات مدیران، مهندسین و کارشناسان خود در راستای مسئولیت های اجتماعی و بهبود و توسعه فناوری ها و فرایندهای داخلی خود گام های بلندی بردارد.
سعید ایرانپور سرپرست دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن ضمن تبریک روز دانشجو به کلیه دانشجویان، اساتید و خانواده بزرگ ذوب آهن گفت: روز دانشجو روز تکریم آمیختن علم و دانش با اخلاق اسلامی و بصیرت سیاسی است  وی با اشاره به تاریخچه دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن اصفهان گفت مرکز آموزش علمی کاربردی ذوب آهن از سال ۱۳۶۴تحت عنوان آموزشکده فنی توحید، فعالیت خود را آغاز نموده و تا سال ۱۳۷۸ بالغ بر یک هزار نفر از طریق کنکور سراسری در چهار رشته کاردانی: برق – قدرت، ماشین فزار، نقشه کشی صنعتی و جوشکاری در این مرکز به تحصیل اشتغال داشته اند و از سال ۱۳۷۸ فعالیت خود را در قالب مرکز آموزش عالی فنی توحید و تحت نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی به منظور تعامل با جامعه و ارائه خدمات دانشگاهی ادامه داده و اقدام به پذیرش دانشجو از طریق دانشگاه جامع علمی کاربردی در رشته کارشناسی ساخت و تولید و در رشته کاردانی مکانیک- ماشین افزار و برق (الکترونیک و ابزار دقیق) نمود و از سال ۷۸ تاکنون، این مرکز اقدام به پذیرش مجموعا حدود ۲۲۴۶ دانشجو نموده است که از این تعداد بالغ بر ۱۵۰۰ نفر  فارغ التحصیل شده اند.
علاوه بر دوره های کاردانی و کارشناسی، در سال های ۹۲ و ۹۳ دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن اقدام به پذیرش ۳۷ نفر دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد با هدف شناسایی و حل مشکلات ذوب آهن به صورت پژوهش محور با عناوین: مهندسی فناوری ارشد بازیافت پسماند صنعت فولاد، مهندسی فناوری ارشد بهینه سازی تولید قطعات صنعتی، کارشناسی حرفه ای ارشد نظام تامین و تدارک نمود.
سرپرست دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن افزود: از توانمندی ها و افتخارات دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن، جذب و تربیت دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد-  قرار گرفتن دانشگاه در بین ده دانشگاه برتر دانشگاه های علمی کاربردی کشور در سطح بندی سال ۹۹ ، کسب مقام در المپیادهای ورزشی کشور( کسب ۵ مقام نائب قهرمانی در رشته های کاراته، تنیس روی میز و تیراندازی در پنجمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در سال ۹۸ و مقام نائب قهرمانی در رشته پومسه در سال ۹۹) – کسب مقام دوم در المپیاد علمی دانشجویان منطقه شش کشوری و دریافت سهمیه المپیاد دانشجویان کشوری- معرفی مدرسین نمونه و دانشجویان کارآفرین به جامعه علمی کشور – برخوردار بودن از امتیاز جوار کارگاهی و امکان برگزاری دوره های  آموزشی عملی و کارگاهی خاص و اعطای گواهینامه دانشگاه علمی کاربردی برای سازمان ها –ارائه خدمات کارآموزی و پذیرش دانشجو جهت گذراندن دوره کارآموزی در شرکت  – ثبت اختراع، چاپ کتاب و مقالات علمی توسط دانشجویان و اساتید این مرکز- طراحی ریل هادی ، تولید پره ایندیوسر ( در قایق سازی کاربرد دارد) – تولید نخ و الیاف بازالت از سنگ بازالت و بازسازی و نوسازی بیرینگ های صنعتی توسط دانشجویان کارآفرین دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن– حضور فعال در جشنواره ها، همایش ها ونمایشگاه های توانمندی ها- حضور فعال در نمایشگاه های اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی – برگزاری کرسی های آزاد اندیشی – تربیت مدیران و متخصصین ذوب آهن در مقطع کارشناسی ارشد در سه رشته: مهندسی فناوری ارشد بازیافت پسماند صنعت فولاد، مهندسی فناوری ارشد بهینه سازی تولید قطعات صنعتی وکارشناسی حرفه ای ارشد نظام تامین و تدارک و انجام بازدیدهای علمی به صورت کاملا کاربردی با توجه به پتانسیل های موجود در ذوب آهن – شرکت فعال در جشنواره حرکت و معرفی اساتید و دانشجویان کارآفرین و برتر ذوب آهن.

معصومه شریفی مدیر گروه رشته کارشناسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن نیز ضمن تبریک روز دانشجو گفت: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع کارآفرینان، مراکز آموزش علمی کاربردی و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای باید توسعه یابند چون به علم و پنجه کارآمد نیاز داریم. مرکز علمی کاربردی ذوب آهن اصفهان با بیش از نیم قرن فعالیت مستمر و درخشان یکی از با سابقه ترین دانشگاه ها در منطقه ما می باشد.
وی گفت : موفق ترین و کارآمد ترین دانشگاه های علمی کاربردی دانشگاه هایی هستند که از دل صنعت بیرون     می آیند و بر اساس نیاز صنعت، رشته ها ودوره های آموزشی را تعریف می کنند و در نهایت جذب دانشجو نیز انجام می شود. دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن با داشتن امتیاز جوار کارگاهی مزیت رقابتی چشمگیری نسبت به سایر دانشگاه ها دارد. وجود این مرکز با ارایه آموزش های کاملا کاربردی، کارآمد و بروز با استفاده از امکانات و پتانسیل های ذوب آهن و بهره مندی از متخصصین بی نظیر و خبره آن در زمینه های مختلف بی شک در ارتقای شخصیت برند شرکت ذوب آهن اصفهان بسیار موثر است. سهولت دسترسی پرسنل به دانشگاه  توام با محیطی کاملا تخصصی و صمیمانه سبب تشویق آنها برای حرکت به سمت مهارت آموزی می باشد. توسعه فردی پرسنل و تغییر نگرش ایشان نهایتا به انجام صحیح کارها و بهره وری بیشتر منتج خواهد شد.
یکی از مهم ترین برتری های این دانشگاه نسبت به سایر مراکز علمی کاربردی استان، داشتن فضا و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی پیشرفته و تخصصی است که در شرکت ذوب آهن وجود دارد وتوسط دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن بصورت صحیح وکارآمد مورد استفاده قرار میگیرد. این دانشگاه باداشتن چنین امکاناتی، آموزش هایی کاملا کاربردی ارائه می نماید که خروجی آن قطعا دانشجویان کار آفرین بوده و طبیعتا سبب کاهش بیکاری در سطح منطقه نیز خواهد شد.
وی افزود : دانشگاه علمی کاربردی ذوب آهن فقط رسالت تربیت دانشجو را برعهده ندارد و بعنوان یک مشاور در کل سازمان مورد بهره برداری قرار می گیرد. بسیاری از مدرسین این دانشگاه افراد نخبه و فرهیختگانی هستند که در زمینه تخصص خود می توانند برای افزایش کارایی سیستم و در زمینه حل مشکلات ایجاد شده به عنوان یک مشاور کمک کننده باشند. دانشجویان این دانشگاه که اکثرا پرسنل ذوب آهن هستند با تجربیات کاری که دارند و همچنین تخصصی که در دانشگاه کسب می کنند ضمن شناسایی بسیاری از مسائل و موانع کاری آنها را رفع می نمایند.
دکتر شریفی در پایان افزود: امید است با ادامه فعالیت این دانشگاه، فرهیختگانی کارآمد برای صنایع و سازمان های  مختلف تربیت شود و گامی بلند در راستای اعتلای علمی میهن اسلامی و سربلندی کشور برداشته شود.

مطالب مرتبط