روند کاهشی دلار تا کی؟

نکته عجیب در بازار امروز این بود که نرخ خرید و فروش دلار در صرافی فاصله قابل توجهی از هم  یافته‌اند. نرخ فروش هر دلار آمریکا در تابلوی صرافی ملی 31 هزار و 850 است، در حالیکه نرخ خرید 29 هزار و 600 تومان اعلام شده است. در چنین حالتی، فروش ...

به گزارش رصد روز ، با وجود افزایش قیمت ارز در هفته گذشته، این هفته بازار کاهشی آغاز کرد و کانال ۳۲ هزار تومانی را پس داد. به نظر اقدامات سیاستگذار کارساز شد و تا حدودی توانست از التهابات بکاهد.

اما اینکه این مسئله بتواند طی روزهای آینده ادامه یابد یا خیر، به استراتژی سیاستگذار وابستگی زیادی دارد. بازارساز بدون تغییر در سطح قیمتی عرضه نمی‌تواند به کنترل بازار نائل شود. چرا که در نزدیکی ۳۰ هزار تومان، بار دیگر سطح تقاضا افزایش خواهد یافت. از نظر کارشناسان، استراتژی جدید باید به حراج هلندی تغییر فاز دهد، تزریق ارز از بالای قیمت بازار صورت گیرد. وقتی نرخ زیر قیمت بازار است، انگیزه خرید و تهییج بازار نیز بالا است.

نکته عجیب در بازار امروز این بود که نرخ خرید و فروش دلار در صرافی فاصله قابل توجهی از هم  یافته‌اند. نرخ فروش هر دلار آمریکا در تابلوی صرافی ملی ۳۱ هزار و ۸۵۰ است، در حالیکه نرخ خرید ۲۹ هزار و ۶۰۰ تومان اعلام شده است. در چنین حالتی، فروش دلار به صرافی احتمالا انگیزه کمی خواهد داشت.

دیروز هم تزریق ارز به قوت قبلی ادامه یافت و ۷۴ میلیون دلار به بازار اسکناس تزریق شد. نکته اینجا بود که میزان خرید ارز در بازار متشکل، از سوی صرافی‌ها به بالاترین مقدار رسید؛ معادل ۱.۷ میلیون دلار. اگرچه این عدد در مقابل حجم عرضه، عدد قابلی به حساب نمی‌آمد.

نرخ‌های ابتدایی در بازار هرات و تهران، نشان‌دهنده سردرگمی معامله‌گران است. با اینحال، درهم روندی افزایشی را آغاز کرده است. اگر نرخ درهم از ۸۸۰۰ تومان عبور کند، مسیر دلار برای سقف‌های بالاتر هموار می‌شود.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

اقتصاد نیوز

مطالب مرتبط

آخرین اخبار